Piticlonti de iulie-august 2004 (222)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

liooo ce bataie meriti `poi asta-i fata care arata ca una care nu nu maninca???? tu nu vez` ca are cute?! ntzz, mamili astea;))...zi`mi de sfertu` moldovenesc, care-i ala?
vazut si giulia si gorodica, bravas, se vede ca s-au distrat cupiii
olivia, zi-ne de laura...
goangoo, hai la moare, moare, moare aveeemmm

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Helouu evribadi,noi ca de obicei singurele ieri si azi,asa ca o las pe cuscra mai intai sa presteze, sa vaz daca-i iese pandispanulca io nu poci sa execut cu Maria,unde mai pui ca noi stam in Caraibe asa ca avem neshte calduri si o seceta,de n-am curajul sa mai prind cuptorul...la toamna poate
LA MULTI ANI ADINA SI TATA DE ALICE!!!(maine este ziua mamei mele,asa ca azi este mare sarbatoare la Buzau,din cauza de sesiune si meciuri n-am putut ajunge)
Marcelle io predau chimia,da saracii au 2 saptamani de sesiun si o groaza de examene asa ca au vreo 2-3 zile intre ele,cum io-s cel mai mic ma sacrific ca doar n-o veni decanul in week-end!Ei da inseamna ca Bia doarme singura...la noi tati are interzis in dormitorul fetelor!
Alice da' ce blocaj in "trafic" a patit Gizmobine ca nu s-a intamplat nik,stai sa vezi cum albeste omu intr-o secunda,se ridica mandra in picioare in fotoliu,nu termina tacsu sa-i zica stai jos ca pici,si ea deja era cu capul de masa
Lio, cica pana la 2 ani te epuizeaza fizic cresterea cupiilor dupa 2 ani incepe tortura psihica,asa ca sunt normale starile ri care trece Danutz....daca-l faci si pe al treilea,esti o mare curajoasa!!
Avem poze noi cu "baietzelul lu' tata"
http://new.photos.yahoo.com/gorodeii/album/576460762400502512/photo/294928804410901371/63
Cuscra sa bagi o poza cu prajitura

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

lioo, ma gindesc ca paote`i mai iese vreo masea ceva si de aia ie miriit, te-ai uitat in gura lui?
vazut baietu` lu` tata

Mergi la inceput

Carmen ixact asa a imbracat-o tacsu,cand a stat cu ea,o intreb cu ce te-a imbracat tata "cu bashchetzi si jampiere pentru meci",io care meci??""meci de tenis,am jucat cu tata"
Btw1,ce mai face mister originalitate???
Btw2,meii pe a mea o coduce in fiecare zi Andrei pana in fatza blocului,dupa care se imbratiseaza lung,iar mandra cand intra in bloc se uita pe geam dupa el si striga"Andreiii nu pleca,daaa maaana",telenovela nu alta
Btw3Iaca dedicatie speciala pentru Pupi
http://www.youtube.com/watch?v=8dm8dpjDxfo

aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

multam de aprecieri...lui Danut ii ies acum cele 2 masele de sus si gata, are formatia completa. De aia sa fie asa sensibil ?

Cat despre sfertul moldovenesc e asa: soacra-mea e moldoveanca getbeget, de la Vaslui, socru e ardelean de Hunedoara, mama mea e munteanca de Teleorman, tatal meu e banatean de Timis. Si uite asa au luat copii mei gene de prin toate zonele

Cat despre cutele Andreei...e poveste lunga. Chiar acum am schimbat-o din motz pana la talpi ca deh, a fost ora pranzului si mi-a plesnit doua palme peste lg-ta, i-a sarit mancarea direct pe crestet, de unde si-a intins-o apoi pe body si izmene. A ingurgitat asa indoindu-se in toate partile ea scuipand io recuperand si bagand la loc in gura, vro 30 gr din cele 60 preparate :azi first day de legume cu pept de pui. Lapte, 200 ml de azi dimineata de la 5, in doua ture chinuite. Asta da tortura pe capul ei- mancatul. si pe al meu too, cand o vad cat se mai sclifoseste.... Si cand stiu ca pe lumea asta unii copii beau lapte de vaca nefiert, rece, cum da D-zeu, si mananca ce apuca, unii chiar din gunoaie. In parc era o mamca ce-i dadea fetei de la 2 luni danonino cu zmeura si pere, la 4 luni biscuiti cu mar, la 6 luni sos de usturoi si de marar, cu Legumix aromate...si nu dadea copchilu semne ca i-ar displace tratamentul. Iar asta a mea o cresc dupe standarde si se stramba parca ....iiiiiiiiiiiiiiiiih, cum ma mai doare capul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Carmen..Laura este ff puternica..si spera ca Diana sa se faca bine..eu nu cred in minuni dar sper ca ele sa existe. Accindentul in sine a fost din seria fenomenelor paranormale...ti se ridica parul in cap daca auzi amanuntele. Doctorii nu s-au mai confruntat niciodata cu un astfel de caz..toti murind si neajungind in faza de operatii....Nu se stie daca chiar simte sau este inca paralizata...

Ioana vazut "fata lui tata"..vai ce copanase are imi vine s-o papPrajitura.iaca a iesit!!!Am si poze sa nu zici ca minte..Roxana mi-a crescut cam 2 cm..este in norme??

Lia ai doi frumosi! Danut..are doar o faza..motivul..nu prea conteaza (daca zici ca nu pune problema de vreo afectiune)...Ex...Luca...maninca ca un copil normal..doar de 1 luna..si faza cu nemincatul a tinut...1 ani si 2 luni!!

Mergi la inceput

sunt in zona, dau refresh la diana... si ma gindesc cum intr-o fractiunea de secunda toata viata ti se da peste cap. sor`mea a avut un accident de masina acum 3 ani si de atunci o tina intr-o "distractie" cind nu e la doctor e la avocat si invers

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Diana21 a noastra are probleme cumva ? unde citesti tu carmen?

Mergi la inceput

no, http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=101404
ioano, mister o. doarme dind din pici, am fost in copou cu bicicleta si vreo trei ore nu s-a dat jos de pe ea;))

Mergi la inceput

Neatza,trezirea harnicutzelor..io am dormit de la foarte bine in susla 12 noaptea a sosit sotiorul si pentru ca si-a uitat cheile acasa m-a trezit,la 1.30 mandra s-a gandit ca trebuie sa faca kk,pe la 3 s-a marait ca o doare burta care i-a trecut cu o gura de apa iar la ora 6.30 canta"pic,pic,pic ,nu mai plouaaa"..asa ca as dormi si cu capul pe bordura vorba Cristalinei...
Mei am vazut poze cu copilasi foarte frumosi si fericiti,cu Giulika razand cu guritza pana la urechi,cu Danutz biciclistul si Deea motzata,pupa mama pe ei
Olila apai numa' la 2 cm ma bag si io...multepentru telefonul dat Laurei,io-s miscata tare de toata povestea si de cum v-ati mobilizat voi de prin zona
Hai sa avem o zi usoara

aripile mele

Mergi la inceput