Inscrierea la STAT

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floaredecolt67 spune:

Azi dimineata am fost si eu la gradinita unde l-am inscris pe cel mic, si s-au afisat listele cu cei admisi. Din fericire, e si el printre cei admisi. Sunt foarte bucuroasa, cu atat mai mult cu cat am reusit fara SPAGA!!!! Deci, se poate si asa. E vorba de gradinita nr.29 din sectorul 4 de langa sectia 15 politie. Intre 25 - 29 iunie trebuie sa-l inscriu si sa iau fisa medicala.
Bafta sa reusiti si voi!

Pupici, mamica lui Radu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaby spune:

da, primul nostru hop de parca mergem la Oxford!!!

Succes!

omul cu... banca la cap! www.bankingjobs.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasika spune:

Noi NU am reusit!!!! Din pacate nu merge peste tot fara spaga si cu atat mai putin la gradinita 38.
Eram aproape convinsa ca nu voi reusi sa inscriu fetita la aceasta gradinita asa ca mi-am luat masuri de siguranta si am depus dosar si la alta gradinita. Acolo se afiseaza maine rezultatele....inca mai sper..
Ce este foarte curios este faptul ca vecina mea e pe lista de admisi....deci clar ca distanta de casa nu a fost un criteriu. Nu stiu ce sa mai spun, sunt satula de sistemul asta de...si mai grav e ca nimanui nu-i pasa, aceasta directoare este renumita pentru astfel de abuzuri, dar nimeni nu are urechi sa auda. Asta e...din pacate...crunta realitate romaneasca.
Un singur lucru am sa-i transmit: SA-I FIE RUSINE!!!

Nici baietelul unei fete de aici de pe DC (Dana Caltan), care spunea ca locuieste la 4 m de gradinita nu a fost admis, probabil ca doamnei directoare nu i-au convenit postarile ei de aici...inca o data: RUSINE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinutza spune:

si baiatul meu a fost admis.
fara nici o spaga.
sunt foarte bucuroasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasika spune:

Am reusit!!! Si fetita mea a fost admisa, FARA SPAGA, la gradinita 64, cea de-a doua gradinita la care am depus dosar
Bine macar ca am avut inspiratia de a depune dosar la 2 gradinite. Sunt atat de incantata! Mi s-a luat o mare piatra de pe suflet!!
Multa bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fenciuc spune:

Si noi am reusit fara spaga.
Azi avem sedinta, vom vedea ce ni se comunica.
Sa auzim numai de bine.

Mergi la inceput

Azi am depus dosarul la 87. Cica au fost admisi toti si asteapta sa mansardeze, dar nu se grabesc...vor vedea!au deja 2 clase libere si mai au una aprobata, noua...asteapta sa vina directoarea din vacanta sa se apuce de mobilat.au foat admisi 91, toti, dar s-au retras 5, deci 86 vor imparti 3 clase noi...eu nu stiu cum ii cupleaza pe varste

Nu prea imi miroase a bineparca vad ca o sa fie o nebunie!!!

VA pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Pai nu o sa fie nebunie Gaby ca se vor imbolnavi pe capete si vor sta mai mult acasa, ca asa e in sistem.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Bietii copilashi...peste 30 in grupa
La Cristi au fost 25, s-au retras pe parcurs vreo 5... multi s-au imbolnavit... deci maxim 15 frecventau gradi si tot era mult.
Acum am trecut in grupa mijlocie si s-au completat locurile din nou la 25.

Ne auzim la toamna la subiectele despre raceli, viroze interminabile etc...

Ingrid si Cristi 4 ani si 3 luni

Mergi la inceput

Inca 2.500 de copii din Capitala vor avea loc in gradinite

5 iul /Rompres/ - "ISMB a suplimentat numarul de locuri in gradinite la nivelul Bucurestiului cu inca 23 de grupe, a declarat, joi, pentru ROMPRES, inspectorul general al Inspectoratului scolar al Muncipiului Bucuresti, Cristian Alexandrescu.

Potrivit inspectorului, la nivelul Sectorului 6 au fost luate masuri astfel incat, pana in toamna, inca 2.000 de copii sa aiba loc in gradinite.

'Vom ramane in toamna cu un deficit de 8.000 de locuri la gradinita. Trebuie sa vedem cate locuri vom mai avea in urma lucrarilor de reabilitare la unele dintre gradinite. Parintii vor fi anuntati ca-si pot duce copiii la gradinita in cazul in care se finalizeaza lucrarile', a spus Cristian Alexandrescu.

In opinia sa, pana anul viitor va fi rezolvata problema deficitului de locuri in gradinitele bucurestene."

Mergi la inceput