ajutor!

ajutor! | Autor: karinabianca

Link direct la acest mesaj

cred ca am facut o prostioara!am vrut sa sterg o adresa de pe Address Bar (isteata de mine!) si am sters toata bara cu adrese...of, nici nu stiu cum sa va explic mai bine ...in fine,mi-a disparut bara aceea unde se scriu adresele/linkurile ! de unde o iau la loc?
imi cer mii de scuze...sunt bulversata rau!
ajutor, va rog!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dearChris spune:

mergi in meniul View > Toolbars > si dai pe Address Bar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karinabianca spune:

dearChris, multumesc pentru raspuns ! din pacate am facut acest lucru insa tot nu-mi apare!!! sunt exasperata! address bar apare setat /bifat insa eu nu am bara de adrese pentru a intra pe site-uri...
offfffffffff

Mergi la inceput

mergi in View > Toolbars . si debifezi Lock the toolbars
(si vezi sa ai bifat Address Bar)
cand debifezi Lock the Toolbars fii atenta la ce se intampla pe partea stanga -iti apar niste puncte pe verticala

duci acolo cursorul si il pui chiar pe linia dintre meniuri (Toolbars) si restul paginii (pagina desprecopii. ca pe asta suntem)
na, nu stiu cum sa explic...
Trebuie sa ti se faca cursorul o sageata cu doua capete unul in sus, unul in jos

se face ca atunci cand vrei sa lungesti ceva (deci pe verticala)
Tii apasat mouse-ul si tragi de meniuri in jos
si trebuie sa-ti apara Address Bar-ul
(caci s-ar putea sa fie ascuns sub celelalte bar-uri)

Si pe urma blochezi Toolbars la loc

Mergi la inceput

DearChris,iti multumesc tare, tare mult!!!
gratie indrumarilor tale am reusit! merci din suflet!
iti raman vesnic recunoscatoare,
Karina
Ps. initial voiam sa sterg din Address doua linkuri si cum nu ma pricep ...a-propos, cum Dumnezeu le sterg? iarta-ma ca abuzez de gentiletea ta!
Merci mult si sa ai parte de multa, multa dragoste!(ce mult imi place semnatura ta!)

Mergi la inceput

Multumesc
Ca sa stergi link-uri din Address Bar mergi la View > Explorer Bar > History . si acolo ,in lista din stanga care se deschide, (daca nu e o lista lunga, inseamna ca sunt in foldere Today , Yesterday, This Week.. si nu mai stiu cum... na, si faci click pe foldere, si atunci se vad toate link-urile vizitate)
faci cick dreapta pe link-ul pe care vrei sa-l stergi si dai Delete.

( DAca vrei sa stergi toate link-urile din 'History', e mai simplu : Tools > Internet Options.. > Clear History > OK si le sterge pe toate deodata.)

Mergi la inceput

DearChris, merci-merci-merci!!!
am reusit! prima varianta cu click dreapta si delete din History o incercasem si eu.in partea stanga linkurile dispareau insa din Address unde eu le "batusem" cu manuta mea , nu dispareau deloc! prin urmare, dupa o analiza atenta a situatiei am luat hotararea de a sterge toate linkurile din History (prin ultima metoda sugerata de tine) si bineinteles ca au disparut asa si din Address!
pupici,
karina

Mergi la inceput

cu placere

Mergi la inceput