Aradence minunate! (73)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Gabi si Raul a avut reflux...ioii de cum ii zice...am lapsus acum S-a tratat cu antibiotic. Sa va faceti bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Clau,staza urinara ii zice? Nu stiu daca se trateaza cu antibiotic... am inteles ca e din cauza ca nu sunt inca mature sfincterele, nu stiu cum ar ajuta antibioticul. O sa o sun si pe Marianut sa vad ce zice. Mi-a zis ca intretine infectiile urinare chestia asta... dar pana acum nu am avut infectie urinara certa, e doar contaminata. Cine stie sa imi spuna mai multe despre reflux...HELP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Raluuuuuuuuuuu, ce surpriza !!!!!!!!!!!!! Ma bucur mult ca te revad, ce mai faci? Unde esti, in State??? Deci nu-mi venea sa cred cand te-am vazut in poze! Sunt cu gura pana la urechi, ranjesc intr-una

de Mara

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu74 spune:

CristinaMARIA_RUBI- draga te tineeeee, cat ma bucur sa de regasesc aici, ce mica e lumea.....vreau sa mai vb, ma gasesti la stelute de ian_febr2007

poze

Ralu & SERBAN (08.ian.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Clau, hai nu mai plange, creste el iar, mie imi creste foarte repede.
M-am tuns ca imi cadea parul foarte tare, toata casa era plina cu par si Adelina il colecta tot de pe jos si apoi il baga in gura daca nu eram atenta.
Am mai fost tunsa asa dupa ce l-am nascut pe Dragos. Tare "usoara" ma simt acum.

Maria si Ralu, voi de unde va stiti?

Gabi, la cine ati fost la eco? Multi copii au reflux vezico-ureteral si se rezolva, la copii nu e asa grav ca la adulti. Mai nasol e ca pot face infectii urinare datorita refluxului, urina merge din vezica in uretere, rinichi. Nu stiu de ce se scrie antibiotice pentru reflux vezico-ureteral, dar am intalnit si eu cazuri,se scriu pe o perioada mai lunga. Mai multe nu prea stiu nici eu, poate citeste Diana si scrie ea mai multe.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Iar facut Ioana febra 39.5 in seara asta, asa ca i-am administrat tot tacamul, panadol, nurofen novocalmin+ baie cu apa calaie. Acum doare linistita si nu mai are febra.
Revin ca ma striga Tudor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Gabi, ai grija sa nu-i scada temperatura prea mult ca le-i administrat toate impreuna, au acelasi efect.
Ai mai vorbit cu dr.marienut despre reflux?

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Gabi sper sa se rezolve cat mai repede treaba cu refluxul si sa nu sufere Ioana . sa-i treaca cat mai repede.

Alinush motivul pentru care te-ai tuns e chiar intemeiat ,darrrrr sincer iti statea mai bine cu el lung .Sa nu te superi ca m-am dat cu parerea ,ca n-ai cerut-o ,dar eu sunt asa mai directa...

Ildi si David (2 mai 2006 )
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Ceau fetelor,
Oh, Gabi, saracuta Ioana. De la chestia aia urinara face febra? Sper sa se faca bine repede....
Miha, sa stii ca intentionam sa mergem la spectacol, dar ploaia ne-a oprit. Vroiam sa merg si in oras cu fetele dar...
Clau, atunci plecam de la gradi, am asteptat sa se opreasca ploaia si pe Mihai... Nu stiu ce s-a intimplat azi cu traficul, dar la Podgoria si pe podul de la Gradiste a fost dezastru...
Alina, cum ai putut sa te tunzi? Concediu placut si drum bun!
Flavia, o sa va mai pun si poze, azi am cumparat perdele in 2 camere...

LA MULTI ANI TUTUROR COPILASILOR!

Cristina si gemenele

--

http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Vesti noi ... a venit Alina.a acasa. Este ok, cat se poate in conditiile astea. Avea ceva contractii, probabil de la zdruncinaturile de pe drum. Saptamana viitoare trebuie sa mearga din nou la control. Spera sa ajunga macar in saptamana 35 de sarcina, acum e 32 spre 33. O sa intre si ea putin, dar acum nu poate pt ca sta jos la soacra ei deoarece sotul a demarat lucrarile pt amenajarea dormitorului cat ea a fost plecata si abia saptamana viitoare vine mobila, iar la soacra nu are net, doar daca prinde zapp-ul sotului. Nu are voie sa faca nimic, doar la toaleta si atat. Zicea ca daca ar fi fost in Romania nu cred ca Elisa ar mai fi fost inca in burtica. Dar acolo toti s-au ocupat de ea klumea si datorita lor si lui Doamne-Doamne Elisa e inca in burtica. Va pupa pe toate.
Daca o sunati si nu raspunde sa stiti ca doarme. Are tratament cu Diazepam pt contractii si are stari de somnolenta.

Mai Alina, pruncii nostrii fac chestii asemanatoare, dar acum vad ca ne nimerim si la faza cu tunsul, doar ca eu nu am dus-o la capat , da nu e tarziu. Sa ma explic ... saptamana trecuta asa de nervoasa eram intr-o zi ca ma tot tragea Bogdi de par si mai si cade de e plin covorul asa ca mi-am sunat coafeza cu intentia sa ma tuns scurt de tot, da nu mi-a raspuns ca nu a putut si am ramas asa .
Oricum gandul tot acolo mi-este si cine stie, poate poate ...

Gabi, nasol ca a facut iar febra.

Ildi, nu mai zici nimic de David, ce mai face dragutzu de el?

Miha, cum a fost la spectacol? As fi mers ... da mi-a adormit Bogdi pe la 16:30 si nu s-a trezit decat dupa 18:00 . Parca nici nu a fost ziua Copilului, ca nu am fost nicaieri cu asta mic.

Eu de azi am inceput "lupta" cu Bogdi. M-am enervat azi-noapte ca nu a vrut nicicum sa adoarma in patut si a tot plans o ora jumate pana cand am cedat ca eram rupta si a adormit in 2 minute la san langa mine, asa ca azi l-am adormit doar in patut. Am rezistat insa mi-e groaza de la noapte, ca noaptea e mai greu.

Diana, pe unde umbli? Tot am vrut sa te intreb, pe Vlad l-ai dat la gradi sau cu cine sta ziua?

Ada, Moni, Magda, Vero?

Mergi la inceput