Aradence minunate! (73)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

V-am spus io ca am mare noroc cu sorela?? M-a scos Am sunat-o sa-i spun de mami si imediat a luat un taxi si s-a dus la ea, ca sa nu fiu eu nevoita sa plec de la serviciu. Acum e cu Raul la joaca iar mami s-a intins in pat. Oricum a zis ca se simte mai bine, i-a adus sora mea medicamente.

Veronica, multumesc! Stiu ca se face bine, nu e genu de om care se lasa la boala, dar e mama si nu sunt obisnuita si nici nu-mi place sa o stiu bolnava si mai ales la pat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Clau, sanatate mamei tale!

Gabi, ti-e ti-au venit toate 3, dar la ultimul e alta culoare, tu ai comandat un galben parca si e roz, dar e un roz f deschis.

Maine puteti veni dupa hainute, dar pana la 16 ca apoi plec undeva, fetele care nu pot maine sa vina poimaine.
Miha a venit aseara si i-am dat pentru Matia. N-am timp sa va povestesc acum ce bine s-au inteles Ade cu Matia, doar ca Adelina era sa-i scoata ochii de drag ce-i era.

Eu acum despachetez, fac mancare pentru Adelina, l-am pregatit pe Calin ca a mers la Bucuresti...nu stiu de ce sa ma apuc intai.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Carmen, am uitat sa-ti zic ca ti nu ti-a venit rochita rosie si un costumas cu pantaloni albi. Au venit 2 costumase si sarafanul de blugi. Costumasul care trebuia sa fie verde e portocaliu cu crem, e frumos si asa, asa mi-a venit si mie, doar la Gabi i-a venit verde, de fapt am renuntat eu la verde si mi-am lasat portocaliu ca noi comandasem aceeasi marime, pentru 12 luni.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Fetelor, in jurul orelor 18:00 vom fi pe mal. Cu Ada m-am intalnit in Vlaicu si vine si ea. Cine se mai anunta? Eu plec mai repede ca am ceva treaba si incerc sa fiu langa Perla pe la orele 18:00.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Na salutare fetele!

Flavia am merge si noi sa ne intalnim pe mal numai ca avem o alta intalnire cu frate-meu si cu prietena lui stabilita de 3 zile....pe diseara, logic.Da' poate ne intersectam!
Maine iesim la plimbare?Cine mai vine prin Vlaicu????

Alinush asteptam cu nerabdare pozele!!!!!Sta mult Calin la Bucuresti?E nashpa rau cand pleaca barbatii astia, nu?

Clau sanatate multa mamei tale....sper sa fie ceva simplu si sa-i treaca repede!
Cat despre sef.....

Iti tin pumnii sa-ti gasesti un job fain cat mai repede!

Diana voi cum sunteti?Cum sunt piticii????

Noi suntem ok, in sfarsit am ajuns sa platim si la gradi....si acum asteptam jaluzelele!Sunt tare bucuroasa ca am avut in sfarsit timp si de problemele astea ca tare de mult trebuiau rezolvate...

Eu
www.pufymic.info/thumbnails-36.html" target="_blank">Gandacii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

[red]Alina[red][green] imi mai dai o data linkul cu hainutele pt ca sunt la maica-mea si aici nu-l am salvat.[green]

mami Carmen si Melania Ioana(14.01.2005)

POZE

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Vladut s-a trezit deja. Cand se trezeste si Iulia plecam pe mal. Am avut noroc ca n-a adormit niciunul pana acasa si au mancat bine inainte de somnic.

poze

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Ada, tocmai ce a adormit Bogdi, dar sper sa nu doarma mult si plecam cat de repede ca am pregatit bagajul si la Orange nu ar trebui sa stau mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Acum ma uitam pe site-ul celor de la Aramis si hainele care le-am comandat eu nu mai sunt pe site, probabil ca au lichidat stocu, in schimb am vazut ceva ce mi-a placut multttttttttttt si neaparat trebuie sa le comand. Mamici de baieti iubitori de www.flickr.com/photos/imbracamintecopii/page2/" target="_blank">SPiderMAn uitati-va ce faine sunt compleurile alea...ce ziceti, ne mai bagam la o comanda??
Io vrea oricum si daca voi nu le vreti

Multumesc mult de ganduri

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Melania 14

[red]Alina[red] imi mai dai o data linkul cu hainutele pt ca sunt la maica-mea si aici nu-l am salvat.

[green] mami [green]Carmen si Melania Ioana(14.01.2005)

POZE

ASA DA-ASA NU !

Carmen, uite link-ul:
http://www.flickr.com/photos/imbracamintecopii/

Clau, eu m-as mai baga la o comanda, dar sunt cam leftera acum, poate peste 1 luna. Am vazut si eu ca au bagat hainute super fain.

Mergi la inceput