Am spatele anchilozat

Am spatele anchilozat | Autor: sirimie

Link direct la acest mesaj

Am spatele anchilozat si abia imi intorc capul, ma doare rau cind il intorc. Cred ca e pentru ca am stat sub un aparat de aer conditionat.

Exista vreun remediu la chestia asta? Macar sa nu ma mai doara asa rau si sa pot lucra, acum am impresia ca ma doare cind imi tin capul sus

Multumesc frumos pentru raspunsuri!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns april spune:

Cred ca ai torticollis daca nu mai poti intoarce capul. Ti-au intepenit muschii gatului.

Voltaren sau Mydocalm, dar mai bine mergi la dr sa-ti prescrie exact medicamnetul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

nu neaparat de la curent/ aer conditzionat faci torticolis. eu fac de la unele miscari fortzate, fara sa-mi dau seama pe moment - e un fel de intindere musculara.

orice calmant ar trebui sa te ajute, cat de cat. eu iau in general piafen sau diclofenac - pastile - dar fii atenta, dc iei diclof. trebuie regim fara sare pe cat posibil!
potzi sa te si masezi cu diclofenac gel, sau cu alt unguent pt reumatism sau dureri musculare (voltaren/ ben gay etc).

in general nu ai ce-i face, in afara de calmante si rabdare. dureaza si 2 saptamani pana te lasa de tot durerea.

eu am fost la dr cu o astfel de durere puternica in zona lombara, am facut niste injectzii si s-a linistit in vreo 3-4 zile.

_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai )
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Si eu zic ca e Torticolis, se amelioreaza durerile cu voltaren, dar cel mai bine mergi sa te vada un medic!
santate maxima

mami de Calin rasfatzat:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns women13 spune:

Sirimie ai un PM de la mine. Am patit la fel ca tine acum cateva zile. aveam niste dureri de spate si o contractie musculara de m-a pus la pat. Initial am crezut ca e hernia de disc... Citeste PM-ul.
Insanatosire grabnica !

Mergi la inceput