Gradinita Rainbow Kids!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fania spune:

Dragi mamici,
Ma bag si eu in vorba desi noi am "absolvit" 4 ani de gradi si ne indreptam cu pasi grabiti spre scoala.
Vreau sa va asigur ca o gradi perfecta nu exista!
Fiecare copil are personalitatea lui si depinde de cei care lucreaza cu el daca stiu sa descopere copilul sau.....sa-l calce in picioare.
Ideal este sa gasiti pentru puiutii vostri un loc unde pot fi fericiti, un loc unde frumusetea si inocenta din ei sa nu fie brutal ucise.
Deci daca lui Vladut i-a mers bine acolo nu e obligatoriu ca si Katjiei sa-i fie la fel...asta e ideea, dar din experienta abia dupa aproximativ un an reusesti sa vezi rezultatele unui copil.
Noi am ramas constanti (desi si noi am avut nemultumiri) iar acum ne felicitam pentru aceasta constanta.
Va doresc succes si cred cu tarie ca fiecare mama isi cunoaste cel mai bine propriul copil si ia hotararea cea mai inteleapta.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

quote:
Originally posted by ralu_ione

Trebuie sa zic ca sunt foarte uimita de afirmatiile tale . Noi suntem parintii ueni fetite inscrise la Rainbow Kids . Intram in al 3-lea an de colaborare si mi se pare o gradinita exceptionala pentru copilul meu.Colectivul este orientat spre copii , programul de invatamant foarte adecvat si diversificat , alimentatia este potrivita si atent aleasa. La ce te referi cand zici de spaga ? E cea mai ieftina gradinita particulara , referindu-ne la costul lunar dar cu toate astea nu se simte o scadere a calitatii serviciilor prestate. Nu si-ar lasa atatia parinti copilul acolo daca afirmatiile astea ale tale ar fi reale Inaioana .

Ralu_Ione

serios??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

quote:
Originally posted by ralu_ione

Intram in al 3-lea an de colaborare si mi se pare o gradinita exceptionala pentru copilul meu

Nu si-ar lasa atatia parinti copilul acolo daca afirmatiile astea ale tale ar fi reale Inaioana .

Ralu_Ione

Tocmai asta e - fiecare vorbeste despre propriul copil, nu vad de ce afirmatiile Inaioanei n-ar fi "reale" cand vorbeste despre copilul ei si cum a fost tratat la gradinita si ale tale - da, cand vorbesti despre al tau!

Mergi la inceput