Aradence minunate! (73)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

LA MULTI ANI COPIILOR MICI SI MARI!

Anca , mami de Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

La multi ani tuturor copilasilor.!
A facut febra si azinoapte Ioana mea, nu stiu cat ca nu i-am luat-o dar am simtit-o calduta.
Miha, tare mi-as fi dorit sa o vad pe Daria, dar in conditiile astea, cu fata bolnava nu merg dupa mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

pe Ioanasa se faca bine!
Alina concediu placut!
Am vazut si eu cei doi cheliosi draguti
Week-end placut tuturor, ca noi plecam de seara la Firiteaz, la mosie , si nu stiu cand mai reusesc sa intru.
Sper sa plecam dupa 8, ca vreau sa ma duc sa vad si eu copilasii seara la 6 la teatru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

La multi ani tuturor copilasilor

Gabi sa ai mare grija de Ioana. Si Ana a lui Cami e foarte, foarte rau bolnava.Facea noaptea febra mare dupa care hipotermie, a fost groaznic. Si la ea asa a debutat. Este deja de o saptamana pe antibiotice si nu-i bine deloc. Acum i-a schimbat cu ceva mai tare.
Oricum n-ai ce cauta cu fata in locuri asa aglomerate.

Alina da cand pleci? Concediu placut . Astia cu hainele n-au mai zis nimic? Eu as renunta la comanda. Sincer nu prea mai imi trebuie ce am comandat.Mi-am luat de toate ca am fost nevoita ca n-am avut cu ce imbraca baietii.

Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Gabi, tare rau imi pare de Ioana ca e bolnavioara. Tot citesc ce postezi si tot astept vesti bune, sper sa se faca bine cat mai repede!

LA MULTI ANI DRAGILOR NOSTRI COPII!

de Mara

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Na ce vreme urata!!!!!Si noi am fi vrut sa mergem cu piticii prin oras.....

Gabi cum e Ioana?A mai facut febra?

Eu
Gandacii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salut!
Ce vreme urata!!!!
Eu azi am avut iar ajutor, fata lui tusi a venit sa stea cu Adelina, Dragos a mers cu Calin la Oradea, am inceput sa fac curat, dar m-am oprit sa deschid calculatorul si s-a lipit scaunul de mine...

La multi ani copilasilor nostri de 1 Iunie!

Multumesc fetelor pentru aprecieri si urari pt. concediu.

Miha, pai trebuie sa ajunga hainutele pe cand vin eu de la Praid, sper...daca nu le mai vrei le vindem la cineva.

Ioana, n-ati plecat la Craiva sau maine mergeti?

Gabi, cum mai e Ioana?

Carmen, Diana...voi n-ati dat pe aici de cateva zile!?

Anto, ai disparut si tu?

Am o surpriza pentru voi, scuzati calitatea, dar mi-am facut singura poza. T-na-na-na-na....SURPRIZA!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

de ce te-ai tuns??????? de ce ti-ai tuns parul ala fain?? ooffff ce ma enervezi...acum sa ti-l prinzi la loc

Vrei sinceritate? iti statea mult mai bine cu paru lung...ma enervezi ca te-ai tuns...

Io-s terminata...abia acum am ajuns la lucru Cand unu e bou oare de ce altii trebuie sa traga? De la 4 pana la 6 am fost tot intr-o sedinta

Am vazut-o pe Cristina cu gemenele mergeau spre Sindicate...cred ca Cristina a gresit locatia ca am inteles ca merge la spectacolul la care participa si Daria, numai ca e la Teatru

Miha, imi pare rau de tot ca nu am ajuns, dar uite cum strica altii planurile. Chiar am vrut sa vin, mai ales ca Raul e la tara si clau la lucru, mi-am zis ca merg ca sa nu ma plictisesc acasa singura, dar.....
Sunt sigura ca Daria e la inaltime

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu74 spune:

Bine v-am gasit fetelo!!!!
Ma scuzati ca intervin, sunt mamica de ian-febr2007 si am placuta surpriza sa intalnesc aici pe Maria_Rubi, dupa atatia ani, sper ca iti amintesti

poze

Ralu & SERBAN (08.ian.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Alina, wow da ce surprizaCum de te-ai tuns asa scurt?
Ioana nu a mai facut febra, dar ii dau antitermice preventiv. Am fost si la echo si nu avem vesti tocmai bune.Are reflux de urina din vezica la rinichi. Ne-a zis sa mergem la control peste 3 luni.

Mergi la inceput