Piatra Neamt ,Perla Moldovei (24)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

LA MULTI ANI ! Lora(Laura)[purple]
Iti doresc sa fii sanatoasa, iubita si optimista ca de obicei Sa te bucuri de Iustina si sotul tau ca sunt minunatzi.

Adriana apesi in stanga ferestrei de scris pe 'Show Entire Smile List' si iti va deschide o fereastra cu toate iconitzele.

Pisicuta cum de ai mai trecut pe la noi?

Ana si Casandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Lora acum vad ca ai deschis sezonul sarbatoritilor de Iunie

Ana si Casandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Lora,iti dorest tot binele din lume si ca toate dorintele sa ti se indeplineasca si mai ales o petrecere pe cinste.Multim tie si Iustinei.

Adriana icon-ul este in lista in dr literes "l" si se face cu un s intre paranteze drepte. Gradinita este particulara si acesta este motivul pentru care am gasit loc.La stat dumnezeu cu mila si noi nici nu avem mutatie pe Buc asa ca nu am avea nici o sansa decat cu spaga si ma abtin

Ana ma gandisem sa vad ce mai faceti

Poze noi cu noi;Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

neata,scriu pe fuga!

Lora LA MULTI ANI!!!sanatate si multe clipe frumoase alaturi de cei dragi!!

Pisicuta nu spuneam de linkul de poze dat de mine,nu am eu pretentia asta,cine vrea se uita,cine nu,nu,in pozele pe care le-a dat Ana eram si noi,atata tot!

Va las cu bine si distractie placuta la toata lumea!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

quote:
Originally posted by lunna27

neata,scriu pe fuga!

Pisicuta nu spuneam de linkul de poze dat de mine,nu am eu pretentia asta,cine vrea se uita,cine nu,nu,in pozele pe care le-a dat Ana eram si noi,atata tot!

Dana

Dana asta am spus si eu ca erati in pozele Anei si nu le-am vazut fix pe cele in care erati voi pt ca am vazut pozele pe sarite.Asta-i tot.

Poze noi cu noi;Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ianusca spune:

lorala multi ani! Sa fii sanatoasa si fericita langa toti cei dargi!

Multumesc tuturr pentru incurajari.M-am hotarat sa ma ocup si mai mult de Ian, ca sa nu imireprosez mai tarziu. O sa gac tot ce depinde de mine!

Laura sunt de acor si cu ora si cu ziua.Si eu cred ca 2 ore e suficient.
Adriana l-a vazut pe Ian dr. Antohi. Neuro-psihiatru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iully spune:

La Multi Ani,Lora!!
sa fii sanatoasa, sa te bucuri de familie ta, ei de tine si sa ti se indeplineasca toate dorintele!!
Vreau sa urez si pt copilasi LA MULTI ANI!SA FIE SANATOSI SI SA CREASCA FRUMOS!
VA PUPIK DULCE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

La multi ani, Lora! Sa fii fericita, iubita si sanatoasa. Sa ai in continuare o viata la fel de frumoasa si vesela ca tine! Sper ca te-ai distrat bine azi, ca ai primit cadouri pe gustul tau si ca te-ai bucurat din plin alaturi de cei dragi tie.

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Votati-i pe Rares si Bianca!

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Buna dimineataaaaa!!!!!
Ce zi frumoasa!
Multumesc pentru urari, va pup pe toate cu tot cu prunci!
Cica abia maine petrec si eu cu prietenii, ca am avut musafiri in week-end (socrii) si am fost la iarba verde si pe la tara putin.
In rest, toate sunt bune si frumoase ca de obicei, ca, oricum, ce nu e asa nu merita atentia din partea mea...
Va doresc si voua o zi cat mai placuta!

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Lora la multi ani! Multa sanatate! Sa fii fericita alaturi de cei dragi!
Andreutza ce mica e lumea! Sa aflu ca tipul de la xerox e sotul tau! Chiar e foarte amabil si mereu zambeste! Si pe bunica ta am vazut-o de multe ori pe acolo!
Ianusca iti trimit un pm.
Ana, Lunna, Adriana mi-a parut bine ca ne-am vazut, am vizionat si pozele, din pacate Stefan ma tragea in toate partile, nici el nu mai stia incotro sa o apuce cu atata lume in jur. Cand m-am intors deja nu v-am mai gasit!
Laura noua ne convine duminica la 17. Da' nu stiu unde e Happy Kids! Si eu zic ca doua ore e de ajuns, pe la 8 cred ca ar fi prea obositi de atata zbantuiala!

Am reusit si eu sa mai intru pe net, in sfarsit! Pe Stefan l-am facut pachet si l-am trimis la Girov la niste prieteni, si maine tot acolo il ducem. Miercuri stau eu cu el, iar joi si vineri isi ia sotul concediu. Se aranjeaza pana la urma!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput