Aradence minunate! (73)
Raspunsuri - Pagina 26

alinamoro spune:
Ioana, pana poimaine sta Calin la Bucuresti.
Nu ne place singuri nici noua, Dragos a tras un plans ca el vrea sa vina tata acasa la noapte.
Gabi, tu vii maine dupa hainute?
Flavia, imi pare rau ca n-am ajuns si eu la plimbare pe mal, dar neavand cine sa ma duca si cu amandoi copiii...poate data viitoare.
La Ada ma inscriu si eu, numai duminica nu pot ca e ziua fetitei prietenilor nostri de la Cicir, a fost in 10 si duminica sarbatoresc ca in 10 eram la Praid.
Adelina are muci si e tare maraita. Trebuie sa fiu tot cu ochii pe ea ca se ridica tinandu-se de pat si "uita" ca daca se intoarce cade, i-a jucarii de pe pat sau telecomanda si se intoarce daca nu-s pe faza si normal ca pica.

X-ray spune:
fetele imi cer scuze ca nu scriu mai mult si aici dar iar am o situatie mai delicata asa ca daca vreti sa vedeti despre ce e vorba acum am scris un mesaj la odisee iul-aug si acolo sunt amanunte
mi de scuze dar trebuie sa stau iar la orizontala si scriu cu laptopul in poala ca sa scriu repede sa nu ma obosesc,
va pup cu drag si sper sa recuperez maine ce ati mai scris
alina 33+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Somleac spune:
Azi m-a lasat sotul fara net.
Alina a iti tin pumnii sa fie totul bine. Poate ca intr-adevar Eliza vrea musai sa te cunoasca. Sa fie sanatoasa ca vei uita rapid suferintele.
Clau imi pare rau de mama ta. Cum se mai simte?
Eu nu mai comand haine pe internet.M-am lecuit . Si cu astia si cu cei de la Qelle. De la Quelle nici acum nu am primit toata comanda, ca sa nu mai spun ca mi-au trimis tot cate o bucata, de-am avut ce sta pe la cozi la posta. Cu Aramis stiti si voi, comanda a sosit cu super intarziere, incompleta, alte culori iar un tricou de-al lui Matia era murdar la guler. Nu-i problema c-a iesit, dar din magazin nu l-as fi luat in nici un caz asa.
Eu saptamana asta nu pot raspunde prezent la plimbari/intalniri. Zilnic avem serbari. Azi am inceput cu Daria cu pianul, maine Alex si tot asa. Dar de saptamana viitoare puteti conta pe mine cu tot cu trio.
Flavia nu mai are Matia bube, duminica aproape nu se mai vedeau.
Voi va plangeti ca va pleaca sotii. Eu am avut un wekend fara sot, Alex, Daria si catel , de milioane. Numai eu cu Matia . M-am relaxat. Parca eram tanara fecioara la mama acasa asa de fara griji am fost.
Cristina musai sa ajung pe la tine saptamana asta, dar nu siu cand. De s-ar face ziua de 48 de ore.
Eu nu stiu ce am, dar as dormi intr-una. Toata ziua umblu parca-s.
Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006POZE

flavia ramona spune:
Miha, ma bucur ca e mai bine Matia si ca i-au trecut bubele.
Clau, sanatate mamei tale.
Ioana, poate ne vedem poimaine, ca maine m-as duce iar pana in oras. Nu stiu. Te sun daca nu merg.
Ildi unde esti? M-am uitat azi dupa tine.
Alina, pacat ca nu ai putut veni. A fost fain. Am fost eu, Ada, Nico, Cristina M si o prietena a lui Nico. Ne-am intalnit si cu Ana si Albert. Nu mai stia Ana de unde sa ma ia.
Legat de intalnirea la Ada, avand in vedere ca majoritatea avem planuri pe saptamana asta si Ada zicea ca e oricand acasa, ce ziceti de vinerea viitoare? Ca in weekend-uri multi avem program si poate asa am reusi mai multe sa mergem.

Claudelu spune:
Alina.a, ma duc imediat sa vad despre ce e vorba, sper din suflet sa nu fie din nou probleme
Flavia si pentru mine e ok week-end-ul urmator! De fpat pentru mine oricand e ok, problema mea e transportul ca daca voi mergeti mai devreme io nu am cu ce ajunge offfff bat-o vina de masina ca nu ma vad cu ea odata
Ada, tu ce zici??
Alina sincer si io-s cam leftera ca ne-am comandat site pentru toate geamurile si 2 usi. e adevarat ca-s mai ieftine dar si asa ramanem cam cheluti mai ales ca in 7 iulie mai avem o nunta , dar parca totusi as mai comanda 2 costumase
Si daca facem acum comanda oricum doar peste o luna ajunge
Miha, asa week-end lejer ai avut? ma gandesc ca nu ti-a venit a crede, ca-ti lipsea ceva...parca te si vad
Gabi sper sa ajung saptamana viitoare si pe la tine...deja mi-e rusine de tine. Rotobilul e tot la mine in birou si nu-mi gasesc o zi sa fug pana la tine. Sefu, ma rog fostu sef, in fiecare zi ma intreaba cand mergem cu el si binenteles ca nu am timp niciodata
DIAAAANAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!
Io abia acum am reusit sa ma strang. L-am adus pe Raul acasa ca si-a luat Clau liber sa stea cu Raul ca mama nu e bine. Ea zice ca totusi a facut crize de fiere pentru ca are gura amara. of asa mila mi-a fost azi de ea, de multtttttttt n-am vazut-o asa
La serviciu azi mi-a dat fostu meu sef o idee, ba chiar mi-a spus ca ma va ajuta sa ma transfer la departamentul financiar. Bine ar fi sa scap de actualul sef. Nu stiu daca ati avut ocazia sa lucrati cu cineva care va e antipatic, dar mie una mi-e tare tare greu, mai ales ca nu sunt omu care sa zambeasca si sa te pupe-n fund asa de ochii lumii...io nu potttttt

Claudelu spune:
Hai ca aduc si aci mesajul Alinei.a ca sa nu-l mai cautati si noi
quote:
Originally posted by alina.a
scuze ca nu am citit din urma,bag viteza sa scriu repede ca trebuie musai numai orizontala!
1-m-am mutat inapoi maine citesc din urma ,sper ,daca nu se intampla ceva...
2-sambata duminica si ieri contractii 3-10 min,cateodata pauza de o ora...va scriam ca imi schimbase tocoliticul ca mi-o luase razna inima...morala mai rau...aseara de la mine putere bzic va iau ce luam inainte si azi il sun pe dr..dupa doza de aseara si cea de dimineata pace si liniste,parca dinaintea furtunii,nici o contractie eu happy la maxim...
3-pe la 10 ma duc la toaleta si a iesit una bucata zdravana de dop gelatinos..avusesem ceva fire de dimineata dar parca refuzam sa cred...asa ca sun pe dr ,imi zice ca atata timp cay contractiile sunt in limite normale(la 2 ore-o ora pt mine sunt ideale) ne vedem joi dimineata nu vineri cum stabilisem....
deci morala:nu mai am dop,deocamdata nu am contractii dar cred ca vrea sa fie gemeni nu rac...si vorba alinei ca am vorbit cu ea la tel am un uter de kkt!pai nu m-am dat jos decat sa mananc si sa ma duc la buda,cand fac dud ma spala sotul,el ma da cu crema,ma dor articulatiile soldului de stat in pat si eu am contractii la 5 min medie!
dar m-am distrat cu dopu' ca a venit sa-l vada toate gravidele din jurul meu ca era enigma....
asa ca multumesc karligutzei pt cuvintele frumoase pe care le-a scris capitolul trecut,voua la fel ,numai pe ala am apucat sa-l citesc,pe asta nou sper sa recuperez maine...sunteti prietenele mele de suflet dar va rog nu va suparati daca cumva nu respect DPN-ul dar am fata cu personalitate,ce sa fac,se misca in continuare de parca nu se lasa pana nu-mi rupe si membranele...
scuzati greselile de orto dar am stat ceva minute la 90 grade ca sa scriu si ma pun repede la orizontala ca sa ajung joi la dr.
va pup din toata inima si hai ca trecem noi toate si peste nasterea asta ca nu o fi capatu' pamantului!eu parca abia astept pe o parte....
valen va pup pe toate 3 frumoasele!
alina33+ cu bb Elisa
asa crestem noi

DianaR spune:
Alina.a, poate totusi mai sta. Nu-i musai daca ai pierdut dopul sa si nasti. Poate sa mai dureze si o luna. Eu iti tin pumnii sa fie cum ii mai bine!
Clau, iaca-ma-s. Fara chef de scris. La toamna o sa-mi revina.
Flavia, Miha, Ioana, Gabi, Clau si restul fetelor care ati intrebat de noi suntem bine. Dupa 10 zile de luptat cu febra tot mai mare (40.7 in ureche, in fundulet era si mai mult...) desi nici noi nici ORL-ista, nici pediatra nu am reusit sa identificam o eventuala infectie bacteriana le-am dat antibiotic. Si le-a trecut. Deja a doua zi n-au mai facut febra, nici n-o prea mai tusit. Coincidenta? Antibioticul sa traiasca? Habar n-am. Bine ca le-a trecut.
Alina, bine ati revenit. Cam naspa fazele astora cu hainele...
Miha, pana la urma o fost sau nu roseola? A mai facut febra? I-ai dat antibiotic?
Ada, eu sunt de acord cu intalneala dar bineinteles wk asta eu nu prea pot. Voi sarbatori dar inca nu stiu sigur si mai mult nu stiu unde si cum. Ar fi cazul sa ma hotarasc, nu? Vinerea viitoare e f bine. Dar probabil voi veni fara sot ca el are policlinica.
Va las, maraie matulica mica.Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete

alinamoro spune:
alina.a, tare nerabdatoare e Elisa ta!
De acum putem astepta in orice clipa vesti de la tine ca ai plecat sa nasti, sa ne anunti neaparat ca sa-ti tinem pumnii.
Diana, bine ca s-au insanatosit copilasii.
Da, cam urata faza cu hainutele, dar n-am stiut ca va fi asa, daca stiam nu mai incurcam si fetele sau ele pe mine. Eu am mai comandat de la ei si a fost ok., probabil acum au avut multe comenzi si le-au amestecat si ei.
Clau, ma tenteaza costumele alea cu Spiderman, sunt mortale.
Acum incarc poze, dar mai las si pe maine ca tare greu merge.

alinamoro spune:
Am pus AICI poze, dar mai incarc maine o gramada.
Spor la vizionat, sunt f multe!