Constanta!!! (89)
Raspunsuri - Pagina 18

jone spune:
si la noi weekend agitat.
alex cu febra.dc? habar nu am ca nu o durea nimic.acum si-a revenit.
banuiesc ca a batut-o soarele in cap.am hidratat-o si un pic de nurofen.nu muci.nu tuse. nimic. :|
de azi incep cursurile si sper sa nu ne cheme chiar in fiecare zi.
cat despre cresa...e numai una in toata zona.mi-am instruit copilul tot weekendul.sunt curioasa ce o sa iasa.
tind sa cred ca doamnele nu o plac pe fiimea ca e cam plangacioasa.asha e firea ei.pe cuvant ca nu am alintat-o si nu am rasfatat-o excesiv.
i-am explicat ca e fetita mare si nu trebuie sa planga din orice.
multumesc ptr sfaturile referitoare la trezitul peste noapte.
:D nu se mai trezeste.acum dorm si eu cat de cat.azinoapte amgasit-o dormind pe jos si nici macar nu am auzit-o. nu imi dau seama daca a facut buf! sau s-a dat ea jos.
va pup si o saptamana buna.
ps. mav ...un gand bun de la noi.
jo si alexandra
recomandari,
home sweet home!

pisikuta spune:
tatiana:
- dr marieta godescu, Bd. Duca I. G., Nr. 46. Telefon / Fax, 519541; 0723560356( e in spatele statiei de troleu, la bifurcatia cu str tepes)
- dr silviu popov, Tel. 0241 555133 sau 0744 891627, Fax , - www.popov-dent.ro , dr-popov@doctor.com, Bd. Alexandru Lapusneanu nr. 163, Bl. LT8, (langa policlinica TBC)

pisikuta spune:
Pisikuta,eu am mai spus si inainte.Pentru picioruse strambe, e bine sa ai si parerea unui ortoped (vezi dr.Lupescu).Dr Tica e f bun,dar ai mare dreptate ca e cam expeditiv.
Cred ca te refereai la dr.Anastasescu,nu Alexandrescu,nu?
Matei a avut o atitudine de talus valgus bilateral.S-a rezolvat cu masaj,dar inca duce vf picioruselor spre interior,asa cred ca-i place.
multumesc, irina! da, era anastasescu.... mica mea are tot asa, o atitudine, nimic structural. nu mai sint atat de speriata si nici asa fixata pe piciorusele cracanici. tu cat timp i ai facut masaj lui matei?
o zi buna!

roxanaz spune:
quote:
Originally posted by pisikuta
- dr silviu popov, Tel. 0241 555133 sau 0744 891627, Fax , - www.popov-dent.ro , dr-popov@doctor.com, Bd. Alexandru Lapusneanu nr. 163, Bl. LT8, (langa policlinica TBC)
subscriu, Popov rules!

nastasie spune:
multumesc mult fetelor poentru oferta.am facut rost.raman datoare la voi.azi am reinceput si noi cresa.exudatul a iesit ok.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Cornelia spune:
Vic, !
Fetelor, multa sanatate voua si celor dragi!
Pe scurt despre noi: Stefan ia antibiotic si prednison (se sufoca noaptea din cauza tusei si de vreo 5 zile nu scapam de febra), Maria tuseste si ea, eu ma simt rau si azi dimineata m-am trezit cu gatul intepenit. Nimic de bine, din pacate.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Ontica Camelia spune:
Buna!
Multa sanatate celor care au avut/au probleme cu sanatatea in we, mici si mari.
noi ieri ne-am tuns, am pus cateva poze cu tunsulica (am fost la o petrecere de copii).
multa sanatate!
poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia & Alexandra -Elena
(27 feb 2004)

irina81 spune:
Roxa,multumim de intrebare!Matei e bine,dar foarte capos si neintelagator cand trebuie sa faca ce vrea el.Imi fac timp sa mai pun si eu niste poze mai recente.
Pisikuta,cred ca pana pe la 6-7 luni,dar sincer nu am insistat prea mult.Dr Anastasescu e mai tinerel (si dragut ) si are mai multa rabdare.
Multa sanatate copilasilor si mamicilor bolnavioare!
Irina si Matei-Cristian (1.sept.2005)
uite asa cresc eu