~*Imprevizibili martie-aprilie 2004*~ (84)
Raspunsuri - Pagina 16
codritu spune:
Feteleee pe unde umblati?
Eu am fost harnica si am facut doua albume unu cu Petra si unu cu Tudor. Va pup.
si
bebe2004 spune:
Buna fetelor.
Codritu, ce copii mari si frumosi.
Laura, cum mai e cu piciorul? Sper ca esti bine.
Noi suntem prin zona, dar mai greu cu scrisul. Am fost o sapt si pe la Breaza la bunici unde s-a facut copilu' mai cuminte. Sa vedem cat il tine.
In rest nimic deosebit, mai o plaja, plimbari, chestii d'astea.
Va pup si asteptam vesti de la toate fetele plimbarete.
P.S. Unde va mutati pozele de pe yahoo? Dati-mi si mie o idee, pe unde ati incercat?
Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi
spic de grau spune:
Buna la fete
,
Am reusit sa va gasesc.
Laura - sper ca esti mai bine. Sanatate multa.
Andreea - eu le-am pus pe Photoshop. Nici nu mai stiu ce nume de cont pusesem. Ar fi bine sa le caut, sa vad daca le gasesc
.
Am citit despre filmuletele si intamplarile socante..Doamne fereste! Politia chiar nu face nik?
Claudelu - super amuzant Raul!
Am ras cu pofta!
Aici a venit caldura (in sfarsit). Azi am iesit putin si acum ma simt stoarsa ca o lamaie.
Duminica suntem in RO. Dupa 3 ani.
Am emotii.
Va pup pe toate.
O saptamana frumoasa.
Tu spui ca iubesti florile, dar le tai si le pui in vaza.
Zici ca iubesti cainii, dar le pui zgarda si ii tii legati in lant.
Te lauzi ca-ti plac pasarile si le inchizi in custi mititele...
Cand spui ca ma iubesti mi se face frica. (Jean Cocteau)
spic de grau spune:
Un pic mai sus ca iar va pierd din vedere![]()
Tu spui ca iubesti florile, dar le tai si le pui in vaza.
Zici ca iubesti cainii, dar le pui zgarda si ii tii legati in lant.
Te lauzi ca-ti plac pasarile si le inchizi in custi mititele...
Cand spui ca ma iubesti mi se face frica. (Jean Cocteau)
Claudelu spune:
Neata!
Spiculet
...ai fost mortala 
Concediu placut in tara! Cu siguranta cel caruia ii va placea cel mai mult va fi David 
Laura, tu cum esti cu piciorul?
Daria ce mai face?
Mickyyy, cum sunteti? v-ati mai revenit?
Fetele??
Codru, tot nedormita esti ?
Am vazut pozele, ai niste copilasi frumosi foc 
Andreea, eu am mutat pozele pe photobucket, acolo aveam cont. Nu sunt foarte incantata de el pentru ca acolo nu poti face "private" un singur album ci doar tot contul, dar in rest e ok.
Zici ca Alex s-a facut cuminte? Da-mi si mie solutia 
bebe2004 spune:
Buna dimineata.
Pai, Clau, bunicii mei au o curte fff mare si o casa la fel de mare, eram multi in jurul lui, avea loc de joaca suficient cat sa nu se plictiseasca. Daca ma enerva pe mine cu ceva, imediat avea altceva de facut sau intervenea altcineva. Avea unde sa-si consume energia. Iar bunicul meu are o vorba, cand e de acord cu ceva spune "bun" (e ardelean) si cred ca a imprumutat si el termenul, iar cand il rog cate ceva spune si el "bineee".
Eu astept ploaia aia mare ca de aseara tot fulgera si tuna, dar au fost doar cativa stropi.
Spiculet, drum bun spre casa.
Va pup.
Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi
LauraFlo spune:
Luminita, sejur placut ! Cat stati in Romania ? Te cred si eu ca ai emotii dupa 3 ani...asa de multi au trecut ?
Codruta si eu am vazut pozele....copilasii tai au crescut....Mi-a placut si cresa pentru Petra. Tudor de cand poarta ochelari ?
Andreea, ai copil cuminte? Super. Sa-l tina.
Clau, piciorul e mai bine...in sensul ca m-a lasat durerea de genunchi(probabil din cauza ghipsului ma durea), dar articulatiile de la oasele labei piciorului ma dor in continuare, mi-a trecut vanataia...sper sa nu trebuiasca in continuare ghips.
Daria, e bine; cumintica, haioasa, cateodata prea haioasa, din pacate nu mananca, mi-am promis ca-i fac niste analize luna aceasta.
Ati inceput tratamente de imunizare ? Ma gandesc ca sunt necesare ca acusica incepe gradinita.
A venit rezultatul de la Codecs...am reusit sa iau 87 de puncte din 100 maxim; cea mai mare nota dintre colegii mei...Sefu m-a felicitat si m-a trimis si la celelalte module, colegii au decretat ca am luat nota mai mare ca ei "pt ca sunt femeie"....cica noi suntem mai constiincioase si nici nu suntem asa ocupate ca ei... [xx(]
LaviB spune:
)saluare!
feteleeeeeeeeeeeeeeeee care ma luati la voiiiiiiiiiiiiiiiiii?!?!?!? Tre sa fug de acasa , nu de alta insa nu mai contenesc musafirii astia sa vina
.Sapt trecuta pana ieri am schimbat deja trei randuri (de musafiri).Pe bune ca nu mai pot.Anu`asta ne-a mers de numa`. Asta e! Mai am vreo trei sapt si plecam in concediu, sper ca macar acolo sa ne destindem (italia, plaja, soare)
Codruta ce copii mari si frumosi ai.Din cate imi aduc eu aminte de imaginea ta (ca tare scumputa esti la vedere
), am impresia ca Petra iti seamana.Are niste super gropite iar din poze se vede asa un copilasi de bland si cuminte
Oricum sa dea Domnu`sa avem parte doar de rautatile lor pe care le fac la varsta asta
Tudor e un smecherasi si-l "prind" ff bine ochelarii.PUpam dulce perechea cea frumoasa 
Laura draga de tine.Bine macar ca nu mai sunt caldurile alea nenorocite, ca poate-ti era mai greu cu gipsul.Spor la treburi si.....tot nu ne-ai spus pe cand un frate sau sora pt DAria?!?!?!?
Claudelu`anu asta pe unde mergeti in concediu?
Andreea ce viata faina aveti voi.
Noi asa cum am spus la inceput, tot cu musafiri insa in rest facem fata cu brio la tot.
Hanna e in vacanta si se simte fff bine, cred ca -i cea mai bucuroasa ca e tot casa plina ca se pare ca am facut-o pe fi-mea asta pe drum
De dimineata de cum se trezeste ma si intreaba:"si ashtazi une melgem mami?!"
E pe mai departe dragastoasa si buna cu Thea si nu se supara cand ai mica ii ia jucarioarele sau o trage de par sau o musca, ba din contra cand incerc sa o cert pe ai mica ca...sare calu`(cu trasul de par alea alea), Hanna spune :"lasa mami, ca ea e mica, dal cand o sa fie male ca mine o sa stie si nu mai face lele (rele)."
Iti vine sa le papi.
Sper sa -mi fac si eu vreme de inca niste poze.
Va pup pe toate si.....pe curand!
Lavinia
, mami de doua "cocoline": Hanna
(16.04.2004) si Thea
(22.10.2006)
codritu spune:
Lavi, eu ma lacomesc in continuare pe fetele tale cuminti. Tudor, daca Petra ii ia jucariile sau il trage de haine, par sau altecele, imediat ii trage un sau o impinge de se culege de pe jos. Vacanta placuta si linistita sa aveti in Italia. Si eu visez sa merg in Italia la mare cu copiii, poate la anu, sper, deocamdata speram sa ajungem la New York saptamana viitoare, asta daca nu ne dau copii planurile peste cap.
Laura, nu e asa frumos la gradi la Petra pare din poze, e destul de mic si cam vechi totul, dar e aproape de casa si e tare greu sa gsesc altceva. Tudor nu poarta ochelari tot timpul, ar trebui sa-i ia cand se uita la televizor, dar nu prea ii tine se joaca cu ei pana se plictiseste. Deocamdata suntem la faza de acomodare cu ei.
A, Lavi, am uitat, da Petra seamana cu mine si Tudor cu tati, asa im mare. Nu stiu insa cu cine seamana asa smiorcaita si fara somn ca noi amandoi suntem somnorosi.
Andreea, la mare la soare, ce frumos, vreau si eu.
Clau, cum stati cu proiestul bb2? Eu sunt curioasa ca bunica-mea.
Luminita, drum bun.
Oare pe unde umbla Simona? Ma lasati singura la orele Canadei?
Va pup,
si