Constanta!!! (89)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jone spune:

si la noi weekend agitat.
alex cu febra.dc? habar nu am ca nu o durea nimic.acum si-a revenit.
banuiesc ca a batut-o soarele in cap.am hidratat-o si un pic de nurofen.nu muci.nu tuse. nimic. :|
de azi incep cursurile si sper sa nu ne cheme chiar in fiecare zi.
cat despre cresa...e numai una in toata zona.mi-am instruit copilul tot weekendul.sunt curioasa ce o sa iasa.

tind sa cred ca doamnele nu o plac pe fiimea ca e cam plangacioasa.asha e firea ei.pe cuvant ca nu am alintat-o si nu am rasfatat-o excesiv.
i-am explicat ca e fetita mare si nu trebuie sa planga din orice.

multumesc ptr sfaturile referitoare la trezitul peste noapte.
:D nu se mai trezeste.acum dorm si eu cat de cat.azinoapte amgasit-o dormind pe jos si nici macar nu am auzit-o. nu imi dau seama daca a facut buf! sau s-a dat ea jos.

va pup si o saptamana buna.

ps. mav ...un gand bun de la noi.

jo si alexandra
recomandari,
home sweet home!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

tatiana:
- dr marieta godescu, Bd. Duca I. G., Nr. 46. Telefon / Fax, 519541; 0723560356( e in spatele statiei de troleu, la bifurcatia cu str tepes)
- dr silviu popov, Tel. 0241 555133 sau 0744 891627, Fax , - www.popov-dent.ro , dr-popov@doctor.com, Bd. Alexandru Lapusneanu nr. 163, Bl. LT8, (langa policlinica TBC)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

Pisikuta,eu am mai spus si inainte.Pentru picioruse strambe, e bine sa ai si parerea unui ortoped (vezi dr.Lupescu).Dr Tica e f bun,dar ai mare dreptate ca e cam expeditiv.
Cred ca te refereai la dr.Anastasescu,nu Alexandrescu,nu?
Matei a avut o atitudine de talus valgus bilateral.S-a rezolvat cu masaj,dar inca duce vf picioruselor spre interior,asa cred ca-i place.

multumesc, irina! da, era anastasescu.... mica mea are tot asa, o atitudine, nimic structural. nu mai sint atat de speriata si nici asa fixata pe piciorusele cracanici. tu cat timp i ai facut masaj lui matei?
o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

quote:
Originally posted by pisikuta

- dr silviu popov, Tel. 0241 555133 sau 0744 891627, Fax , - www.popov-dent.ro , dr-popov@doctor.com, Bd. Alexandru Lapusneanu nr. 163, Bl. LT8, (langa policlinica TBC)

subscriu, Popov rules!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

multumesc mult fetelor poentru oferta.am facut rost.raman datoare la voi.azi am reinceput si noi cresa.exudatul a iesit ok.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Vic, !

Fetelor, multa sanatate voua si celor dragi!

Pe scurt despre noi: Stefan ia antibiotic si prednison (se sufoca noaptea din cauza tusei si de vreo 5 zile nu scapam de febra), Maria tuseste si ea, eu ma simt rau si azi dimineata m-am trezit cu gatul intepenit. Nimic de bine, din pacate.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Buna!
Multa sanatate celor care au avut/au probleme cu sanatatea in we, mici si mari.
noi ieri ne-am tuns, am pus cateva poze cu tunsulica (am fost la o petrecere de copii).
multa sanatate!

poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia & Alexandra -Elena (27 feb 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Roxa,multumim de intrebare!Matei e bine,dar foarte capos si neintelagator cand trebuie sa faca ce vrea el.Imi fac timp sa mai pun si eu niste poze mai recente.
Pisikuta,cred ca pana pe la 6-7 luni,dar sincer nu am insistat prea mult.Dr Anastasescu e mai tinerel (si dragut ) si are mai multa rabdare.

Multa sanatate copilasilor si mamicilor bolnavioare!

Irina si Matei-Cristian (1.sept.2005)

uite asa cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

ege si arzu ege (30.09.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

buna dimineata.

jo si alexandra
recomandari,
home sweet home!