AJUTOR !!!!!!!-PORUMBEI
Am o mare problema...Atau intr-un bloc nou.La ultimul etaj.Si,si-au facut porumbeii cuib in pod.Au loc pe unde sa intre,pentru ca au picat scandurile care erau puse la pod.Si si-au facut cuib chiar deasupra dormitorului,in pod.Ii aud acolo cum scot sunete si cum se misca.
MAREA PROBLEMA e urmatoarea:De vreo saptamana,a aparut o pata intr-un colt.Prima data am crezut ca e mucegai,dar nu e.Apoi am simtit un miros urat in dormitor.M-am gandit ca Doamne fereste se scurg excrementele pe acolo.Acum a inceput sa miroase mai tare.Aseara m-am urcat acolo,am pus mana pe pata si miroase.Se pare ca e asa cum mi-am inchipuit.Se scurg excrementele pe acolo.
Ce sa fac???Nu pot sa acopar intrarea in pod,dar nu pot nici sa-i omor.Dati-mi un sfat,ca habar n-am ce sa fac.M-am gandit sa iau o bota,sa tot bat acolo,poate se sperie si fug in alta parte.
Mersi mult!
poze
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
Ramonel17+ Alexia Beatrice
Raspunsuri
anamaria spune:
cel mai normal mi s-ar parea sa il chemi pe administratorul blocului resp. ca sa repare scandurile care zici ca sunt cazute, pe unde intra porumbeii.
ii scoate frumusel de acolo, pune scandurile la loc si gata!
si daca nu vrea, il reclami la primarie! este inadmisibil sa se intample asta!
eu cred ca as fi plina de draci daca in aparatmentul meu nou-noutz s-ar intampla asta!!! auzi, sa curga excremente de porumbei prin tavan!!!
_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze cu frumosii mei (si nu numai )
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery
RAMONELLA spune:
Nu se poate di pacate sa il reclam.Sunt multe la mijloc.E un escroc.S-a folosit de terenul tatalui meu,care e chiar langa bloc,sa obtina autorizatia pt bloc,ca terenul era prea mic.Si noi n-am stiut.Am aflat intamplator.Ii mai eram datori cu 6000 euro si nu i-am mai dat.Sa zica mersi ca nu l-am dat in judecata.Numai daca nu ne strangem toti vecinii,de la 8 apartamente si sa facem ceva.Dar stii tu cum sunt oamenii,daca nu-i afecteaza direct,nu-i intereseaza.
poze
bebelina
Ramonel17+ Alexia Beatrice
liliana_28 spune:
Pai daca nu faci ceva mai repede.....o sa se umple podul de porumbei. Cred ca celmai bine este sa va duceti in pod(tu cu sotu) si sa ii dati afara iar in gaura din acoperisi puneti si voi o plasa ....ceva care sa ii impiedice sa mai intre.
Iti inchipui ca te paste o curatenie generala in pod ca de.....te-ai procopsit cu porumbei.
O zi bunuta.
Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici
www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut
asi spune:
Adu o pisica in pod.Nu mai ramane nici un porumbel pe acolo.
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Miramar spune:
E evident ca n-ai decat 2 solutii - ori te duci la constructor sa-ti faca treaba ori te apuci sa cauti muncitori si o faci pe spatele tau. In orice caz treaba trebuie facuta temeinic nu de mantuiala. Adica data afara porumbeii, curatat poddul, reparat, scaduri etc, tot tacamul. Si-apoi evident iti repari tavanul. Trebuie sa-ti spun ca nici la capitolul izolatie nu stai prea bine, pai cum adica sa se scurga excrementele prin tavan!
Succes!
RAMONELLA spune:
Pana la urma cumparam scandura si aducem muncitori de la noi de la firma sa puna in jurul blocului.Parca nu mai miroase chiar asa de tare.Cred ca m-am obisnuit cu mirosul...
poze
bebelina
Ramonel18+ Alexia Beatrice
RAMONELLA spune:
quote:
Originally posted by Guestus
tu trebuie sa repari acoperisul...nu sa pui scindura in jurul blocului.
Nu,acoperisul e bun,dar cum sa iti explic,sub acoperis este o portiune unde au pus in jurul blocului,niste chestii din plastic,ca un fel de parchet care s-a desprins.Si pe acolo intra porumbeii in pod.Intelegi???
poze
bebelina
Ramonel18+ Alexia Beatrice
dearChris spune:
Kk de porumbel miroase ? Eu trec prin centru unde e plin de porumbei si, normal, si de excrementele lor, dar nu-mi miroase nimic. Si cat de subtire o fi tavanul tau de se scurg pe acolo excrementele ? Sau cat de apoasa o fi treaba lor ?
Cred ca daca au cuiburi acolo, si va apucati sa dati dupa ei, or sa zboare in toate partile (si podul ala o fi destul de mare-lung si inalt) numai sa iasa afara prin gaura aia n-o sa aiba ei chef.