Multumim de poze fetele,incerc sa le salvez si eu,de la Ana am reusit dar de la tine Lora nu stiu de ce ca nu reusesc,le bag in calculator dar nu stiu cu ce program sa le deschid.
Dana
Dana, se deschid cu orice programel pt. poze, ACD See sau windows Pictures sau altceva...sunt format jpeg.
Lora, mami de IUSTINA
si sa nu uit,mica mea are 1an si7 luni si 12 zile,suntem mica ,avem 79 cm si 10,200 kg ,e sanatoasa si papa destul de bine,numai dulce nu papa deloc si e mica ca si noi suntem mici
pe unde iesiti prin parc ca sa venim si noi,noi mai mult stam prin centru ca pe aici stam
pupici inca o data la toti bebelusiii mai ales
Internetul asta al nostru imi da batai de cap. Nu avem ccablu si prin wireless la peretii de la Euroconfort nu merge prea bine. Acum am chemat un tip de la firma Ambra si ca de obicei cat a fost el aici a mers super bine.
De aia am batut mesajul de mai devreme, faceam probe
Adriana
Dana, ma depaseste situatia si pe mine...n-am incercat niciodata sa fac download de pe webshots...daca mai dai click inca o data pe poza o poti salva, insa e f.,f.f. mic formatul si eu nu stiu sa-l schimb. Sorry... o sa-ti fac un cd eventual si ti-l dau la petrecerea Larei.
Lora, mami de IUSTINA
Maine la 16 avem si noi ultima serbare de la gradi a lui Paul.
Am uitat,Ianusca multumesc pt tricouri,i-am imbracat aseara cu ele,erau asa de incantati ca au la fel!!!!!!!!!
Voi ce ziceti,ploua azi?
Dana
loraaaaaaaaaaaaa
mi-am facut in webshots album cu poze dar nu reusesc sa le copii aici,cum se face????mi le arata pe rand ,titlul,descrierea si apoi ce fac ,trec adresa asat dc,sau ce??
http://good-times.webshots.com/album/559404694ucyVCI
am reusit ,sa-mi ziceti daca se vad pozele cu stefi si o sa fiu si eu si tati
sa mi spuneti