Constanta!!! (89)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

buna seara, fetelor.am si eu o mare rugaminte la voi:cine poate sa-mi imprumute si mie pentru o saptamana un scaun de masa.am nepoatele venite din germania si eu i l-am dat pe al lui razvan dar mi-ar mai trebui unul.nu conteaza cum e si cat mai repede cu putiinta.va multumesc din suflet.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

eu il am pe al Oanei inca la mama la Cta.
iti dau PM

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

mav, imi pare tare rau

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

mav,imi pare rau

ege si arzu ege (30.09.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Buna dimineatza!
Adriana, si eu te pot ajuta cu scaunul de masa, numai sa vii sa-l iei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata
Mav imi pare extrem de rau ca nu a fost sa fie nici de data asta. curaj, totul va fi ok!
Mada tin pumnii sa fie bine cu biopsia mamei tale, sper ca se va rezolva. multi pupici si succes la corectare
Irina ce mai faceti? nu ai mai trecut de ceva timp pe aici . ce mai face Matei? mai arata-ne niste poze noi cu voi!
noi am rezolvat de tot cu gradinita, am facut inscrierea si pat din toamna se duce la gradi nr. 3.
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Buna dimineatza!

Mav , imi pare rau !

Cum ati petrecut in week-end ?
Eu am reusit sa ma balacesc putin ieri . Am fost putin la plaja ,am stat numai la umbra ,cu burotiul bine invelit , cu prosop pe el ,m-am ferit de soare dar apa nu am ratat-o ,desi toata lumea se uita dubios la mine pe plaja .
Ce or fi zis ...Uite-o si pe nebuna aia ,cu burta la gura ii arde de plaja !

Din pacate , azi am revenit la birou ,cu o stare mai nasoala de dimineatza ,o tensiune arteriala putin mai mare (13 ),care nu mi-a produs placere sau chef de munca , dar sper sa treaca.

Va doresc o saptamana usoara si plina de racoare !

Alina 30+

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

buna dimineata,
la noi weekendul a fost cu naspa. Oani are iar febra. de sambata seara. utlimele 3 dati(acum o luna in urma) a avut 40 de gr si destul de greu i-a trecut. imi e tare frica. iar astept 3 zile cu inima cat un purice. sper sa fie mai usor de data asta.
sunt la munca inca in pauza.

va pup

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Lulu hihihi asa experienta am avut si eu....dar nu mi-a pasat, ma simteam tare bine la plaja si nu bagam in seama privirile "binevoitoare" . iar in apa era super...nu ma mai simteam asa balenuta .
Anca ce are Oana, de ce a facut febra? si 40??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Noi am petrecut we in delta, pe o insula la un super hotelas...
A fost superb, iar David lesinat dupa pescuit...a prins o gramada de peste si am ramas uimita cata rabdare sa stea cu batzul in balta are!!!!
Am pus niste poze aici:
http://community.webshots.com/album/559429550KnaNND?start=24

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David

Mergi la inceput