Minunatele Scorpiutze (43)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Monica sa_ti traisca baiatul, sa fie sanatos sa creasca mare si sa va bucure viata alaturi de surioara lui.
o sa ma revin saptamana viitoare.
va pup pe toata

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

La multi ani cuscrelu', tati de Luana mica si jumatatea Anei! Meyyy, azi e ziua lu' cuscru si ma apuc de chefuit. Poate il mai cinstim si cand ne-m vedea pe melegurile mele natale! Ana, sa iti traiasca, sa fie sanatos mai ales si numai cer senin in casa voastra!
Monica, cum a fost ieri? Cum l-ati mai serbat pe Alex? Nu a vrut si Ruxi sa sufle in tort?
Mira, petrecere faina acasa si sa te distrezi bine la intalnirea cu colegii!
Nina, ma bucur ca am reusit sa mai povestesc cu tine, cum am intrat in casa a reinceput "concertul" Gabitei mele, indata iar o scot pe afara! Insa dupa ce am spalat-o si hranit-o... pe la 11 seara era toata un zambet si un "gheee, aiii, nggg", si dadaea din maini de zici ca vroia sa vada America. Eu era sa pic de somn langa ea, dar nu am curaj sa adorm inaintea ei.
Georgi, cum fu' la banchet scumpo? Cred ca te-ai distrat! Nu am luat inca mobila ca... sotul vesnic e obosit seara si nu are chef sa mearga pana acolo De ia abia astept sa iau carnetelul sa fur loganelul si... valea cu mine!
Adriana,tot ocupata? Pupa pilotelul pe manuta!
Fetele, incepe weekendul, la mine e tot aia, dar macar il am pe sot mai mult pe acasa! Ma duc sa fac ceva papa ca... plange frigiderul!
O zi buna, Elena

Elena - mami de www.babiesonline.com/babies/g/gabrielacapraru/" target="_blank">Gabriela (12.04.2007) si www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George (6.09.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salut scorpiute,

Cuscrita draga,saru-mana pentru urare,sa aveti parte si voi de tot binele din lume si azi,daca bei un suc sau un paharel de ceva...ciocneste si in numele lu' cuscra-tu!Si cand ne-om intalni bem o bericioaica....Sa ai sanatate multa,sa iti revi cu raceala si pup copilasii frumosi!

Ninocika draga...ce bine ar fi fost sa am un ajutor cu copilasii...Ce sa facem daca suntem deja batranei si eu si Marius si ne-a apucat facutul copilasilor la batranete,cand toti ai nostrii au plecat intre cei drepti...O sa stea Alex cu Luana,trebuie sa ii dau si lui responsabilitati....ca la o adica el asa declara sus si tare,ca e barbat...
Incearca gelul pe parul Cristinutei...pe langa ca va straluci si va fi matasos,cum e Cristinuta creata....cred ca i se va increti si mai mult parul.Evita totusi zona ochisorilor,ca eu asa am facut,nu am idee daca ustura sau nu....Treaba cu barbatul care spune :"rezolva tu ,ca tu te-ai ocupat de la inceput si sti mai bine...." uf!No comment,draga mea!Cunoastem,avand una bucata exemplar din aceasta rasa la casa femeii...l-ai vazut si tu...Va pup!

Fetelor,va pup,va doresc un weekend minunat si mai vorbim noi pe luni incolo...sper...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Salutari.
LA MULTI ANI MARIUS!!!Sa fiti sanatosi si fericiti Ana.
Elena ma intrebai de banchet.A fost frumos dar n-am stat mult.Pe la 22 eram acasa.I-am si zis sotului...parca eram fara o mana.M-am obisnuit sa fie el cu mine peste tot
Azi am o zi mai libera.Plec tocmai la 14 la scoala.Si la 17 termin.Fug sa-mi iau maimutza de la tara si gata.Maine-i sambata si avem un chef la o piticutza.
Va .Fug sa vad ce incropesc de mancare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

La multi ani! sotz de de Ana, sa fi sanatos si sa-ti dea Dumenzeu numai bine alaturi de familie.
fetelor va multumesc la toate inca o data si voua sa va dea Bunul Dumnezeu numai bine si sa va implineasca toate dorintele.
ieri a fost tare frumos, copilashii s-au jucat si sper eu ca s-au simtit bine, alex a fost tare fericit, astazi mergem la ziua prietenului lui Mihnea care implineste 7 ani(ne-am cunoscut aici pe dc si ca sa vezi coincidentza, sta tot in rahova si este nascut la o zi dif de alex)
va pup pe toate, fug sa-ia dorm sa nu pierdem petrecerea

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Multumesc,Georgi si Monica,de urari!

Monica,cumva mergeti la Mihnea ,puiutul Violetei?Sa aveti distractie frumoasa!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

daaaaa...la elo sti pe vio?(banuiesc ca de la fantastice)e o tipa SUPER!m-am atasat tare mult de ea si de mihnea desi ii cunosc de putin timp am senzatia ca o stiu de o viatza

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vbartan spune:

Ana, La Multi Ani ! pentru Marius al tau. Numai bine va dorim si petrecere frumoasa.

Fetelor, am tuns-o azi pe pitica mea. Mi-a fost tare mila de coditele ei dar se chinuia saraca din cauza caldurii, plus ca in ultima vreme nu prea ma mai lasa sa ii fac codite si cu parul lasat transpira non stop. Am sa fac poze zilele astea sa o vedeti si voi.

Noapte buna va dorim si weekend maxim

Nina mamica de Renata Maria (15 aug. 2006)

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aaka spune:

Buna tuturor scorpiutelor.Si eu ma numar printre ele si pt ca sunt noua vreau sa va urez numai bine si sper sa ne reintalnim cat mai des. Sper sa ma primiti printre voi, sunt mami de bambi Tia.

Adela

Mergi la inceput

buna scorpiutelor,
nina2, sa-i fie de bine tunsoarea renateisi eu o tund in general pe ruxi scurt tot din cauza asta...nus ta sa-if ac codite si transpira...lasa ca au ele timp toata viatza sa-si lase pleata in vant
la noi picura, e cam aiurea vremea...oricum programasem un teatru dar dupa amiaza ziceam ca mergem in aprc...sper sa-si revina vremea asta
va pup pe toate sa aveti un we fain

monica

Mergi la inceput