~*Imprevizibili martie-aprilie 2004*~ (84)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

unde sunteti?

Ela, Cristina (21.04.2004) si Alexandru (04.06.2007)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Asa asa cearta-ne ca meritam ! Eu sunt cu nasul in dosare ca de obicei.....dar promit sa revin ! Am vazut pozele cu copiii tai frumosi ! Mamica si taticul care i-au facut !

Mergi la inceput

Toata lumea in vacanta?
Noi am avut-o pe Cristina cu nitel rosu in gat, de 'sezon', asa ca trei zile am fost singura acasa cu ambii copii. A fost bine, dar nu pot sa va spun ce bine e azi, ca a primit ok de la dr. sa mearga la gradi Iar saptamana viitoare va fi plecata in tabara la Slanic Prahova, cu gradinita.
Sper sa poata veni mama cateva zile, ca sa umblu prin oras sa imi cumpar ceva de imbracat pentru botez, pe dimensiunile astea dolofane.
Am zis ca gata, ma apuc de gimnastica, exercitii etc. Nu am stabilit inca data de la care incep
O zi buna tuturor!

Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Ela, ce copii frumosi...sa-ti traiasca fericiti! Lasa ca merita burtoiul...in plus, la botez, stai linistita, toata lumea va fi cu ochii pe copii, nu la tine.

Mikkky, luati-va o vacanta... prea multa oboseala irita oamenii... Ia si soacra cu tine, te-o enerva raaau, sigur, dar macar culci copii cu ea si ramineti voi serile libere... uneori e nevoie (lupul moralist: eu n-am lasat-o pe fii-mea fara mine niciodata mai mult de-o zi, asa ca si noua ne lipseste timpul impreuna singuri)

Laura, iti sta bine.

Codritu, frumoase poze!

Mariana, zici... singurica? Tu cu tine?? hm...

Noi in vacanta... pe-acasa...peste 2 saptamini plecam cu masina in franta...la rochelle la plaja :) cu ioana...vreo 3500 de km dus, 7000 per total (mikkky, incurajeaza-ma!), sper sa ne descurcam... si sa fie fata cuminte (asta iarna pina la viena a fost ok, s-a adaptat, dar era numai vorba numai de-o zi... acum vor fi 6 zile numai la dus, ca 2 ne oprim in italia...plus aerul conditionat...). va mai zic eu

gabi si ioana

Mergi la inceput

Gabi - felicitari pt curajul de a pleca la drum atatea mii de km si va doresc o vacanta superba! Nu stiu daca maimutica mea ar avea stare atata timp in masina, caci dupa o zi de mers nu mai vrea sa stea in scaunel, vrea in fata la tati, la volan etc.
Cat despre botez, as vrea eu ca lumea sa se uite doar la copii, dar sunt eu convinsa ca exista si 'ochi de soacra' pe acolo
Dar lasa, ca din septembrie ma fac eu bela, caci am reusit sa gasim o bona care va veni cateva ore/zi, asa ca ma pot apuca linistita de reparatii la stomatologie, la o sala de sport etc.
Voi cum v-ati petrecut week-end-ul? Noi ieri am avut musafiri, iar azi am fost cu vaporasul in Herastrau.

Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Buna dimineata !

Am baut jumatate de cafea, asa ca ar trebuie sa am "putere" sa scriu un mesaj mai lung, de cateva saptamani, de cand cu caldurile atsea infernale ma simt cam .....ametita/slabita/fara putere de concentrare...

Sambata am fost la un gratar cu una din finute si un coleg de la munca, Daria a mers pentru prima oara cu picioarele goale prin iarba si a fost super incantata; duminica pana pe la 11 am fost in parc iar apoi in casa la racoare. Ela, si noi i-am promis Dariei week endul viitor ca mergem cu vaporasul pe Dunare....De fiecare data cand ajungem pe Faleza ne cere s-o plimbam cu vaporasul, dar de data asta s-a lasat cu lacrimi....Cand ne-am intors din parc ne-am oprit pe faleza; am prins exact imbarcarea pe bac si cand a vazut atatea masini si atat de multa lume a apucat-o jalea " numai eu nu ma plimb, numai pe mine nu ma duceti...." Week endul viitor sigur nu scapam. Cristinei, i-a placut plimbarea?

Mariana, nu ne-ai povestit cum a fost la nunta. Galatiul tot frumos ?
Claule, esti in concediu sau ai prea mult de munca ?
Nedda mai este in tara ? S-a intalnit cineva cu ea ?
Mickyyy, sper ca sunteti mai bine. Si noi am trecut printr-o perioada mai ..."zgomotoasa" dar sa stii ca cele cateva zile petrecute impreuna singuri departe de oras/serviciu/stres ne-au ajutat .
Pe toate celelalte va pup si va invit la discutii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

Buna seara. Mai fetelor eu am lipsit din motive de pauza la net, dar voi? Vacante, lene, nu? Si la mine cam la fel, nu am chef de nimic.
astept cu nerabdare gradinita, ca nu mai pot sa-l stapanesc. M-am intalnit si cu Malina la plaja. Sa va spuna ea cum a intrat fii-miu dintr-un accident cu capul in mare la juma de metru de mine si la mal. Am incremenit cand l-am vazut.
Si in general nu are stare si am incercat cu vb buna, amenintari, explicatii, comparatii, palmute la fund (astea se dau inapoi, adica ma bate si el). Nimic nu merge sa ne asculte. Bine, daca-i intrebi pe bunici, ei zic ca e ff cuminte. Eu intreb: si a stat cuminte langa voi? Ei: a, nu, dar e baiat cuminte.
Nu va spun cat m-am chinuit zilele trecute sa-l tund (in 2 zile), de ne stie tot blocul. Si la spalat pe cap e la fel.
In rest e ok, mai mergem la plaja, prin Mamaia la plimbari, chestii d-astea.
Eu mai lucrez la o dizertatie pe care nu cred ca apuc vara asta s-o sustin, dar vad eu.
Pup toate fetele.
PS. Credeti ca as mai putea eu avea un al 2-lea copil?

Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

Am uitat sa va spun ce zice Alexandru cand il cert: plangand "pe mine nimeni nu ma iubeste...". De unde o fi scos-o?

Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi

Mergi la inceput

Andreea - cumiiintee, stim si noi textul asta, da' doar in teorie. Si Cristina e un bulgare de energie, asa ca rar sta langa noi, sa o tin de mana si asa mai departe. Asa ca ma straduiesc mereu sa ii explic de ce trebuie sa se fereasca ea singura (de exemplu, sa nu fuga in strada, ci sa stea pe trotuar, sa nu o calce masina). Deci, cu curaj, eu zic ca poti sa te apuci si de al doilea copil

Si recunoastem si noi textul cu "nimeni", numai ca la Cristina e: "cu mine nu sta nimeni; cu mine nu doarme nimeni; cu mine nu se joaca nimeni etc.". Si-l mai avem si pe "niciodata": "mie nu mi-ai luat niciodata ciocolata"

Dimineata a plecat in tabara cu gradinita, pana la sfarsitul saptamanii. Mi se pare asa de ciudat sa nu ii aud tignalul prin casa... cred ca si lui Alex i se pare la fel

Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Neata!
Laura aceeasi stare o am si eu...de somn/amorteala/lene...tot ce vrei e adunat la mine ...dar cel mai mult si mai mult mi-as dori ca ziua sa aiba 48 de ore...nu mai reusesc sa ma adun, sa ma concentrez, sa-mi organizez timpul asa cum trebuie Am ajuns la capatul puterilor si nici concediu nu pot sa-mi iau acum

Ce energici copilasi aveti Cand citesc ce scrieti ma bufneste rasu Si Raul face nazdravanii dar nu asa multe, pot spune ca e un copil cuminte si destul de ascultator pentru varsta lui.

Andreea, iarta-ma ca-ti spun (nu-s genu de om care sa dea sfaturi cuiva, mai ales cand e vorba de copilasi) dar nu cred ca e bine faptu ca-i permiti sa te loveasca. Incearca sa fi mai autoritara, sa-l pedepsesti, sa-i interzici ceva ce-i place...trebuie sa gasesti o metoda de a-i interzice sa te loveasca.
Io recunosc ca-s mai dura dar in fata mea copilul nu spune nimic urat, nu ridica mana la noi. Nu i-am permis niciodata asa ceva si el stie ca daca face mami se supara pe el.
Stiti ce-i zice la mami daca cumva face vreo prostioara?? "sa nu ma zici la mami ca ei nu-i plac copiii rai, ei ii plac copiii cuminti"
Andreea, te rog sa nu te superi pe mine ca am indraznit sa-ti dau sfaturi, da??

Laura, ce frumos v-ati petrecut
Noi week-endul asta am fost la nunta si inca nu ne-am revenit

Ela, deja in tabara? Doamne ce trece timpu. Alex ce face?

Mariana, tot singurica esti?

Mergi la inceput