Piatra Neamt ,Perla Moldovei (24)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

buna dimineata!

Si mie mi-a palcut a fost frumos,bineinteles ca ai mei au fost iar obraznici,mai ales Paul,nush ce si-a dat asa in petic ,mancarea si tortul super bune

Laura imi pare rau ca ai tai cei mici au fost agitati,sigur era de la maselute,poate si de la caldura,multi copii...

Lora da' v-ati plimbat nitel ,oricum ai o fata suuuper cumintica

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Dana, da, e destul de cuminte. Dar mie chiar mi-au placut ieri si Ana si Paul. Nu au fost obraznici, s-au "incadrat in baremuri", cum s-ar spune. Nu ma gandeam ca Ana ta e chiar asa lipicioasa, dar mie ieri chiar mi-a placut de ea, nu a impins nici un copil, nu a fost rea cu nimeni, nu aveai de ce sa-ti faci griji. Ma bucur ca ai venit cu amandoi! Sa nu mai fii asa stresata pe viitor, ca ai vazut ca se poate!
Toti copilasii mi s-au lipit de suflet, si Casandra, si Stefan, si Ian (era atat de dulce cum canta el) si Lara si Teodora si ceilalti gemeni si de Bianca si Rares nu mai spun! A fost f. bine totul!

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Laura a iesit foarte bine. Casandra a fost superincantata. Trtul a fost buuuunnn iar mancarea perfecta. Si mie imi pare rau ca ai tai s-au agitat si te-au pisalit bine. Sper ca s-au mai calmat dupa ce s-a terminat petrecerea. Le-au placut cadourile(tricicletele si costumasele le vin?

Adriana bineintzeles ca venim, ca doar dupa asta ne vedem si la Casandra

Casandra este si Petronela, asa ca numai bine o serbez in week 30.06-1.07 sau poate chiar pe 29.06(vineri)

POOOOOZZEEEEE

http://s136.photobucket.com/albums/q174/o-ana/diverse/

Ana si Casandra

Mergi la inceput

Ana, frumoase poze! Multum!
Sigur ca venim si la ziua Casandrei!

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

POZEEEE!!!! Multeeee!!!
http://good-times.webshots.com/photo/2048421010099413604YjkVTP

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Multumim si noi de pozeeeeee

Ana si Casandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Salut!

Ana, Lora, merci de poze. Ale noastre nu sunt asa reusite.

Noi am fost prin parc azi. Casandra l-a chinuit pe tati al ei, care dupa vreo 2 crize de plans a cedat si a plecat acasa

Lora, am iesit cu trici azi. Pana pe la 11 Iustina n-a venit in parc, chiar ma gandeam ca nu vine deloc, de teama sa nu vada trici la Lara.
Cand au ajuns in parc Iustina nici n-a observat-o, mai ales ca era un alt baietel pe ea. Cand am plecat eu cu Lara, atunci cred ca a realizat ca e a ei.
Eu nu prea am fost incantata - nu ma prea descurc la impins, iar la borduri, la coborare trebuie mereu sa merg in fata, s-o cobor usor.
Lara a stat cuminte insa tot drumul pe ea; nu stiu ce sa zic?! mai vedem si zilele urm.

Adriana si Lara

Mergi la inceput

Adriana, pune pozele sa le vedem!
Cred ca vine ploaia...
Carmenstefi, asteptam sa ne povestesti mai multe despre fetita ta! Poti sa-ti faci cont pe webshots.com si sa faci upload la pozele pe care le ai acolo, apoi copii link-ul aici. Te descurci? Vezi ca albumul trebuie facut public ca sa le putem vedea, trebuie sa bifezi o casuta in dreptul careia scrie public.

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Criss, ce faci? Nu mai dai nici un semn?! A avut Andrada serbare? Nu ai facut poze? Cum te mai simti?

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

ziua buna fetelor
mai dar ce distractie se incing pe aici ,poate o sa venim si noi o data,ca am vazut si niste poze la ana si la lunna si sunt super
inca nu am intrat pe acel site sa mi fac cont pt pooze o sa incerc azi si daca nu reusesc am sa strig heeeeeeeeeeeeeeelp
ce sa mai zicem noi,in general suntem bine,mica mea e o finuta si e ff cuminte,e sociabila dar se retrage imediat daca e deranjata prea mult si se supara cam repede,prb e ca si sta aproape numai cu mine si nu e bine,in nov incep munca si o sa stea cu soacramea,naaaa,asta e ,o sa vedem cum o sa fieca doar nu sunt prima care lasa bebe la bunica,in rest plimbari pe jos,in parc la grad zoo ,iar acu asteptam o finuta de departe si o vera mica de la bucale si uite asa se va umple casa de bebept cateva zile
pupici de la noi

Mergi la inceput