Montignac:ce am mancat azi(87)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

fetele cochetele

meniul meu de ieri : (sa nu fie sanse singura care raporteaza )
biscuiti cu lapte
sunca, rosii, ardei
branza cu rosii

bine ai venit diana , o sa iti placa cu noi

sanse, innuta .... m-ati intrebat de Germania... ce sa va spun .... este superba locuri f frumoase, ordinea si curatenia este de invidiat, alta mentalitate, cred ca mi-ar placea sa traiesc acolo daca nu ar fi f rai bastinasii, se uita urat la orice strain (cel putin asta am sesizat eu ) ... asta nu mi-a placut .... in schimb in Belgia (am stat mai mult decat in germania) oamenii sunt super si mai ales daca te vad strain , casele si satele sunt absolut minunate ... acolo cred ca as putea trai 200 ani

inuta cu masina am fsot , am facut in total 5000 km, dar e super asa , nu as merge cu autocarul nici batuta , te opresti cand vrei unde vrei, cat vrei , nu depinzi de nimeni

cristinuta
oona , nu cred ca e chiar asa dramatic sa gusti mancarica fetitei
va pup pe toate

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Andanii multumim.Si noi mergem tot cu masina noastra pentru ca luam si fetele .Parculetze au si ei?!Saracii....
Eu ziceam de raportul greutatii de Luni nu de papica.

Inuta ai deochiat-o pe Valentina ca papa putin.....

Va pup pe toate

Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI
POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inuta12 spune:

Sa stii Sanse ca am deocheat-o. Vali..mi-ai dat o super idee cu castravetii si icrele..imi plac la nebunie icrele si mereu le puneam pe o felie de cascaval..si asa erau gretoase...cu cascaval puneam foc pe rana..cred ca super bune cu castraveti..hai ca mi-ai facut pofta.
Andanii ma bucur ca te-ai simtit bine, daca voi avea nevoie de info stiu la cine sa apelez...
Oona..ti-am vazut pozele cu fetita...e dulcica foc..imi vine sa o mananc.
eu am mancat acum seara o inghetata Nirvana...mor dupa ea. deci am comis-o IAR...mai fir-ar..luni ma cantaresc, sper sa nu-mi fie rusine..

o seara ca-n povesti...pe caldurile astea eu sigur devin euforica..

am 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Inuta,incearca sa mananci icrele si cu ardei,rosu daca gasesti si gogosar sa fie,sunt minunate!
Am imbalotat 2 felii de pepene rosu si una de galben!

"La vita e bella"
poze
marea inghetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

sanse ... au parcuri saracii
inuta ... nu ezita sa ma intrebi
meniul meu de ieri:
biscuiti
sunca , branza, topita, rosii, ardei
salam , branza, topita, rosii, ardei

cam atat

va pup

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Buna dragelor, vad ca ne inmultim...bun venit fetelor noi.
Eu am fost in "concediu" de zugravit si abia azi pot sa spun ca mi am pus lucrurile in ordine, mai am sa mi iau pitik de la mama si s gata.
De Monti nu stiu cat m am tinut, cred ca destul de mult, din obisnuinta, cu exceptia unor rare dulciurele gen icecream, cola si cateva cuburi de cioco.

La schimbarea capitolului treceti ma si pe mine cu 71,5 kg...in sfarsit a inceput sa mai coboare.

Va pupic dulce pe toate

Lori&Luanna(5.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Helau!
Aculeeee,pliz sa faci tu utrmatrtul capitol,ca iote ajunseram la capitolu' 20 sub obladuirea mea!
azi:
piersici+un porumb
pui la cuptor cu ardei gras
pepene si inghetata de pepene gaben,facuta in casa
Imi este foaaarte cald,nu-mi vine sa mananc nimic,as bea apa continuu!Nu ca ar fi rau ca nu pot sa mananc,da macar sa fie cu folos!

"La vita e bella"
poze
marea inghetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

Salut! Eu am reusit sa ajung la 60 si sper sa mai scad macar 3-4 kg. E destul de usor acum, cu atatea fructe si legume. Iarna e mult mai greu. Nu prea reusesc sa mananc mese glucidice, pt ca nu am mai ajuns sa-mi iau gem fara zahar, iar cerealele integrale nu le pot inghiti nici sa ma bati.
In rest... mananc fructe, salate si peste. SI din cand in cand inghetata fara zahar
Va pup si spor la slabit!

Poze
It's nice to be important, but it's more important to be nice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Buna fetelor!

Eu zilele astea am mancat aiurea rau de tot...sant putin stresata si mananc haotic

Latrishia ma ingrijorasem.... .Credeam ca nu mai vrei sa vorbesti cu noi

Acusor sau Valentina cred ca trebuie sa schimbati capitolul....

Va pup pe toate

Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI
POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Vreau si au sa ma apuc de Montignac, de azi, numa' ca azi dimi - acum e 10h17 - am mancat cam mult, covrig cereale cu dulceata fara zahar, cereale cu lapte si cu nuci, suc de portocale care contine zahar, cafea cu lapte fara zahar, 1 pruna si 2 clementine.

E cam mult, nu ? Oare o fi montignac ori...regim de purcel ?

offffff.

Mergi la inceput