AJUTOR !!!!!!!-PORUMBEI

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

nasoala problema! nu cred a poti scapa de ei numai daca blocati orice urma de acces in pod!

OanaAlina

http://bd.lilypie.com/UJCdp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Chris miroase si inca cum...Cred ca au intrat pe sub scanduri si si-au facut cuib in vata minerala,chiar deasupra tavanului.Si cum tavanul e din gips carton....Fac o mare mizerie,nici nu va puteti inchipui.Imi fac si la bucatarie pe geam si la sufragerie pe balcon.Singura solutie este sa-i hasaim de acolo,si sa inchidem tot.Mama lor de porumbei ca ii prind si fac tocana.

poze
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina

Ramonel18+ Alexia Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

super subiectul

SI eu ma confrunt cu o problema asemanatoare ... numai ca eu nu stau la etajul IV ci la I avand o terasa pe care cade non stop rahat de porumbei (porumbei care locuiesc in pod mii sunt ).... cu kilogramele, peste florile mele si tot ce mai am pe terasa ... cui credeti ca ii pasa din bloc ??? nimanui, nici predesintelui, nici administratorului , nici locatarilor, ca doar pe cei de la IV ii mai deranjeaza ..... si sa nu va spun cum pute pe terasa ... matur la 2 zile o plasa de rahat .......... nu mai pot, simt ca innebunesc , sa nu va spun cand ploua cum e .............i-am decimat de zeci de ori , am mers cu sacul si i-am aruncat ,dar sunt cu miile in podul blocului, nu suntem noi suficienti pentru a-i omora pe toti.
BAFTA LA SCAPAT DE PORUMBEI .... daca gasesti solutia magica sa imi spui si mie , pleaseeeeeeee

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

Ati incercat ceva dispozitive de acelea cu ultrasunete care au succes la sobolani, caini, pisici. Poate exista asa ceva si pt. pasari.
In zona aeroporturilor se folosesc ceva dispozitive asemanatoare pentru speriat pasarile.

Cu respect,
G.

www.siteaudit.ro

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by joxy

Ati incercat ceva dispozitive de acelea cu ultrasunete care au succes la sobolani, caini, pisici. Poate exista asa ceva si pt. pasari.
In zona aeroporturilor se folosesc ceva dispozitive asemanatoare pentru speriat pasarile.

Cu respect,
G.

www.siteaudit.ro

Nu,este asa ceva?????ar fii super.Dar oricum acoperim saptamana asta.Sper sa scap de ei.

poze
bebelina

Ramonel19+ Alexia Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana_28 spune:

Buna,

Eu am auzit de la cineva ca acele dispozitive nu sunt bune de nimic.
Persoana cu pricina locuieste la bloc...la parter.
Cum sunt o droaie de caini pe langa blocul lor iar bebelinul (2 luni) se trezeste din cauza latratului s-au hotarat sa isi cumpere un faimosul dispozitiv.
L-a montat conform instructiunilor si....surpriza....nici un efect asupra cainilor.
Intrigat omul s-a apucat sa filmeze toate cele si s-a dus inapoi la magazinul de unde l-a cumparat pentru a dovedi ca nu este bun de nimic aparatul. Cei de la magazin i-au returnat banii inapoi.

Asa ca....nu este mare sfaraiala nici cu aparatul cu pricina.

O zi bunuta.

Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici

www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

la serviciul sotului au incercat sa scape de porumbei cu un dispozitiv din ala cu ultrasunete, dar n-a avut nici un efect. solutia e sa-i scoti si sa astupi intrarile

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

nu am cum sa ii scot .... in momentul cand intru acolo in pod ma ia frica, sunt cu miile , parca sunt in filmul PAsarile .... groaznic, ieri am maturat pe terasa o plasa de rahat, simt ca nu mai pot cu porumbeii astia, sper ca pana la urma sa deranjeze si pe ceilalti vecini si sa platim pe cineva ca sa ii scoata in saci si sa ii arunce ..........

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Am vazut o emisiune la tv "dirty jobs" si intr-unul din episoade erau unii care cu asta se ocupau curatau kk de porumbel si spuneau ca droppings-urile lor sunt periculoase pentru om, dau niste boli (am uitat numele).
Am gugalit nitel si am gasit cate ceva, poate te ajuta:
-chicken wire vezi poza ca nu stiu cum ii zice in romaneste, ii impiedica la aterizare si pana la urma pleaca din pod.
-www.birdbgone.com/images/BBG2000TIF.jpg" target="_blank">pigeon spikes niste tepi care sunt ori din plastic ori din metal, la fel ii impiedica sa aterizeze.
-sperietori de ciori:)))

Astea sunt solutii mai blande care nu vatameaza porumbeii. Mai da o cautare pe net dupa "pigeon pest control" poate afli mai multe.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Gata,am scapat de ei!!!!!Au pus muncitorii scandura in jurul blocului,chiar sub acoperis pe unde intrau.Au gasit 2 oua,bine ca nu au fost puiuti mici.Ce bine e fara ei.In fata,la bucatarie,erau doar mari,si au zburat.Ii aud pe bloc cum plang parca ,ca le-am stricat cuibul,dar asta e.Sa-si gaseasca in alta parte.

poze
bebelina

Ramonel20+ Beatrice Alessia

Mergi la inceput