Juniori de iunie-iulie 2003 (1)
Raspunsuri - Pagina 26
anamaria spune:
salutare fetele!
ce surpriza, sa gasesc subiectu' pe prima pagina... se vede treaba ca sfarsitul lui august ne aduna pe toate pe la casele si serviciile noastre...
concediul a fost super, pe undeva ma simt acum neasteptat de relaxata dupa 2 saptamani de vacanta cu cei 2 teroristi.
pe scurt (incerc... ) sa va povestesc cate ceva din vacanta noastra:
am fost 8 zile la mare, la eforie nord. hotelul era - culmea - chiar pe plaja , dupa cum scria in raclama de pe net, si nici nu am avut vreo problema cu rezervarea prin internet. camera a fost ok, nu chiar de 3 stele, dar pana la urma cat dai atata face.
copiii s-au comportat 'normal' si cu bune si cu rele, dar in medie pot sa zic ca au fost cuminti - mai ales ca eu am facut plaja pazind bagajele si ei s-au balacit non-stop cu tati!
suntem destul de bronzati si ma bucur ca par sa isi fi invins total teama de apa, au intrat amandoi pana la gat si chiar cu capul sub valuri - s-au antrenat de minune cu calin, tovarasul lor de joaca; in plus, bogdan pare sa fi dezvoltat o pasiune pt bebelusi, multumita fratiorului de 11 luni al lui calin, pe care l-a gadilat/ mangaiat/ s-a jucat cu el aproape non stop.
concluzia: din 2 una: ori vrea un bebe mic, ori il fac baby-sitter!
de mancat am mancat super-bine la o terasa care era fix pe plaja, preturi un pic piperate da zau ca a meritat: ne-am rasfatat cu tot felul de specialitati, cozi de raci, fructe de mare, calcan, etc.
intr-o seara am fost in vizita la cornelia, maria e o domnisoara in adevaratul sens al cuvantului, dupa statura zici ca are varsta lui bogdan si nicidecum a lui tudor, care pare leat cu stefan... (da daca ma gandesc la statura lui doru pe langa a lui adi, barbata-meu, incep sa-mi explic unele lucruri...) copiii au fost draguti, s-au jucat frumos (cornelia, scuze ca ti-au devastat casa... )...
sambata pe 18 am fost la nunta, la un var din navodari. ceremonia la biserica a inceput pe la 7 si ceva seara, copiii erau plictisiti de asteptare si flamanzi mama denaturata, nu mi-am dat seama sa le fi dat mancare dinainte...).
se bagasera in fata, langa parintii mirirlor, ca sa vada mai bine ceremonia. cand a scos popa cozonacul si sampania (in loc de piscot, cred) tudor o intreaba pe matusa-mea, plin de sperante: 'jeni, au si de mancare aici????'
din pacate a trebuit sa mai astepte vreo 3 ore pana la mancare... cat despre nunta, ce sa zic, cel mai mult le-a placut cand au plecat acasa! nici nu au stat in restaurant, muzica era prea tare, caldura mare... oricum nunta a fost un chin si pt mine, dar avem si obligatii pe lume...
marti, pe 21 am plecat la munte, ca adi se plictisise de mare.
am trecut prin amara, statiune care ne-a lasat un gust... amar! n-a fost chip sa gasim un restaurant unde sa mancam ceva, va imaginati??? hotelurile pline de sindicalisti, mancau pe bonuri, si in rest batea vantul!
am vizitat apoi vulcanii noroiosi, am dormit la sarata monteoru si a doua zi ne-am balacit in apa sarata din strand.
am mers apoi pana la baraj la bicaz, am dormit la o cabana chiar sub baraj, senzatie super cand vedeai zidul ala in fata ochilor... am urcat si am vazut barajul noaptea, apoi din nou in dimineata urmatoare. intr-adevar imens, dar mie una mi s-a parut ca seamana izbitor cu vidraru...
am continuat drumul pe cheile bicazului, pana la lacul rosu unde adi ne-a plimbat cu barca printre pomi si rate salbatice... superb si straniu peisajul, fusesem acolo copil, dar amintirile erau foarte- foarte vagi.
dupa-amiaza am coborat in slaina la praid, spectaculos mai ales drumul cu autobuzul... merita vizitat, desi 2 adulti si 2 copiii = cca 50 lei bine ca nu aveam nevoie de tratamente mai multe zile, ca nu stiu cum ne-am fi descurcat.
ultima noapte am dormit pe langa odorheiu secuiesc, la o pensiune, si baietii s-au batut pe manacare - papricas de pui si friptura tiganeasca (ceafa de porc la gratar cu sos de usturoi, plus 1 felie de slana afumata fripta pe gratar... un deliciu!!! )
cam asta a fost vacanta noastra, cand apuc sa incarc pozele va anunt...
nico, felicitari pt fetita! sa fie sanatoasa, cuminte si desteapta!
Edit:
gata, am pus si pozele din vacanta
_
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:
Nascut pe 4 iulie (2000) si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai )
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery
romana_74 spune:
Fetele, haideti ca voi le stiti pe toate... vreau sa le fac baietilor paturi supraetajate ca isi doresc tare mult. In legatura cu asta, am o intrebare si o rugaminte... intrebare: oare pal-ul e destul de rezistent incat sa poata sustine greutatea unui pat etajat si a unui copil de 20 de kg acum si mai mult peste cativa ani??? rugaminte: caut adrese de net cu firme care fac astfel de paturi sau macar idei pentru un mester privat asa ca... va rog sa imi dati daca stiti adrese . mersic!
anamaria spune:
daca vrei sa doarma pana vor fi mari in paturile suprapuse, nu stiu daca PALul ar fi alegerea cea mai potrivita. poate doar pt fetele exterioare, dar structura as zice ca e mai nimerita din altceva, mai rezistent!
baietii mei au paturi suprapuse, din lemn de brad.
cat despre firme, al nostru este de la alprom, o fabrica de mobila din pitesti.
poti sa incerci la neoset - ei aveau mai demult niste paturi pe structura metalica, din inox sau asa ceva, cu fetele din pal, culori atractive... si alte firme sunt convinsa ca fac.
daca alegi sa le faci la un particular, sunt destui la care le arati poza cu ce doresti si te vor sfatui in ce priveste materialele pe care sa le folosesti.
uite cateva site-uri, le-am gasit cu google:
http://www.1001case.ro/Pat_suprapus_Ionutp3884.html
http://www.adorama.ro/catalog_colectie.php?c_id=36&cl_id=14&ci_id=14&b=casa
http://www.axmfurniture.ro/mobilier_tineret-Mgn.htm
http://reclama/products/208-patuturi_de_lemn_pal/2865-pifu_paturi_suprapuse_budget_11.mbs
http://www.bizoo.ro/produse/start-0/10/paturi-suprapuse-vaslui/fbe83a931593cb7660897ebe8b6e8389/1/
_
Vineri, 13 (iunie, 2003)
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery
Andra_ spune:
Buna fetele,
salutari din Zagreb unde tocmai am aterizat, si cum avem internet free la hotel, m-am gindit sa profit si sa dau cu un ochi pe aici.
Romana 74 - noi am facut paturile suprapuse din pal, da-mi o adresa de mail daca vrei si-ti trimit poze, sint super, ma tin si pe mine cu cele 80 de kile cind schimb asternutul, asa ca nu mi-as face griji ptr 20 ale lui Matei , totul e sa fie bine gindite de constructor banuiesc.
Marox - eu tocmai c-am vazut multi inconstienti cu cite 2-3 copii mici prin Austria, Italia, Sllovenia si Croatia, ba chiar m-au uimit profund pe litoralul croat care e horror: numai bolovani si diguri betonate, nu tu plaja, nu tu nimic, in apa numai cu papuci speciali se putea intra, iar ei carau plozii de la citeva luni pina spre adolescenta dupa ei... Noi am plecat doar cu Luca din motive obiective, dar si-asa mi-a scos peri albi cu mincarea in principal, nici nu vreau sa ma gindesc cum va fi cu doi...Dana la anul daca vrei mergem impreuna, ca si noi ne-am setat ultra all inclusiv ptr primul concediu in patru
Revin cu povesti de acasa saptamina viitoare, pup u all,
Andra
romana spune:
Buna fetelor,
Am avut azi examenul pentru carnet.
Am luat la sala 24 de puncte, cu unul mai mult decit data trecuta. La traseu am mers bine, fata de data trecuta, dar am avut niste greseli care nu le-a trecut cu vederea, deh de incepatoare, si... nu mi-a iesit din nou parcarea laterala deoarece am oprit prea aproape de masina fata de care mi-am luat reperele, asa ca am ajuns prea departe de bordura.
Urmatorul examen pe 3 octombrie. Pina atunci o sa fiu un as in ale condusului asa ca nu mai am nici o emotie.
In rest nu am acum energia necesara sa va mai povestesc despre noi, ca m-au epuizat astia cu examenul lor, de o saptamina am avut un program tare agitat si incarcat, am avut chiar si doua sedinte de condus in aceeasi zi . Sint frinta.
Va pup.
anamaria spune:
romana, mult succes! imi place cat de ambitioasa esti, nu te descurajezi usor
_
Vineri, 13 (iunie, 2003)
romana spune:
Da. M-am ambitionat deoarece fata de primul examen , cind la trase am stiut si eu ca sint in plop, acum a fost bine. Atunci examinatorul mi-a zis ca mai trebuie sa iau ore, iar acum a zis ca conduc bine, dar ca....
Daca eram mai atenta la un viraj la stinga sa reduc si mai mult viteza il luam perfect , nu intram si pe banda a doua, si nu mai avea ce sa comenteze. Poate eram si eu ma atenta la parcare si-mi iesea.
Oricum am facut un mare efort , mai ales fizic pentru a invata sa conduc. AM alergat la ore, apoi la cumparaturi, apoi la copii, apoi gatit. Noroc cu tata ca a stat cu copiii.
romana_74 spune:
ANDRA- pune-mi te rog poze cu paturile suprapuse pe care le-ati facut! adresa mea este romana_74@yahoo.com. Mersic!
ANAMARIA- mersi de adrese, le-am vazut si eu modelele alea, dar nu imi prea plac! Vreau ceva mai special!
Cornelia spune:
Romana74, uite si aici multe-multe modele de paturi suprapuse sau nu: http://www.termoplanet.ro/copii.html
Romana, succes data viitoare! Eu sigur nu as mai lua examenul in veci, ca parcarile laterale imi ies doar din greseala .
Iar am tras o migrena de doua zile. Vad ca mai nou, doua zile sunt functionala si doua la pat .
Am tuns-o pe Maria, i-am luat incaltaminte de gradi, chliotei, maieuri, pijamale... asteptam sa inceapa gradinita. Vorbeste zilnic despre colegii ei si abia asteapta sa ii reintalneasca.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze