Minunatele Scorpiutze (43)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Weekend placuuut! Aici e soare si cald... insa nu ma bazez ca poate ramane asa. Ma duc la treburile "administrative" si apoi poate iesim pe undeva!
Pupici si sanatate la toti!
Elena

Elena - mami de www.babiesonline.com/babies/g/gabrielacapraru/" target="_blank">Gabriela (12.04.2007) si www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George (6.09.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

elena, acum si la noi e cald de morizici ca nu-i aceeasi zi care se "arata" de dimineatza

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aaka spune:

De prezentat m-am prezentat dar nu v-am spus pe ce data m-am nascut. 12 noiembrie.

Mergi la inceput

Duminica placuta

ps Lory ti-am dat un sms(nu stiud aca l-ai primit si de-aia scriu si aici) mergi la teatrul de papusi tzandarica? azi la 11 sala lahovari..."pacala"

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Duminica faina! Eu sunt consemnata in casa, mi-am mai cumparat niste dvd-uri si ma apuc de uitat la filme, am ramas doar cu Gabi, care, daca e liniste, e cumintica. Mai ales ca i-am mai rezolvat burtica cu lactuloza.
Va pup!
Elena

Elena - mami de www.babiesonline.com/babies/g/gabrielacapraru/" target="_blank">Gabriela (12.04.2007) si www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George (6.09.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

Fetelor va pupam si noi si speram ca nu sunteti suparate pe noi ca nu am mai dat nici un semn de viata...

Suntem bine, am fost si pe la tara o perioada iar acum sunt in sesiune

Imi este dor de voi si de perioada cind eram graviduta fara griji si fara treburi...

va pup cu mult drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aaka spune:

si noi suntem pe aici si imediat ne pregatim de o petrecere la o nepotica de-a sotului. e frumos azi la noi si soare si poate mai tarziu mergem si la plimbare.
va dorim duminica placuta si frumoasa.

Mergi la inceput

neatza scorpiutesi o saptamana minunata ca voi

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

`Neata fetelor!

Am un talent extraordinar in ultimul timp sa trag chiulul...
Sunt bine, sunt inca in Ro, putin cam aglomerata...cam atat despre mine!
Pup sarbatoritii Alex si Marius cu mare intarziere! Sa fiti sanatosi si numai bucurii sa va aduca viata alaturi de cei dragi voua!
Fetelor, va pup si pe voi si va doresc o saptamana cat se poate de frumoasa!

Florentina & Alin Cristian (3.10.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Saru-mana din tot sufletul meu de scorpioanca la toate fatucile scorpiute pentru urarile de ziua lui Marius!Sa aveti si voi parte numai de bine!
N-am petrecut cine stie ce,o cafea si un suc la Mall,in schimb Marius si-a cumparat ce i-a dorit sufletelul lui de calculatorist de la Ultra Pro Computers...
Am trecut o fuguta p-acilea sa va pup si sa va imbratisez cu mare drag,ca o sa imi fie dor de voi si sa va urez si sa va doresc un sfarsit de Iunie minunat,sa fiti santoase si iubite si in Iulie sa ne reintalnim cu bine.
Maine si poimaine sunt la Tg.Jiu,iar de joi in concediu si vin americanii....apoi "marea evadare"...
Va pup dragelor !

PS.Da ,Monica draga,de la fantasticute o stiu pe Vio...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput