~*Imprevizibili martie-aprilie 2004*~ (84)
Raspunsuri - Pagina 15
Mickyyy spune:
Ne-am distrat, ne-am relaxat, si-am revenit de unde-am plecat la nici o saptamana dupa ce ne-am intors in Bucuresti 
!!
Ceva nu merge....si simt ca ma lupt cu morile de vant (probabil si el simte la fel). Nu mai am nici energie, nici chef, nici rabdare sa mai discut....am zile cand imi vine s-o iau la fuga!
Si toate frustrarile de-acasa se resimt la serviciu, unde nu mai dau randament....adika-i totl varza, pe toate planurile 

!
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004)
Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
www.acsis.ro/2lasuta.php" target="_blank">Ajuta-ma sa cresc langa mama mea!
dandusa spune:
Fetelor,va rog din suflet ,faceti ceva...,s-o ajutati pe micuta www.sonia.as.ro/" target="_blank"> Sonia...
Daca doriti sa flati mai multe detalii,ca invit sa cititi aici...
Micuta are nevoie de 90.000$,pentru singura operatie posibila din lume...,singura sansa care i-ar reda linistea si bucuria de a trai...,va rog mult trimiteti mai departe pagina micutei,prin e-mail,fax...,vorbiti cunoscutilor de ea...,ajutati-o cum puteti...,oricit de putin...,va rog tare...
Sonia,este "capsunica de 2007"...,transmiteti macar un gind bun mamici ei Kay...,rugati-va la d-zeu sa o ajute...,va rog mult...
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Mindrete de Crinuta
Claudelu spune:
Ceau!
ELa, e un scump Alexandru 
Mickyyy, imi pare rau ca aveti probleme. Sper sa le rezolvati cat mai repede 
Va multumesc tuturor pentru urari. Nici nu ma asteptam sa va amintiti ![]()

Va doresc tuturor o zi buna! 
LaviB spune:
salutare fetele!
Noi suntem, sper sa ne mai tineti minte.![]()
Dragele mele scuzati ca nu am mai dat prin zona (ca drept urmare nici n-am apucat sa mai citesc decat acu , ultima paginutza) insa motive avem din plin. Principalul motiv este "casa plina". Chiar povesteam cu sotul meu ca duminica a facut cocolinuca ai mica noua luni si de la nasterea ei si pana in prezent am fost tot plini de preteni si neamuri. Am stat in formatie de patru pers, de la nasterea Theei incoa,doar 6 saptamani si asta in nici un caz intr-un calup. o sapt acu , doua pest o luna. NU MAI POT!!! Pe bune ca deja mi-a ajuns. Nu apuc sa spal un rand de lenjerie si prosoape ca se anunta tura urmatoare si tot asa.
Acu de ex mi-a plecat zilele trecute un var din Mures (venit cu familia) iar acu la sf de sapt s.a anuntat o verisoara ce sta in nordul Germ si fiind in concediu s-a gandit sa vina la noi,pleaca ea pe joia viit (seara) si vineri vine matusa sotului care lucreaza ca bona undeva in sudul germaniei
Sincer numa`asa ne mere.
Intr-un fel ne bucuram (asa ne dam seama ca suntem iubiti si lumea se simte bine la noi), dar eu acu.....nu mai vreau.
Din toate aceste cauze (adica vizite) m-a apucat "goana " dupa case. In putinul timp ce-l am intre vizite, fetite, sotz caut case in prostie. Pai de-o tot tinem asa ne trebe un spatiu mai mare si cred ca v-am mai zis ca ne cam jucam cu gandul agoniselii unei casutze. Deja m-am saturat de cate am vazut si cate planuri am facut.
Maine mai merem sa vedem una si tot asa.
In tot haosul asta in rest , suntem bine.Fetele cresc si ma minunez cat de mari sunt.Thea cum spuneam are deja noua luni, stam in funduletz, in picioare (mai greu cu mersul de-a buselea)-cumintica si mancacioasa foc.
Hanna cu gradi.Mai are sapt asta si intra in vacanta.Deja a trecut un an de gradi (n8u-mi vine a crede) Am avut si sedinta la gradi (personalizata - o ora cu educatoarea care i-a urmarit evolutia in anul asta) Am plecat infoiati ca niste curcani cand ne-a spus ca tinand cont ca a fost cea mai mica (2,5 ani) si cu limba germana ioc, a facut niste super progrese si face chestii pe care cica le fac copii de 3,5 ani 4
Vorbeste mult pe romana (povesteste acu de-a binelea
, iar germana si maghiara le are cam pe aceeasi linie. Oricum trece de la una la alta fara probl. (asta seara de ex am fost la niste preteni la care fetita are 5 ani si e vorbitoare doar de limba germana- s-au povestit fetele fara probl si cand la un moment dat i-a zis fetita sa ma intrebe daca o las cu ea in camera ei, hanna fara probl in romaneste "mami am voie te log la Alex in camla?"
Sunt mandra ce sa mai.....
pocnesc azi - maine ![]()
Deci....va dati seama ce e la noi mai ales ca pe mai departe incercam sa dam curs tuturor activitatilor incepute pana acu (intruniri mamici-bebici, mamici-gradinici, zi spor, zi dans si din sept intra si thea deja la o grupa de bebici-mamici-asta ca tot era vinerea libera
)
V-am scris toate astea ca sa ne credeti ca si sa fi vrut cu greu am fi reusit sa mai fim active si aici pe forum(abia apuc mail-urile sa le citesc si sa dau raspunsuri)
Ela draga mea ti-am admirat puiutzul, e frumos de frumos si Cristinutza super dulce. Va pupam , va dorim tot binele din lume si sper sa-mi gasesc timp sa vad cand si cum ti-a fost la nastere ca precis ai scris pe undeva
Codritu(ce-ti face strengarul si frumoasa Petra?), Mariana(cum le mere motzilor nostri dragi?
), Claudelu(cu ce ne mai minuneaza strengarul Raul?), Laura,(cand vine fratzior sau surioara la DAria?) Simo(gemenutzii sunt ok?Lucas revenit total?) , Mickyyy (cucuietele lu`mama cu ce se mai mandresc?
)si restul fetelor cu care m-am mai conversat, va salut si va trimit din suflet o 
Sper ca puiutzii sa fie toti ok si la fel de frumosi si dragastosi.
Va pup pe toate si..... pe cat mai curand.
ciaoooooooooooooooooooooooooooooooooo
Lavinia
, mami de doua "cocoline": Hanna
(16.04.2004) si Thea
(22.10.2006)
LauraFlo spune:
Hai, ma Clau...sa nu ne dai tu un semn,.. ceva....Sa pierdem noi bunatate de tort si sampanie !!!
La multi ani, draga noastra Clau ! Sa fii toata viata efervescenta, optimista si tare buna...asa cum te stim noi ! Noroc si multa multa fericire !!!!!
Mickyyy, imi pare tare rau ! De ce ai starea asta ? Trebuie sa fie un motiv. Nu pot sa cred ca tu vorbesti si gandesti asa. Tu esti cred, cea mai curajoasa dintre noi , cea mai bataioasa,....Hai, i-ati inima in dinti si rezolva neajunsurile astea care te fac nefericita !
Lavi !!!!!!! Wow, ce viata aglomerata aveti ! Felicitari Hanei ! Ma bucur ca sunteti bine si voi si fetele. Poate ai timp de poze.
Andreea, felicitari ! Si pentru mine dizertatia/masterul a fost un stres...m-am inscris pentru ca mi-era frica sa intru in viata reala atat de brusc, n-am vrut sa intrerup studentia si asa ca, m-am gandit eu ca un master m-ar face sa ma simt din nou studenta/tanara/fara griji.....M-am cam inselat, dar a fost frumos pana la urma.
Malina am vazut pozele. Frumos flacaul tau, dar frumosi si voi. Cred ca ati terminat injectiile si , mai ales, sper ca sunteti deja in drum spre munte ! Distractie placuta.
Nu aveam timp sa scriu mesajul asta, dar Mickyyy e trista, Clau e nefelicitata, Lavi a aparut dupa un secol,......Va pup.
Claudelu spune:
Neata!
Chiar asa, sa-mi fie rusine ca n-am intrat sa va servesc cu sampanie si tort, dar in ultima vreme nu stiu ce si cum fac dar numai timp de DC, de net nu am.
Ultima luna a cam fost un cosmar, tot intr-o alergatura suntem...ba nunta, ba petreceri, ba multa multa munca, ba...etc...si uite asa ajungem seara sa ne dam seama ca multe din cele care trebuiau rezolvate au ramas atarnate...a doua zi o luam de la capat si toate intr-o viteza, de parca acum acum vine sfarsitul lumii 
Ma uit si la baiatul asta si de fiecare data ma minunez, nu-mi vine sa cred, de fapt nu vreau sa cred, ca acusica am baiat care umbla dupa fete, care nu va mai sta in bratele mele sa ma iubeasca (va fi prea ocupat cu altele
), care nu ma va astepta in pragul usii sa aduc "ceva pentu Raul"
...

si tocmai de aceea am inceput sa lucram intens la planul 2, adica la proiectarea unei domnisorici.
Raul, contrar celor spuse de mine in urma cu cateva luni, s-a facut un copil extraordinar de bun, de intelegator, de destept
Mai nou avem conversatii de alea de oameni mari, care de multe ori ma pun in ipostaza de a minti doar ptr ca nu vreau sa-i ingreunez mintiuta cu "greutatile" vietii.
Una din conversatiile care mi-au ramas intiparite in minte si care chiar a placut a fost ceva de genu:
R: Claudia, tzatzele tale au lapte?
Io: nu mai au mama
R: au avut?
Io: da mama, au avut.
R: de ce?
Io: pai mama, cand ai fost mic asta a fost mancarica ta...laptele din tzatza mea.
R: (cu o fatza mai mult decat scarbita) si a fost bun
Io: pai daca ai mancat si ai crescut inseamna ca a fost bun
R: da mamaaaaaa, io am fost mare tot timpu
...etc...
discutia a durat aprox o ora, ca deja nu mai stiam ce sa-i rapsund..tacsu era pe canapea si numai radea pe sub mustata 
E in continuare innebunit dupa Spiderman. Nu ne inbracam decat cu haine care au ceva cu Spider pe ele 
Aaaaaaaaaa, sa va mai spun doua perle:
R: CAludia, uite ca se desface ceru (in Chicken Little la un moment dat se desface ceru si apar multe nava spatiale cu extraterestri)
Io: da mama vad
R: dar stii de ce?
Io: nu
R: pentru ca cerul nu are canalizare 
Si inca una si cu asta am incheiat![]()
R: mama, nu-i voie sa luam pietre de pe drum pentru ca se topeste astfaltul 

trebuie sa pleccccccc 
LauraFlo spune:
Buna dimineata !
Am fost si noi doua zile la mare....in sfarsit am convins-o pe Daria sa intre in apa...evident ca nu mai reuseam s-o scoatem apoi. I-a placut la nebunie cu colacul, am avut parte si de valuri....avem copil cuminte si haios....
Am fost sambata noaptea si la spectacolul House (imi scapa numele) ...sa ne fereasca Dumnezeu de astfel de copii...beti, sex pe plaja cu altii o suta de oameni in jurul lor, se drogau in vazul lumii....am vazut un baiat/tanar in sevraj ...m-a impresionat teribil, nici putere se se vaiete nu avea, scotea doar un sunet surd din piept ca un animal ranit....se zbatea si se tavalea de ziceai ca-i posedat....
In rest bine, ne-am balacit si ne-am distrat.
Acum inapoi la munca, ca asa ne sta bine.Va pup.
Claudelu spune:
Neata!

Doamne fereste, Laura! Chiar asa? socant 

Unde ati fost?
Apropo de tineretu din ziua de azi...acum cateva zile am primit un mail cu trimitere la pagina unui ziar timisorean. Am ramas socata cand am vazut filmuletu. Totul era filmat de un nuntas, nunta avand loc la un restaurant de pe malul Begai. Tipu filmase doi tineri care faceau sex pe o banca, in vazul lumii si in timpul zilei, mai departe, printre pomi, un tanar se masturba, iar pe la vreo 10-20m distanta de cei doi de pe banca, altii doi care se sarutau de-ti statea mintea-n loc, iar oamenii circulau pe langa ei. Pic de jena nu era in ei....offffffff sa ne fereasca Dumnezeu sa avem asa copilasi 
LauraFlo spune:
Clau, socant filmulet ! Dumnezeule ce vremuri !!!!!!
Am piciorul in ghips. Joia trecuta am facut o entorsa, am facut radiografie, dar nu era nimic rupt fisurat. In schimb ieri am facut niste drumuri prin oras, apoi am trebaluit prin casa si iarsi mi s-a umflat ca sa nu va mai spun de durerea pe care o aveam. Asa ca azi m-am dus la un alt doctor care mi-a explicat cum stau treburile si de ce trebuie sa-mi puna ghips.
10 zile il voi purta; a vrut sa-mi dea si concediu medical, dar cum la mine la firma doar mort nu vii la munca.....l-am refuzat. Nu ca nu ar fi de acord sefu', dar am foarte multe de facut pe care doar eu le pot face; e perioada bilanturilor.....Ma rog, asta e.
Va pup, ma duc sa-mi caut ceva sa-mi tin piciorul ridicat, atat cat ma lasa biroul.
codritu spune:
Laura,
, ai grija de tine ca daca tu nu ai nimeni nu are.
Clau, La multi ani, cu intarziere si sa ne dai vestea buna cat mai curand(bb 2 adica).Tudor m-a intrebat azi cum vine bb de la mami din burta si de ce iese din burta si nu sta acolo.![]()
Lavi, ocupata ca de obicei si cu doi copii cuminti. Eu am inceput serviciul de 2 luni si Petra gradinita. Acum au fost bolnavi pe rand asa ca de o luna cand unu cand altul, sper ca o perioada sa o lase mai moale.
Ela, cum e la tara? probabil ca nu are internet, sper ca bb e cuminte, papa, doarme si creste.
Mickyy, nu fi suparata ca toate trec si le rezolva timpul pe toate. E usor sa dai sfaturi asa ca nu dau.
Petra mea e in continuare agitata, rautza si fara somn, asa ca nici o sansa sa am fetita cuminte, dar daca e sanatoasa ne descurcam noi. Acum a invatat sa dea din picior daca nu ii convine ceva, plus ca face botic si se uita printre sprancene daca o vezi.
E tare smechera, umbla si povesteste toata ziua in limba ei, nu o intelege nimeni, dar ea incearca. O sa incerc sa pun cateva poze, dar nu mai pot pe yahoo.
Va pup si va citesc din umbra.
si