Inscrierea la STAT
Raspunsuri - Pagina 2
Balbina spune:
Gaby, merci de info. Mda, nu suna prea incurajator pentru noi, intrucit Vlad in septembrie o sa aiba 3 ani si 3 luni, deci e candidat perfect pentru grupa mica. Care sa inteleg ca nu are prioritate fata de cea pregatitoare. Ne ramine sa asteptam si sa vedem.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
daniella4 spune:
Noi implinim 3 ani abia in noiembrie. Are sens sa incercam sa depunem dosarul la o gradinita de stat sau e pierdere de vreme?
Balbina spune:
quote:
Originally posted by daniella4
Noi implinim 3 ani abia in noiembrie. Are sens sa incercam sa depunem dosarul la o gradinita de stat sau e pierdere de vreme?
Daniella siAlexis 18 nov 2004
"Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"
Daca vi-l primeste, depune-l, iar copilul poate incepe gradinita din noiembrie, dupa ce face 3 ani. Ce va costa sa incercati, macar sa intrebati la gradinita?
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
danacaltan spune:
quote:
Originally posted by Balbinaquote:
Originally posted by albinutza
Deci astazi ne-am lamurit. La stat intai cererea , apoi dupa acceptarea cererii vom aduce dosarul.
Cel putin asa a fost la gradinita unde am depus cerere de inscriere pt baiatul meu.
Pupici.
albinutza
Exact asa a fost si la noi, la doua gradinite chiar, ca am depus cererea la amindoua, sa vedem la care vom fi acceptati.
Akella, actele pe care le enumeri tu nu sint necesare acum, ci numai in cazul in care copilul va fi inscris. Cel putin asa e la gradinitele 87 si 273. Iti zic in cunostinta de cauza, sotul tocmai s-a intors de la depus cereri.
Ma bucur ca pina la urma a fost asa cum am inteles noi, deci cererea a fost chiar cerere, nu dorinta de a te inscrie...
------------------
Numai bine,
NU E CAZUL SA FII ACRA, AM DORIT DOAR SA TE AJUT.iN MAJORITATEA CAZURILOR CERERILE AUFOST INSOTITE DE DOSAR(mie cal putin asa mi s-a intamplat)
Natalia si Vlad
Poze
Balbina spune:
Dana, imi pare rau ca ai inteles ca am fost acra, numai asta n-am vrut sa exprim prin emoticonul cu limba scoasa. N-a fost decit o remarca facuta in gluma.
Multumesc de intentia de a ajuta, dar tonul tau categoric mai mult m-a zapacit decit m-a ajutat, fara suparare.
Mult succes si tie la inscriere, sper sa reusesti, sincer.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
Gaby spune:
sunt satula de tara asta de 2 lei!
Astazi urmarind intreg procesul de inscriere, pe diferite canale, pe site aici...m-am saturat de sisteme de kk!
Reguli peste tot, reguli nerespecatate, incalcate flagrant, inseletorie pe toate drumurile de la cel mai mic nivel...pana la cel mai inalt, vezi politicienii de "marca"
parca regulile acestor inscrieri erau simple, dar nu a fost asa...la unele tv se aratau cozi , oameni disperati...si chiar asa este, asta si datorita sistemului care lasa loc de interpretari si spagi!
Spuneam intr-un topic ca voi incerca sa dau spaga, pentru directoarea era fffff draguta! nu a fost asa...nu am incercat, vreau sa vad ce iese si fara...Azi la depunerea CERERIIII, nu dosar- asa cere legea,mi s-a spus din start ca este ca si acceptat pentru ca indeplineste toate conditiile: varsta- 5 ani, apropierea de gradi si 2 parinti angajati.
Vom trai si vom vedea...pt ca nu stiu locuriel disponibile..o alta magarie a directoarei!
Ceea ce nu inteleg este de ce nu sunt reguli pentru toti- standard- cerere pt unii, doasare pt altii... de ce la unele gradi este posibila anuntarea locurilor disponibile, la noi la gradi nu- sunt afisate 160 si sunt reinscrisi 163...la intrebarea daca mai are rost sa depunem cerere ca vad ca sunt deja mai multi copii, nu se raspunde...lasa doamna, vedem, nu stim ce va fi!!!!DECI CATE LOCURI PUTETI OFERII PT ANUL URMATAOR???? NU STIM, VOM VEDEA...SA VB SI NOI LA MINISTER...pai cum masa sa minti in halul asta cand stii clar cate locuri sunt !!!
La protv la o gradi stiau cate locuri sunt la grupa mica, mare...etc
DE CE E MEREU ASA, CAND VOM FI CINSTITI SI CIVILIZATI???? CAND???
Azi o cunostinta ma aununta ca-i pleaca fiul sa faca facultatea in afara...i-am urat succes si sa nu se mai intoarca!Au inceput sa rada, pentru ei e mai simplu, au o situatie buna si nu se lovesc niciodata de nimik; au un tel- ai probleme, dai spaga cui trebuie!
Noi, eu si sotul, nu putem fi asa,nu accept asta!
Hai ca m-am racorit,
si nimik nu o sa se schimbe...
Sa speram ca avem sanse la gradi si sper ca si ceilalti copilasi sa mearga la gradi in toamna!bafta natalia!
Cu stima,
Balbina spune:
Gaby, iti inteleg furia, si pe mine m-au stresat la culme toate chestiile astea, multitudinea de variante la inscriere, in functie de politica gradinitei.
Cind oare o sa respecte toata lumea aceleasi reguli? Intreb si eu retoric...
Despre numarul de locuri pot sa-ti zic ce a aflat sotul: la gradi nr. 87 sint 40 de locuri disponibile, cica scria pe usa. La gradinita 273 sint 90 de locuri disponibile.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
Gaby spune:
Dragele mele,
si ca sa vedeti ca nu ma supar degeaba :))merg azi la gradi si nimik concret iar usa inchisa si nu mi s-a deschis...erau afara si nimeni prin preajma. Afisat era clar toti parintii trebuie sa aduca intre 26 si 10 iulie dosar cu...bla,bla...eu ce sa inteleg, ca toti cei inscrisi au fost admisi????? asta ar fi o veste buna, dar parca erau numai 40 de locuri...si inscrisi mai multi...sau la gradi 87 se face trierea dupa dosar???? oricum toate au fost mai greoaie la aceasta gradinita...sau mai simple????:))
eu am inteles ca toti au fost admisi, deci, felicitari! Si voua Natalia!!!!
Cu stima,
omul cu... banca la cap! www.bankingjobs.ro
albinutza spune:
Astazi merg si eu sa vad daca s-au afisat listele la gradinita la care am depus cererea!
A aflat cineva daca a fost admins ?

Alexis 18 nov 2004