~*Imprevizibili martie-aprilie 2004*~ (84)
Raspunsuri - Pagina 17
Claudelu spune:
Neata!
Laura, felicitari! 
Lavi, anul asta nu mergem nicaieri. Si ultimul nostru plan (un plan de disperare si nevoie de fugit) s-a dus luni pe apa sambetei, cand am primit o noua invitatie la nunta unui alt var primar. Pana acum am avut 2 nunti mari si mai avem inca
+ cununia civila a nasului nostru (unde binenteles nu putem merge cu mana in fund)
Anul asta aveam planuri mari ptr concediu si sa ne varuim casa, sa mai facem una alta, dar s-au dus toate. In fiecare luna a aparut cate ceva care ne-a terminat si psihic si financiar
Abia astept sa terminam cu toate 
Codru, pai uite am facut o conventie cu al meu om. Daca se gandesc guvernantii sa mareasca indemnizatia si daca reusim sa luam masina mult dorita facem, daca nu, nu, pentru ca sincer iti spun nu-mi sap singura groapa
N-am sa mai trec prin ce am trecut cand l-am nascut pe Raul. Atunci cand am intrat in concediu de crestere a copilului am luat cu jumatate + un pic mai putin decat salariul si ne-a fost nu greu ci cumplit de greu
, noroc ca stateam cu mama si ne ajutau si ei, dar si asa a fost greu.
Eu nu stiu daca-mi doresc asa mult inca un copil
, dar Clau vrea si vrea si ma dispera 
Mai vad io ![]()
malina_mircu spune:
Salutare
Ne-am intors din circuitul de 11 zile in Nordul Moldovei - Maramures (nu chiar acum ar acum reusesc sa scriu). A fost superb, ne-am descurcat de minune cu drumul (am avut emotii la plecare ca vom reusi sa-l ducem complet la indeplinire). Am parcurs 1720 de km :-))))), 10 manastiri, 2 lacuri, o cascada, o salina, 4 cetati /castele.
Avem o tzara ff frumoasa care merita vizitata... Era plin de straini pe unde am umblat si erau ff incantati de tot ce vedeau. Dani a fost ff facinat de tot ce a vazut si a cercetat plin de curioziatate totul. Am mai si ratat divese chestii ca sa nu obosim copilul prea tare, de asemenea in multe locuri am ramas cu sentimenul ca am fi vrut sa stam un pic mai mult.
Pozele sunt pe aici:
http://community.webshots.com/album/560175702zXJGYX
Traseul a fost cam asa:
Ziua 1. Pitesti -Bran 140 km - CAZARE BRAN
am vizitat castelul Bran, muzeul satului si cetatea Rasnovului
Ziua 2 Brasov Sf Gheorghe (40 kim) Baile Tusnad (35 km) CAZARE TUSNAD
vizitat lacul Ciucas si Tusnadul. am rata lacul Sf Ana din lipsa de timp.
Ziua 3 Baile Tusnad Miercurea Ciuc(30) Gheorghieni (57) Bicaz (55)
Lacul rosu, cheile Bicazului, Barajul Bicaz
Ziua 4 Bicaz Piatra Neamtz (20 km) -Tg Neamtz (35 km) - CAZARE TG Neamtz
Manastirile Varatec, Agapia, Humulesti, M Neamtului, rezervatia de zimbrii
Ziua 5 - Tg Neamtz Suceava Gura Humorului (37 km) CAZARE GURA HUMOR
cetatea de scaun a sucevei, Manastirile Humor si Varatec
Ziua 6 Gura Humor Sucevitza (31 km) CAZRE SUCEVITZA
salina de la Cacica, manstirea Putna, Sucevitza, chilia lui Daniil Sihastru
Ziua 7 - Sucevitza Moldovitza (34) Campu Lung Moldovenesc (60) Borsa() CAZARE BORSA
manstirea Moldovitza si Cascada Cailor Borsa
ZiUA 8 Borsa Viseul de sus - Sighetul marmatiei - CAZRE VADUL IZEI
cimiturul vesel de la Sapantza
Ziua 9 Vadul Izei Valea Izei Dej Gherla -Cluj CAZARE CLUJ
Masntirea Barsana, Valea Izei. Nu am mai vizitat nimic in Cluj din lisa de timp si vreme proasta.
Ziua 10 Cluj Tg Mures Sighiosoara CAZARE SIGHISOARA
Sighisoara - turnul cu ceas biserica de pe deal, cetatea si orasul
Ziua 11 Sighiosoara Medias -Sibiu Rm Vlacea Pitesti - HOME
am ratat Sibiul pentru ca ploua tare (sepr sa ne revansam cand mergem la Arad)... Am vizitat manastirea Cozia :-)) ca sa ajungem la 10 manastiri.
pupici 
Malina si
Danutz (5 aprilie 2004)
malina_mircu spune:
Asa...Bineinteles ca in Cluj ne-am intalnit cu cu Mariana 

. Ne-am potrivit la fix noi veneam de la Sighetul Marmatiei si ei din Galati :-))) Este o dragutza 
.
Mariana sotzul meu a ramas super incantat de localul in care ne-ai dus si arata pozele la toata lumea :-))). Floricica a superavietzuit dumului si este bine sanatoasa
. Singurul meu regret ca nu au fost si baietii cu ochi albastii si blonduti ca sa facem o echipa de patru baieti frumosi. Dar ne revansam alata data.
Andreea felicitari pt examenul luat.
Ce bine ca Alex s-a mai cumintit. Inseamna ca de vina e energia lui prea multa pe care de obicei nu are unde sa si-o consume. Poate ar trebui sa=l duci la un sport.
Miky am vazut pozele fff frumoasa. Super zona ati stat in mijlocul natorii. Si fetele sunt asa de mari si de frumusele
. Si seamana de nu se poate. si noi am avut o perioada aiurea in iarna cand am avut incarcare mare la servciu, nervi si neintelegeri la servciu care s-au reflectat si acasa (mai ales ca lucram in acelasi loc). Eu am mai predat din sarcini mamei (facutul de mancare si calcatul) + Dani s-a dus la gradinitza. Si pe masura ce ne-am odihnit si nu am mai fost eu asa de obosita si stresata ne-am rezolvat si problemele de comunicare. Dar acum mi-am luat altele pe cap (ca nu pot sa stau linistita de loc.. mi-am facut PFA si m-am apucat de facut siteuri :-)))
Lavi felicitari pentru progresele Hannei. E super ca stie atatea limbi de la vasrta asta. si pupici la Thea, ce mare este deja
. E f dragutz ca aveti tott felul de intruniri si de activitati sportive.
tare fatza cu 'unde mergeme astazi' Nu erati voi cei super plimbareti ? asa face si Dani de cand in fiecare zi mergem in alta parte.
Laura felicitari pt reusita la examen. Se pare ca avem numai super mamici pe aici. Noi nu am avut parte de asa 'spectacol' la mare... mi se pare groaznic... nu putem decat sa speram ca ne educam mai bine copii ca sa nu ajunga sa faca asa ceva.
Sa ai grija de tine si de piciorul cu probleme.
Codritzu pupici lui Tudor si Petrei. Las ca se zice ca copii 'rai' mici sunt cuminti mari. Eu poze nu am reusit sa vad. :-(
Spiculetz cum este in tzara? Ce faceti? Asteptam impresii.
Clau tocmai vazusem hotararea ca va apucati de fetitza si acum ce vad - ca v-ati razgandit.
Si noi mai stam un pic tot din considerente profesionale si financiare. Eu asa vrea sa nu mai depindem numai de serviciu cu banii ca sa pot sa stau si eu linistita. Abia astept sa ne vedem in septembrie.. inca nu am hotarat exact cand plecam dar iti spun imediat ce ne hotaram.
pupici 
Malina si
Danutz (5 aprilie 2004)
LauraFlo spune:
Ah, ce bine suna Malina.....Si sotul vrea in circuit...adica el vrea sa conduca mult....Si te-ai intalnit cu Mariana ? Ce bine ! Si eu am o floare de la ea....II merge bine ca-i data cu suflet si mi-e tare draga.
Am sa-i spun traseul ( amanuntit) vostru sotului...poate ma convinge si pe mine.
Ela76 spune:
Feteleeeee, va pup dulce-dulce, in mare viteza!
Am venit in Bucuresti si am vaccinat copiii: pe Alexandru pt 2 luni, iar pe Cristina contra hepatitei A, ca aveam vaccinul cumparat mai demult, dar nu am ajuns sa i-l facem. Au fost niste curajosi amandoi, cateva lacrimi si a trecut. Din fericire Alex nu a facut febra, a mancat bine si a dormit.
Dimineata fugim inapoi la Odobesti, e pacat sa stam aici pe calduri din astea, cand acolo seara trebuie sa ne imbracam cu ceva mai gros.
Din pacate, internet cafe-ul de acolo nu mai exista, am tot incercat sa ma conectez de la calculatorul mamei printr-un cont de dial-up, dar ceva nu merge, ori modemul, ori portul, ori eu chiar nu ma pricep. O sa incerca saptamana viitoare cu laptopul si daca reusesc, va dau de veste.
In saptembrie revenim la "baza" si atunci voi pune poze noi si le voi viziona pe ale voastre.
Sa auzim numai de bine!

Ela,
Cristina (21.04.2004) si
Alexandru (04.06.2007)
Albumele noastre
LaviB spune:
SErvus fetele!
Se simte ca nu mai am musafiri
, mai apuc si eu sa intru pe la voi (mai des decat mi-am inchipuit
- pe semne ca mi-ati lipsit
?
Codrutza nu te gandi ca e tot timpul pe roze la noi. Avem si noi altercatii si la nivel mic si la mare insa....le trecem cu vederea si merem mai departe.
Italia sa stii ca se merita, mai ales pt noi care o avem aci la cateva ore de mers cu masina (4 ore pana la niste prieteni din nordul Italiei, max6 ore pana la Adriatica )
De va hotariti la Italia si vrei pot sa-ti trimit poze si impresii de pe unde am tot fost noi (momentan cel mai "explorat pamant"
)
Malina super concediu,super poze si asa cum ai spus avem super -tara.Si noi o colindam in lung si-n lat cand suntem acasa (de aia nu ne ajung noua 4 sapt de concediu in ro)
Noi am facut moldova acu e in plan Maramures insa efectiv sedere la o casa taraneasca cu mancat si admirat stilul de viata maramuresan. (daca totul ok la anu`)
Mare Danutz al vostru si tu....ce bine arati
. Suntei o familie super reusita insa.....parca mai lipseste ....o fetitza acolo , hm?! ![]()
Clau las ca o sa va luati revansa cu mersul in concediu la anu`daca nu va iese pasenta anul asta. Pana atunci distractie faina la nunti!
Laura ce mai astepti?! DAca sotul e dispus, aveti concediu, vremea e buna.....via prin Romania , e super super.
De multe ori cunoastem mai bine locuri din alte tari decat din "cea mama". O verisoara de-a mea e o super "calatoreasa".Stie o gramada prin Europa si peste ocean chiar, insa la cap.ro sta super prost.
Asa ca.....asa cum a spus si Malina, avem o tara faina insa ne asteapta sa o vedem.Cred ca n-o sa regretati nika.
pusi
Ela distractie faina la bunici si....va asteptam cu poze si povesti despre evolutia lui Alex. (primul an e cel mai schimbator , nu?!)
Pupam copii curajosi.
Va las ca tre sa fug la cumparaturi ca deseara vin nasii Theei la masa si....tre sa-i primim cum se cuvine hi hi hi
WE fain la toti si toate
paaaaaaaaaaaaaa
Lavinia
, mami de doua "cocoline": Hanna
(16.04.2004) si Thea
(22.10.2006)
codritu spune:
Malina, super traseu ati avut. Eu, recunosc am intrat din prima sa vad pozele din Maramures ca de, sangele apa nu se face. Sunteti tare frumosi si tu arati tare bine.
Lavi, distractie placuta in Italia si copii cuminti. Imi inchipui ca si la voi mai sunt altercatii, dar asa casa de nebuni ca la noi la nimeni. Sper sa se faca Petra mai cuminte si Tudor mai intelegator.
Ela, ai baiat mare deja. Cum se inteleg?
Va pupacesc.
si
gabivalceanu spune:
Salutare fetelor! Am citit cu mare placere ce-ati scris, chiar mi-era dor, ca eu va citesc mereu... mai rar scriu... M-am bucurat pentru copii vostri cuminti (ma rog, unii), calatori (iar unii), poligloti (altii), destepti si frumosi (toti!!)
Malina mi-a facut chef sa va scriu, sa va povestesc despre calatoria noastra prin europa si despre reactiile ioanei:
prima zi: budapesta. Cina pe vapor pe dunare, ioana fura un pahar cu vin si se face crita (ca si cum nu era suficient ca eram eu ametita-afumata de tot).
urmatoarele trei zile : venetia. Da, super, noi mai fuseseram de citeva ori, dar pt ioana era prima data... vaporetto, canzzone, pizza, sam marco, porumbei care maninca din palma... a fost super incintata (ce s-a mai rugat de noi sa luam un puisor acasa...). I-a placut la nebunie si hotelul, mare, curat cu granit venetian pe jos...turna apa si se dadea ca pe gheata prin camera. I-a placut atit de mult granitul incit in ultima noapte s-a gindit sa-l incerce cu fruntea intr-o pirueta-cazatura din pat.
a cincea zi: Lido di jesolo: plaja la adriatica. Nimic spectaculos, un fel de mamaia, fata a stat numai in apa si-a agatat un salvamar (tac-so inca imi bodogane ca eu (EU?) am pus-o).
urmatoarele trei zile: cannes, coasta de azur... La vie est belle! Fitze, miliardari, ambuteiaj de porche-uri, palmieri, dive, menu-uri sofisticate la restaurant: trei fire de salata si-o langusta 200 de euro, mincam tacticos, beam vinul, plateam, ne ridicam, orvoar, orvoar, mersi, blabla si... mai haleam un hamburger de la colt pina-n camera.
ioana a fost cam dezorientata, cind am plecat din lido a zis: la revedere mare, pa! Si-am mers, si-am mers. Si a adormit in masina pt somnul de dupa-amiaza si cind s-a trezit se vedea marea (mediterana de asta data ca ajunsesem). Si a marit ochii si-a zis: mami, ne-am intors?!
Apa de aici are cel mai frumos albastru vazut, vorba nu stiu cui, coasta de azur e felul cerului de-a ne zimbi :)
ziua a noua: Bordeaux, cina si cazare la niste prieteni, buni, draguti, dar cam ruginiti si prea nobili. A trebuit sa tin eticheta, sa fiu politicoasa, sa discut la 1 noaptea despre candelabrele lui de argint patrimoniu si sa fac maraton prin literatura franceza incheind sau reincepind (dupa un aperitiv, 2 pahare de vin tare, 2 digestive si o mie de km facuti in ziua aia, va zic ca eram cam matrafoxata), ma rog, terminind discutia cu ginduri ale cardinalului de bernis... of, eu aveam chef de-un somn zdravan (a doua zi plecam la 4 dimineata ca-i promisesem sora-mii ca sunt pina la 12 la ea, deci ne astepta cu masa), in schimb filosofam despre cardinalul de bernis si pico della mirandola!
ziua a 10-a (parca suna a jurnal de naufragiati, de-acum nu mai numar ziele!), ajungem la casa sora-mii, in sables d`ollone, pe malul oceanului atlantic. Odihna?! Ti-ai gasit, ceata lui pitigoi se reface (ioana si cele doua verisoare ale ei), casa este cu viteza rasturnata cu fundul in sus, apar cucuiele si vinataile si semnele pe miini adinci de dinti de lupisori tineri si noi ne petrecem 3 zile in armonia sunetelor suave ale ingerasulor nostri, adica tipete, urlete, usi trintite, vaze sparte, certuri, impacari, cintece... Plecam la plaja zilnic, dar ce plaja, capiatele fugeau in apa mereu,of, cind le potoleam si le puneam sa se joace la nisip... era liniste 5 minute...pt ca ori comploteau si ne umpleau sandalele cu nispip ud, ne piteau gentile, etc, ori iar se certau pe-aceeasi galetusa, aia, da, aia, n-o vreau pe-asta, nici eu, proasto, bette, na, oaau, paf, pum, mamaaaaan, ioana mi-a dat cu nisiiiiiiip in ochi! In rest, verisoarele se iubesc la nebunie, sunt topite una dupa alta, vorbesc o frantuzo-romina de te spargi de ris. Da-s tare idioate, va zic, eu le numesc balaurul cu 3 capete.
apoi o nunta.
apoi am plecat. Nurnberg, germania. Frumooos...si cirnatii iia cu beree.
szeget. orasel dragut, incepeau sa se vada urmele arsitei care fusese.
pitesti. acasa. masina arata ca dupa razboi, un jeg, ma, jeg! in ea, sute de bagaje rascolite... Dar acasa! Uf, dupa trei saptamini. Ioana e tare ciudata, v-am zis? In masina a fost un ingeras, n-am stiut c-avem copil, n-a plins, n-a vorbit non stop, n-a facut nazuri, nu si-a dat centurile jos (e drept, c-am avut complice un dvd cu tom si jerry). Cuminte, cuminte.
Si-acum vreti poze. O sa pun, numa ca pe drum ni s-a stricat aparatu` si-a ramas numai cardu` de el. Si calc`-ul meu n-are gaura d-aia :) de bagat carduri de aparat foto. dar ffff curind le descarc eu cumva si va trimit (asa, in album, ca stiti sa sunt tare a-tehnica)
LaviB spune:
serus fetele!
am dat sa pun si eu niste poze in albumul de la yahoo, insa am vazut ca pe 18 oct se inchide posib asta (ca sa vedeti de cata vreme n-am mai dat prin net-uri
)
PUteti sa-mi dati si mie niste adrese unde sa-mi fac albumele la fete?`???
pusi
Lavinia
, mami de doua "cocoline": Hanna
(16.04.2004) si Thea
(22.10.2006)
LauraFlo spune:
Lavi eu am albumul Dariei pe www.webshots. com, dar mai exista si www.photobucket.com, www.flickr.com.
Asteptam pozele. Te pup.
Gabi, imi place cum povestesti; am simtit ritmul alert si parca le si vedeam pe verisoare alergand, iubindu-se sau certandu-se....V-ati distrat bine in concediu.
Ela te asteptam in septembrie.
Inapoi la munca. Sa aveti o zi buna.