Inscrierea la STAT

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Gaby, dar nu erau listele cu copiii admisi? Si eu am citit chestia cu adusul dosarelor pina pe 10 iulie, dar am inteles ca se refera doar la cei admisi, listele cu care se vor afisa pina pe 26 iunie.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinutza spune:

La noi nu s-a afisat nimic .

Mergi la inceput

Hai ca am tras o fuga pina la ambele gradinite unde am depus cereri, sa vad personal cum sta treaba. La nr. 273 listele se vor afisa miine. Iar la nr. 87, surpriza, au fost acceptate toate cererile, datorita faptului ca se va mansarda gradinita, deci, vor fi mai multe locuri. Hm, ma bucura faptul asta, ca am scapat de grija gradinitei, dar ma intreb totusi cum vor reusi sa termine in 2 luni jumate mansardarea, ca eu n-am remarcat inca nici o lucrare demarata, ba chiar n-am vazut zare de materiale de constructii prin preajma..

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaby spune:

buna...
asta da veste....dar nu prea cred...in romania sa se miste ceva asa de bine?????ori o sa mai treaca timp, ori este mansardata si doar trebuie amenajata...ceva e la mijloc!!!

Si unde ramaneti, la ce gradi?

Cu stima,

omul cu... banca la cap! www.bankingjobs.ro

Mergi la inceput

Gaby, n-am vazut nici o mansarda, doar parter si etajul 1, atit. Dar cumva o sa rezolve ei la toamna, ca doar o sa fie multi copii. Ar fi nasol sa recurga la solutia suprapopularii grupelor... o sa vedem in toamna cum va fi.
Noi cred ca raminem la 87, ca avem o fetita din blocul vecin, inscrisa si ea, cu care vrem sa fim colegi de grupa. O sa ma duc miine totusi sa vad si listele de la gradinita cealalta.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anesimone spune:

La gradinita nr.30 stie cineva de vreun rezultat ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Si la gradinita 280 au fost acceptate toate dosarele desi la inscriere erau afisate doar 12 locuri pt copiii cu varsta peste 5 ani. Uraaaa!!!

Mihaela ,Robert Andrei20.01.2007 si Alexia- Maria26.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anesimone spune:

Am fost admisi la gradinita nr.30 corp B.Sunt fericita !si fara spaga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Am luat astazi si fisa medicala de la gradinita...deci chiar suntem inscrisi! na, eu inca nu-mi revin si parca tot nu-mi vine sa cred...si totul in mod civilizat si fara spaga!

Mihaela ,Robert Andrei20.01.2007 si Alexia- Maria26.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Si noi am fost admisi la 208. Au fost 19 locuri si 105 cereri de inscriere. La ce facultate mai e asa concurenta ???

Mergi la inceput