Piticlonti de iulie-august 2004 (222)
Raspunsuri - Pagina 17
Andries spune:
quote:
Originally posted by roxanaz
Andries salbutamol la contractii mama, ai vreo reteta speciala?
Daca nu ma lasa memoria la sarcina cu Victor, dupa ce am facut morfofetala dela 20 sapt, nenea Iosup a vazut el un col deschis. Eu... fete-fete, alba de spaima si neagra de draci m-am infiintat instant la gineco, cu rezultatul de la morfofetala in mana, plangand ca am colul deschis, domn' profesor saracu inccerca sa ma linisteasca, eu nimic, "de unde stiti ca nu-i deschis ca nici nu v-ati uitat!!" si da-i si plangi, el: "hai, sa ne uitam", dupa aia se uita, "e foarte inchis", dar "totusi daca te mai iau dureri de burta si nu trec cu nospa, ia o capsula de salbutamol" si de atunci pana la termen umblam cu o cutie in geanta si cum mi se parea mie dubios, bagam o pastiluta. Ei, azi ma durea asa de tare ca mi-am adus aminte de episodul din 2004 si m-am uitat si in agenda medicala si am vazut ca e tocolitic, deci am indraznit sa iau. Totusi, cred ca treb sa ma duc sa ma consulte inainte de a bea eu toata sticla de Ventolin.
Andries
Andries spune:
Gabi, bicicleta-stepper va fi buna numai de pus haine pe ea si sa mai fie inca un obiecte de pe care sa stergi praful o data pe saptamana.
Crede-ma, eu am avut si am dat-o, sor-mea si cu prietenul ei au una super smechera (ei sunt mai plinuti) dar o folosesc maxim o data pe luna... si ea singura nu ajuta la dat jos kile. Sor-mea si friendul au reusit dupa un an de montiniac tinut impreuna, dar ei nu au copil si de exemplu la ei in casa nu exista paine sau altele de genul asta. Ma rog, ei nici acum nu sunt modele de revista, dar arata ok, comparativ
cu felul in care ajunsesera.
Pentru sot cel mai bine este sa comanzi la o cofetarie gen Alice si pateuri si prajituri si pizza si ridici comanda chiar in dimineata respectiva, nici nu iti omori timpul si frigiderul si nici prea scump nu e. Eu cu 2 mil lei vechi scapam de vreo 70 de colegi de-ai lui. Bautura era separat, depinde de politica serviciului, el putea sa duca vin la locul de munca, eu nu.
Andries
kim222 spune:
He.he.he...ce tare ai fost Andries...sa -ti mai zic ca mi-am mai luat inca o pereche ieri? Tot la pret de 2 cafele
...mey io ma aprovizionez pt Romanika..nu v-ati prins? Pai eu 100$...nu voi dea nici sa ma pici cu ceara!![]()
Ioana ai dreptate...nu-s cu buline
...cumparat bentita?:))) Chiar noatea fu' scurta?
Roxa ieri am uitat...Pat s-a facut si mai frumos!!! Parca seamana si mai mult cu Mugur...parul s-a mai inchis, la fel si ochii...asa este? Dar cam zgircita ai fost cu pozele!
Daria super locul de joaca....dar nasoala senzatia sa nu stii unde-i cupilu....eu asa ma panichez in magazine
De Adema tocmai ce-am scris ieri...
Carolina...si-n Botanica ati fost...acolo mi-am petrecut eu copilaria...locuind la bunici in zona...
Gabi la fel voi fi si eu ..cind vom demara actiunea casa...nada shopping
Cum mai merge ABA???
kim222 spune:
Am sa transmit urarile voastre...eu sincer...nu cred ca o sa fie bine..dar sa speram ...in minuni....
Roxana in iulie mergem...ne-am propus nu numai Disneyland..dar si Seaworld, Wild park si Zoo in San Diego...abia astept ca asta este tot concediul... pe anul asta!
speel spune:
salut
Mai fetelor,eu am venit cu ideea,sunt in Bucuresti pe 17 si am zis ca n-ar fi rau sa ne intilnim.Sper sa puteti veni cit mai multe,de asta am si comunicat atit de devreme ,poate nu intervine ceva si veniti.Acu locatia o stabiliti voi,eu as prefera o terasa in aer liber dar si cu un loc de joaca prin vecinatate.Eu vin cu amindoi baietii si cu inca doi nepoti,Teodora are 10 ani si Sebastian are 8 ani.Sper sa nu v-a suparati.Eu sunt singura si cei trei copii mari au grija de Ricu mic.asa ca m-a relaxez si eu cind pot....!
Noi am fost astazi la doctor,operatia v-a avea loc pe data de 9 iulie la 8 dimineata.intre timp au aparut si polipi asa ca scoatem tot si amigdale si polipi.Ne-au dat un DVD cu absolut toate detaliile operatiei,ce trebuie sa facem si dupa operatie,ni-l da acasa cu conditia sa locuim trei zile intr-o locatie de unde se poate ajunge in max. 15 min. la spital.I-au luat astazi singe,cit a plins puiul,eram pe jos de suparare,nu-i gaseau vena si l-au intepat de vreo cinci ori.Bine ca a trecut.
alte noutati nu am,pe 7 august adica de ziua lui incepe gradinita,in Germania de asta data,program 8-16 zilnic.Poate incepe sa manince cu alti copii in preajma,ca de mincat nu e nici o ameliorare.
carmenp spune:
liliana, ce ma bucur, astept poze si impresiile adelutei
gabi, eu daca ar fi sa-mi iau ceva de slabit, as lua banda, banuiesc ca e mai scumpa dar zic eu ca merita. la multi ani sotului tau, sa va iubiti pina la adinci batrineti
cit despre invidie, io una glumeam
miine avem primu` sarbatorit, tii a mai trecut un an
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3, 
roller025 spune:
Buna seara!
Daca nu mai stiti, io mai traiesc... greu, ca deh, asa-i in multinationale, dupa ultimele scandaluri
(glumesc, nu ma luati in seama). Nu mai apuc sa intru pe forum, nici macar nu mai apuc sa va citesc... din pacate.
Victor e ca orice copil de varsta lui neastamparat, zvarluga, vorbaret in continuu si racit din doua in doua saptamani ca urmare a binefacerilor gradinitei
Acum dumnealui este in vacanta la bunici si io incerc sa-mi aduc aminte de viata sociala....
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)1, 2, 3, 4 
carmenp spune:
danule, chiar ma gindeam de ce nu mai vin mesajele de la tine...
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3, 
roller025 spune:
Pai, Carmencita, fusei 2 saptamani in conced, in vizita la mama, in convalescenta si refacere de oboseala si abia reincepui muncile. Si e taaare greu... Da' reincep, stai fara grija, doar sa-mi revina neuronii acasa...
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)1, 2, 3, 4