Cine-i nascut in '75 sa ridice mana sus!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emanuele4u spune:

Sa continui eu...AM o fetita care pe 11 augut va implini 2 anisori, nascuta tot prin cezariana la Campina ( 3100 g), o bucata sot, Sorin, care lucreaza in IT,nici un nepotel inca .. dar mai e timp. In liceu am fot certata cu fizica ( am avut norok ca la treapta a doua am putut sa ma orientez spre profilul umanist - dar si acolo aveam problema, uram istoria), asa ca am ales limbile straine pentru care intotdeauna am avut inclinatie si am terminat fac de limbi straine in Bucuresti.
Nu imi place muntele decat iarna cand e zapada, in schimb ador marea si rasariturile de soare.
Imi plac animalele, cartile (mai ales cele politiste), dar si poeziile - am cateva la activ, insa in ultimul timp nu am mai avut starea necesara pentru a scrie altele, imi place sa gatesc, mai putin sa calc si sa spal (norok cu masina de spalat).
O sa continui mai tarziu....am scaiul la mine in bratze si nu mai are rabdare :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florentza spune:

Fetelor, va rog, vreau o parere...

Baiatul meu, Alexandru, a fost de mic constipat ... mai rar deranjat, si rareori normal...
Nu stiu ce sa ma mai fac cu el! Nu suport sa-l vad cum plange si nici bunicii, sunt f. suparati pe situatie!
Am fost acum la mama (unde este Alex) si l-am vazut cum se chinuie saracul ...off! imi vine sa plang ...as vrea sa-i fac o ecografie abdominala, sa nu aibe ceva, Doamne fereste !
Cand da sa faca, fuge la mine in brate (sau la maia, mai nou) si se incordeaza tot, se inroseste la fata, transpira tot capul (ud, mai ales la tample) si plange mult, 10 min.- 15 min., pana reuseste sa faca kk ...dupa care, devine un copil vesel.Asa patim cu el aproape zilnic. Ii dam fructe, lichide, smochine ... nu stiu de ce se constipa ...aaa, face f.putin si tare sau mi s-a intamplat sa faca deranjat si imediat, la nici un minut, sa faca normal - cum vine asta?!? Bineinteles, tot cu pansete si incordari, transpiratii ...
I-am spus medicului problema noastra si mi-a dat Lactuloza fl.- cat timp ii dau medicamente este bine, cum nu-i mai dam apare iar probl.
Voi ce a-ti face in locul meu ? Este bine sa-i fac o ecografie abdominala (mi-e teama sa nu aibe ceva la burtica, la intestine ??? - pt geardia i-am facut 2 analize si au iesit negativ) - si unde anume este mai bine sa ne adresam - la Gr. Alexandrescu sau la Budimex ?
Va multumesc din suflet.



" Femeia se realizeaza prin casnicie si devine fericita prin maternitate ".

Florentza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Hello!
'75 unde sunteti?

Eu ma lupt cu kg de cand ma stiu,
intotdeauna mi-a placut sa cant si am si voce,
am o fetita de aproape 5 ani , mare zvapaiata,
am fost o nebunatica cand am fost mica.

Voi?

Aida - mama de pisica mica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Kilogramele astea imi cam dau si mie de furca.
Intotdeauna am tinut diete, bine, nu pot spune ca sunt cine stie ce grasana, am 1,61 si 64-65 kg. As vrea sa am macar cu vreo 5 mai putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanuele4u spune:

Florentza imi pare rau de problemele pe care le ai cu puiutul tau. Cred ca cel mai bine ar fi sa ii faci o ecografie abdominala. Neaparat trebuie ceruta parerea unui specialist. Saracutul de el, cat trebuie sa sufere! Daca ii merge bine cu tratamentul de ce il intrerupeti? Sau nu se poate continua tratamentul decat o anumita perioada? Incercati combinatii de alimente care de obicei deranjeaza burtica ( gen lapte cu rosii etc). Dar asta ca o solutie temporara pana ii veti face o ecografie abdominala. Un tratament naturist ati incercat sa gasiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanuele4u spune:

Eu nu prea m-am luptat cu kilogramele ( cand am terminat liceul veam 39 de kg la 1,57m). Au mai existat fluctuatii bineinteles, dar le rezolvam simplu ( nemancand dupa 6 seara). Nici dupa nastere nu m-am confruntat cu cine stie ce probleme din acest punct de vedere, tinand cont ca eu am luat 9 kg cu totul in timpul sarcinii. Iar ghemotocul meu vioi m-a ajutat sa revin la forma initiala foarte repede.
Aida, si eu am fost o nebunatica in copilarie si se pare ca Amy cu mine seamana..daca ar fi semanat cu taty, nici nu as fi stiut ca am copil :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Ma primiti si pe mine?

Sunt nascuta pe 17 aprilie 1975.
De berbecute aveti nevoie?


Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanuele4u spune:

Bine ai venit Miria_Cristina! Avem nevoie si de berbecutze, cum sa nu! Sa-ti traiasca fetita si sa te bucuri de ea. Ne spui mai multe despre tine? Poate gasim puncte comune..ca doar suntem nascute in acelasi an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanuele4u spune:

Florentza, acum am observat ca pe 9 baietelul tau a implinit 2 anisori. Sa-ti traiasca Alexutzul si sa va bucurati de el. Cum ati petrecut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florentza spune:

Buna, fetelor...imi cer scuze ca nu am mai intrat dar sunt franta de oboseala, si caldura asta ... of!
I-am facut ecografie lui Alex si i-a iesit vezicula biliara marita, din cauza constipatiei (ne-a dat sirop pt constip.)...in rest, multe semne de intrebare, de la ce sa fie vezicula biliara marita ? Dr. a zis ca de la constipatie, bun, dar chiar asa sa fie ?!
Ziua lui am petrecut-o in familie, a fost excelent, pana l-au apucat iar durerile, transpiratiile, plansul .... Am inceput serviciul, am avut de dat un examen de reevaluare profesionala, am avut de facut multe drumuri in interes de serviciu ... nu-mi mai simt picioarele, atat de obosita sunt! Ma impart intre servici, casa si copil (la bunici), e greu.



" Femeia se realizeaza prin casnicie si devine fericita prin maternitate ".

Florentza

Mergi la inceput