Dureri de burta/greata/inapetenta
Am si eu problema : In fiecare dimineata ma scol cu dureri de burta (nu de stomac), imi forfone, bolboroseste, simt nevoia sa am scaun chiar si dupa ce am avut unul. Aproape toata ziua am senzatiile astea care imi creeaza disconfort, greata, inapetenta, somnolenta chiar. Uneori simt un gust amar. De asemenea simt ca nu am aer (senzatie car vine din stomac de undeva) si daca scot un pic aerul(ca la bebelusi) ma eliberz un pic si parca e mai bine. Eu ma gandeam ca e un fel de reflux esofagian.
Am facut analize, printre care si helicobacter pilori care a iesit negativ (in schimb sotul meu are), paraziti nu au iesit dar am dus doar 1 proba, am o lipsa de fier si in rest toate sunt in limite. Ce-i drept nu am facut o ecografie abdominala.
Eu nu mai suport aceste simptome pt ca ma fac toata ziua sa fiu fara chef, imi creeza nervi si vreau sa gasesc o rezolvare.
Am fost si la medicul de familie cu analizele dar mare lucru nu mi-a zis. pt durerile de burta mi-a dat debridat si atat.
Va rog, ce analize as mai putea sa fac? Poate am o infectie cu ceva. Stiu ca la Sanepid(nu stiu daca se numeste asa peste tot) se fac alt fel de analize de fecale pt salmonella si alte chestii de-astea luate din alimente. Pt fiere ce analize se fac? Pot fi si pe baza de stress aceste simptome pt ca de cand a murit mama parca s-au accentuat?
Va intreb pe voi pt ca dr mea e f expeditiva. Asa ca astept de la voi o rezolvare sau daca ati trecut prin asa ceva.....
Multumesc!
"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"
Raspunsuri
XIO spune:
Fa-ti o gastroscopie.
se poate sa ai si ceva probleme cu fierea , de obicei din aceasta cauza ai gustul amar.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos
Ana71 spune:
Buna,
Eu as merge la un gastroenterolog. Daca simti ca ai nevoia sa ai scaun imediat dupa altul, plus senzatia de bolboroseala ma face sa ma gandesc la o colita. Dar oricum diagnosticul corect doar un gastro enterolog ti-l poate pune.
Sanatate multa!
Crinutz spune:
Ce e o gastroscopie ? Daca e ceva gen endoscopie nu fac. Eu nu suport nici sa imi bage limba aceea de fier in gura cand vor sa se uite in gat. Simt ca imi inghit limba si nu suport. Sper sa nu ajung la asa ceva. Am inceput sa iau debridat cate 2 pe zi. Mai iau si no-spa si metoclopramid. O sa merg si la un internist ca gastroenterolog nu prea am auzit sa avem pe aici.
Oricum muktumesc de sfaturi si mai astept idei.
"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"