Montignac:ce am mancat azi(87)
Raspunsuri - Pagina 30
Stefana spune:
Buna, Ira!
Montignac nu e. dar nici de purcel ![]()
In primul rand trebuia sa mananci intai fructele si abia dupa 30 de minute restul.
Covrigul ala era din cereale? Daca era integral, e ok.
Cerealele la fel, daca erau integrale sunt ok. Nucile nu.
Laptele trebuia sa fie in contextul asta cu 0% sau 0,1% grasimi.
Sucul nu e in regula ca e cu zahar.
Cafeaua, daca era cu lapte degresat, e ok.
Sa stii ca nu e mult. E bine sa te saturi, ca atunci nu esti tentata sa mananci prostii intre mese. Totul e sa respecti regulile.
Bafta!
Acum o intrebare pt experte: inghetata fara zahar de pe piata (iau iau una facuta la Constanta, pe care scrie mare DIET) e chiar Montignac? Ca la ingrediente am vazut ca scrie si lipide, dar si glucide.
Poze
It's nice to be important, but it's more important to be nice
valentinag spune:
Ira,bine ai venit!
Sanse,io nu mai deschid!o astept pe acusor,ca ea mai are neste chestii p'acolo care eu nu le-am facut ca nu stiu,greutate nus cum,masa corporala,alea,alea,asa ca o asteptam pe ea!
Stefana si eu imi iau diet,uita-te si tu la valoarea glucidelor si lipidelor,una din ele tre sa fie miiiica fata de cealalta,daca e asa,e buna!
Azi:
pepene rosu
pui la cuptor cu salata de rosii
pepene iarasi,inghetata,1 litru de cola light si aproape 2 de apa!
"La vita e bella"
poze
marea inghetata
oona spune:
buna,fetelor
am venit la raport..astazi am mancat..ciorba de vacuta cu bors..ca nu m-am putut abtine,avea si cartofi pe care i-am ocolit,dar banuiesc ca degeaba..niste ardei cu branzica..aa...si carnita la gratar..aa..si cam atat.
intrebare:de care biscuiti mancati voi?ca uneori mi se face o poftaa de ceva duulce....
Inuta multumesc,o sa mai actualizez pozele ca nu am mai pus demult si a crescut tare frumos,o sa vezi
.Tu sa nu iti faci probleme ca acul de la cantar se misca,e de ajuns ca iti controlezi greutatea in sarcina,o sa iei ceva kg oricum..bine ca imediat cum nasti le si vei da jos,bravo!
va pup,vad ca nu tot mai scapti si voi prin strachini...hai fetelor,incurajati-ma!
inuta12 spune:
pup fetele chochetele...

..
va rog sa ma ajutati cu un raspuns..
am luat ieri piept de pui afumat (de la Aldis) si sunculita taraneasca (tot Aldis)..iar pe ambalaj nu scrie ca ar contine zahar. stiti voi ceva de firma asta? sau pur si simplu ocolesc acest "amanunt" ?
ca am observat ca pe toate celelalte sunculite taranesti (alte firme) scria ca acestea contin zahar....si de aici neclaritatea mea.
deci ce sa fac? sa mananc sau nu piept de pui (de sunculita nu prea ma intereseaza ca e mai mult pt sot,desi cred ca o sa fur si eu o bucatica, de pofta
)..dar ma intereseaza puiul ala. o fi avand zahar sau nu?
meniul de ieri: nu mai tin minte ce am mancat dimineata (oare o fi normal? doamne...nu mi s-a intamplat niciodata asa ceva..sa uit de la mana pana la gura)
p: salata mare de varza, branza, piept de pui afumat, cascaval
s: pepene cat cuprinde ...si apoi pe la 21 
din cauza inamicului de langa mine care nu tine cont de orele la care mananca...mamaliga cu branza si smantana..
dar ce buna a fost...
..
Acusor
...sau cine modifica ..raportez si eu pentru noul capitol..59 kg...
va pupic 
am 9 saptamani
inuta12 spune:
ce ma enerveaza ca nu se modifica automat saptamanile de sarcina...sau nu stiu eu cum sa fac...
am 10 saptamani
acusor spune:
Am facut un cont nou pe DC, dar inca n-am primit confirmarea, asa ca nu mai astept si va poftesc la un nou capitol ![]()
Montignac: ce am mancat azi (88)
Pupici 
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem