Piatra Neamt ,Perla Moldovei (24)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Ianusca n-am reusit sa-ti trimit pm, imi spune ca nu le accepti. Poate imi lasi o adresa de mail, vreau sa-ti spun ceva important.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

buna dimineata!

Atunci distractie placuta maine Lora !

Laura ai vb cumva acolo la Happy Kids??

Ellinia locul asta de joaca e pe str Stefan cel Mare(asa cred ca se num)cum mergi dupa parcul zoo,undeva pe partea dreapta,peste drum este barul ala Divertis,care e undeva la subsol.

Eu sunt cu amandoi acasa

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Ellinia, unde-a fost streap-tease inainte...acolo e happy kids...
Niste poze:
http://good-times.webshots.com/photo/2852810610099413604uaklBe

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna dimineata!
Ma bucur tare mult ca nu ne-a refuzat nimeni deocamdata invitatia. Am vorbit vineri cu tipa care e sefa (patroana) acolo si e ok, va fi duminica, de la 17, 2 ore.
Eu sunt cam aglomerata cu treburile de dimineata, asa ca va urez o zi buna si ma ntorc la munca

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Lora esti tare cu 'steap-tease'. Sper ca si maine sa te distrezi super - dsi nu vad vreun impediment

Azi am fost dimineatza pana la Orion ca mai trebuiau ceva legume si fructe si bineintzeles ca nu m-am putut abtine sa-i iau si Casandrei ceva. I-am luat niste slapi care mi s-au parut moi tare - iar cand am ajuns acasa am vazut ca mai fac si galagie

Ana si Casandra

Mergi la inceput

Ana, si eu, ieri, de ziua mea, i-am luat Iustinei cadou... I-am luat de la Petrodava o rochie roz, frumoasa tare, dar doamna a zis ca i-a fost mila de rochie si n-a imbracat-o cu ea azi...cu toate ca eu i-o lasasem pe aia pregatita......cica e prea buna! Auzi...prea buna...si e o rochie simpla, din panza...ce-o fi prea bun la ea???

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

La multi ani, Lora, si din partea noastra.
Scuze de intarziere dar sunt tare prinsa luna asta, intru pe fuga si nu prea am timp sa citesc tot ce scrieti voi!

Fetelor, stiti ceva de o expozitie cu vanzare de textile, in zona Petrodava?Am auzit secvential o reclama.

Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
AM T'EI ANI!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Mira_m, sunt corturile alea care se fac in fiecare an in spate la Petrodava, in parcare, incepand cu data de 6 iunie. Multumesc pentru urari!

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Dana, de ce esti cu amandoi acasa? Paul nu a fost azi la gradinita?

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

A bagat sambata seara soacra-mea mancare in el,dupa ce-l hranisem eu in prealabil(a stat 2 zile la tara) si ieri dim mi-a facut un soi de indigestie,usoara,doar cu durere de burta,fara varsaturi.Aseara m-a inebunit ca vrea mar si pana la urma a trebuit sa-i dau si azi noapte iar a avut crampe.Asa ca azi l-am tinut acasa ca sa fiu sigura ca e bine.

Nici eu nu-s in apele mele,nush ce naiba mai am.Al meu treb sa plece la Bacau cu soacra-mea si eu treb sa raman cu ei acasa

Dana

Mergi la inceput