Constanta!!! (89)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Cornelia stiu ca te-ai gandit frumos si la mine! Saru-mana!
...Se poate spune de ce n-ai o dispozitie buna? Copiii sunt bine?

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

[quote]Originally posted by mav

Cami, pt 7 ani - nunta de lana sau de cupru: LA MULTI ANI FERICITI IMPREUNA SI SA FITI SANATOSI!!!!!!!!
De ce era "jale mare" in camera copiilor?
...Chiar vorbeam cu o prietena, care a nascut tot in feb 2004 ca si mine, ca in ultimele 3 luni de sarcina... nu pleca nicaieri fara Dicarbocalm in poseta.... si fetita ei s-a nascut cu un par des si mare.... putea sa i-l prinda "codite" ("cornite") inca de la maternitate.

[quote]

Multumim pt urari
Jale era fiindca covorasul era nou (ieri) si era pe cale de a fi refacut de mandra . Poti fi sigura ca ieri l-a desfacut de nenumarate ori.
Si Alex a avut parul mare la nastere, dar parca nu erau asa nasole arsurile.

Edit ca sa va spun ca am inscris mandra la gradi.

poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia & Alexandra -Elena (27 feb 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

fetelor stiti ceva de dr.balasica?
multam

ege si arzu ege (30.09.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

mersic mult,mav&Roxapoze o sa pun cand ne mutam. acum e casa goala
Cornelia, f frumoasa camera copiilor.io ma oftic de mor ca nu se deschide Ikea in Dublin decat la anul.cica pana in aug 2008 spera as aiba primul magazin dechis pt public noua ne trebuie acum mobila.
Isidora, ai mare grija de tine. infectia la rinichi e f serioasa. bea multe lichide. soc de coacaze e f bun pt rinichi. ca si fructele.
imi pare tare rau sa aud ca atata lume are pb cu sanatatea. va doresc putere si insanatosire grabnica.
Camelia, v-am vazut pozele. dulce foc Alex cu cirese la urechi. si la multi ani!
noi am fost la plimbare. ne-am jucat in parc,am dat-o pe Oani in leagan,etc. a inceput sa picure si a trebuit sa mergem acasa.numai ca nu vroia printesa. era un politist pe langa parc si i-am spus ca nea' ne amendeaza daca nu mergem acasa si ca i-a trimis pe toti copii in casa. si pe gugustiucii si graurii la care am dat paine.
daca vreti sa va uitati cum am crescut ca am pus

poze mai noi

va pup

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Fisun, multa sanatate nepotelului tau! Si curaj parintilor!

Cum sa avem noi rinichii sanatosi, cand habar n-avem ce bem?!
Cu riscul de a va provoca tuturor greata, am pus niste poze pe care le-am facut atunci cand ne-am montat noi purificator de apa (acum beau apa "cat cuprinde"!). Sa vedeti ce-a devenit vizibil in apa pe care o beam, la o simpla electroliza a apei, in ordinea paharelor, de la stanga la dreapta: apa purificata (cica roseata e data de mineralele din apa, care nu sunt filtrate), apa plata Borsec si apa de la robinet. Nu-mi mai vine nici la sa ma spal cu apa de la robinet!

...Am pus si poze cu Sebi de la a 2-a plaja pe anul asta (...numai ca n-am avut camera reglata corespunzator...)! Eu m-am dat cu crema cu factor de protectie 50 si am stat la umbra, sub umbreluta si m-am simtit foarte bine si ma pot lauda ca inca am pielea foarte alba (nu m-a "prins" deloc-deloc soarele!).

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizuca spune:

sinzi, ai sosit cu bine pe plaiuri dobrogene? am o colega interesata sa cumpere un apartament, mai e valabila oferta ta?
mav, tu vorbesti serios?! credeam ca macar apa plata e safe! ce naiba ne mai ramine de baut?
sper ca ati petrecut bine cu piticii in we, sa ne creasca sanatosi si voiosi, minca-i-ar mama!
o saptamina usoara s-aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

wow, Mav, felicitari pt sarcina. am vazut pozele.noi nu bem apa de la robinet de f multa vreme. din copilaria mea.si din 2000 avem cana Brita. la noi acasa o sa ne punem filtru la robinet. incomparabila diferenta de gust dintre apa de la robinet si cea filtrata de filtrul gen Aquator. abia am convins-o pe mama sa puna si ea.

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lizuca

sinzi, ai sosit cu bine pe plaiuri dobrogene? am o colega interesata sa cumpere un apartament, mai e valabila oferta ta?
mav, tu vorbesti serios?! credeam ca macar apa plata e safe! ce naiba ne mai ramine de baut?
sper ca ati petrecut bine cu piticii in we, sa ne creasca sanatosi si voiosi, minca-i-ar mama!
o saptamina usoara s-aveti!

gabi & alisia (5 sept.2002)

desigur ca vorbesc serios! si n-am niciun interes sa fac reclama vreo unei firme, noi ne-am pus purificatorul de vreo luna, dar abia acum mi-a dat prin cap sa va spun/arat, datorita unei discutii de la mamici, cum ca apa le provoaca greata (uite si de ce!).
...si ne-a zis nenea care ne-a instalat purificatorul ca zizinul este exact ca apa de la robinet.... cata apa d-aia am baut..... am ales borsecul pt experiment, pt ca ne-a zis ca asta e mai... "in parametri" decat altele.... (dati-mi voie sa ma exprim asa, ca pe moment nu-mi gasesc alte cuvinte mai bune).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Am ajuns...si suntem in curs de revenire...
Drumul a fost obositor...dar mi-am revenit dupa raceala (la cat am alergat dupa avioane, sunt ca noua acum...l-am prins in ultima secunda!!!)
Acum fugim in sat sa ne dam in masinute si sa ne bucuram de caldura

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

sinzi,bine ai venit acasa!!poate ne intalnim cu toate

ege si arzu ege (30.09.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos

Mergi la inceput