Piticlonti de iulie-august 2004 (222)
Raspunsuri - Pagina 22
szivarvany spune:
Rooox - amu` am nr tau in memoria celulalurului, da ? Deci nu scapi. Merem la Mamaia la Victoria vreo 7 zile doar la sf lui august
Pupici lui Pat sa treaca juliturile repede ! 
CINE MAI VINE PE LITORALUL ROMANESC ???
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
www.newsfive.net/sara/" target="_blank">AJUT-O SI TU PE SARA !
leeloo2004 spune:
caro - ai niste fete superbe!!! Vreau si eu o fetita...
Multumesc de incurajari - eu stiu ca ABA a dat rezultate la copii autisti - de fapt asta a fost si motivatia noastra - daca la copii diagnosticati cu asa severe probleme, metoda functioneaza, poate il poate ajuta si pe Stefan, iar dr. ne-a recomandat metoda tocmai pentru stimularea vorbirii (in ideea ca e chiar mai buna decit lucrul cu un logoped, tinind cont de virsta lui Stefan). In fine, trebuie sa avem multa rabdare si eu nu sunt premianta la capitolul asta...
carmen - o bere nu strica la "6-pack" (asta-i alta denumire pentru "patratele"...) ca sa fac si un joc de cuvinte...pai petrecere frumoasa iti urez!
andries - ceva impresii de la dr??
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
roxanaz spune:
quote:
Originally posted by mamagiuliei
Rooox - amu` am nr tau in memoria celulalurului, da ? Deci nu scapi. Merem la Mamaia la Victoria vreo 7 zile doar la sf lui august
vez ca nu uit. si sper sa fie pana in 28 ca atunci cica plec si io in conced.
Gabi hihihi misto joc de cuvinte, se vede cine lucreaza in biznis
biluta28 spune:
KRO -- citind despre serbarea voastra si vazand pozele mi-am amintit si eu de serbarea Anei de "adio" de la gradinita care asa cum spuneai si tu a fost super emotionanta si acasa au o diploma de absolvire si o poza mare cu portretele si numele tuturor colegilor
... despre parc si noi tot ocazional pe acolo.... chiar ca nu ai cum sa ma vezi in poze ca eu sunt pozarul....![]()
Leelo --- stii ca atunci cand copii ereau mai mici iti spuneam si eu de Edi ca nu vb. si chiar iti cerusem atunci acel "program" care-l aveai tu.... dar noi am rezolvat problema (daca pot spune asa) l-am lasat la parinti mei peste zi unde sta si fata fratelui meu care-i cu 3 luni mai mica decat el dar care turuie vrute si ne vrute si acum turuie si el, toate cuvintele le-a invatat de la ea, multe niciacum nu le inteleg si mai ma intreaba uni alti ce a zis si ridic din umar si o iau pe ghicite, imp. e ca si-a dat drumul la vb. ma gandeam ca seamana cu sotul care a inceput sa vb. dupa 3 ani dar cand si-a dat drumul a vb. perfect ( asa spun socrii) din prima de au ramas toti uimiti caci pana atunci se intelesesera cu el numai prin semne de au crezut la un mom. dat ca nu aude.
Scuze ca m-am intins atat dar am vrut sa te incurajez 
Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani juma - Edi 2 ani si 8 luni
http://community.webshots.com/user/biluta28
carmenp spune:
tuuu leit, am executat aseara prima iesire la festival, numa` ca io am fost soferu` de urgenta ca ierea rindu` meu zisera celelalte neveste;))
apropos de patratele nu stiam la ce te referi, aveam in cap una si buna ca celulita ie rotunda![]()

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3, 
szivarvany spune:
Leeloo - stii ca nici noi nu turuim ... deci sunt in asteptari.
Si ink ceva, Giulia nu intreaba nici acum "de ce" ... de fapt nu ne intreaba nimic.
Insa asculta tot ce-i spunem si cand are kef mai spune cate ceva.
Imi dau seama ca ii este greu cand are de-a face cu ceilalti copii care nu o inteleg sau carora nu le raspunde ...
Io imi pun mari sperante in gradinita ...
Daria &
speel spune:
fetelor dragi,acum 12 ani aveam la ora asta niste contractii de-mi iesisera ochii din cap.Si tinara tare si singura si in niste chinuri maxime.Puiul a iesit abia noaptea la 2,30.Am mari emotii,pe de o parte cind m-a gindesc ca peste numai 6 ani am baiat major si pe de alta parte abia astept sa-l vad.Peste o ora plec la aeroport ca sa fiu maine la Galati la pui.mai vorbim zilele urmatoare.Va pup
leeloo2004 spune:
Dragelor - eu plec la agentie si probabil nu am cum sa mai intru luni, inainte sa plec asa ca va urez mai intii si mai intii un weekend superb si apoi o saptamina buna! Ne auzim vinerea viitoare...
Si cum pe 12 e ziua Catrinei de Papadik si eu nu voi fi aici sa o urez de toate cele bune - profit de ocazie sa ii dau multi
in avanpremiera si sa-i urez LA MULTI ANI!!! 

Edit ca am vazut mesajul Danei/speel - drum bun si sa-ti traiasca baiatul cel mare!!!! Astept un semn de la voi privitor la locul si ora intilnirii de duminica pe 17...
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
szivarvany spune:
Dana - sa-ti traisca feciorul mare, sa aiba parte de tot binele din lume, muuult noroc cu sanatate ! 
Iar voua drum bun si vacanta placuta ! Sa ne scrii !!! 
Leeloo - si tit sedere placuta si spor la munci ! 
Daria &
kro spune:
LA MULTI ANI SERBAN !
Dana ... felicitari
...Sa-ti traiasca baiatul cel mare si pe langa el si cel mic ! ... Drum bun si revedere placuta ! .. Asteptam sa ne scrii din RO 
Gabi ... drum bun si tie