Montignac:ce am mancat azi(87)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Cat,bine revenisi!
Azi:
salata de vinete cu paine de secara
pui si ciuperci la gratar cu mujdei
acum ma duc sa mananc pepene rosu

Ieri am pacatuit cu 2 bomboane si un mini ecler,ca am avut musafiri

"La vita e bella"
poze
marea inghetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Buna fetelor!

Ce plictiseala e pe aici.....Daca aveti concediu....

Azi nu m-am cantarit pentru ca aseara am fost la un botez si am mancat toata seara.Am mancat Monti dar m-am intins pana dimineata
Inuta12 cum te mai simti?Esti bine?
Voi fetelor ce mai faceti?De ce nu mai scrieti?

Va pup

Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI
POZE NOI

Mergi la inceput

De ceva timp am tot vazut capucino fara zahar si nu am tinut minte ce contine iar azi am rupt hirtiuta cu ingrediente.

Crisstinuta vezi si tu daca au ceva nepermis ,te rog!

lapte praf degresat,cafea instant pura 13%,grasimi vegetale hidrogenate,inilin,fructoza,sare,emulsifiant natural-caragean,indulcitor:ciclamat de sodiusi zaharina de sodium,stabilizator fosfat de sodiu,antiaglomeran fosfat de calciu,arome Asa complicate ingrediente de mai bine fug sa-mi fac o cafea fara cofeina.....

Multumesc frumos

POZICI
POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

E lumea in vacanta,la mare,la plaja alea,alea nu arde nimanui de diete
Meniul meu de azi:
muschi file,rosii,castraveti si branza
supa de rosii cu taitei din faina integrala
pepene

"La vita e bella"
poze
marea inghetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstinuta spune:

Merge din cand in cand Sanse cand te taie pofta de capucino.
Prea multa cafea nu are ,laptele e degresat,fructoza o stim si ciclamatul e componenta zaharinei.Din cauza grasimilor ( dar cate miligrame de grasimi poate avea un pliculet)as bea acest capucino in preajma meselor lipidice.

Apropo de mare ,am auzit ca plajele romanesti sunt pline de alge.Voi ce stiti?Ati fost careva la mare deja?
Parca as incerca sa mai dau vreun kil , doua jos pana ajung la mare (deh sa arat cat mai bine ,nu?)dar cantarul meu e asa batut in cuie la 49kg de luni de zile .Asa ca nu fortez nota...mai vedem cu cate kg mai vin din conccediu...

Inuta ,eu nu m-am lamurit cum te simti,mai ai sangerari?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inuta12 spune:

pup fetele chochetele...
eu am fost plecata in we...si m-am porcit rau de tot. am mancat prajioturi, ciocolata, inghetata, pop corn,chiftele cu faina,paine..de toate ce mai.. Ma simt super super vinovata..a si covrigi am uitat(mi-e asa de pofta de ei...)..din aia la 0,5 lei bucata....
Nu m-am cantarit ca mi-e rusine.
Meniu de azi:
d: 2 oua praji+_ 2 rosii cu ceapa
g: 2 covrigi..
g: 1 lapte batut 500 ml
p: piept de pui cu salata de varza
s: 2 mere + 20 masline + 1 lamaie...ca muream de greata..

Fetelor..cum sa ma simt? cateodata oribil..si asta mai in fiecare zi...in sensul ca mi-e greata..si ma termina anumite mirosuri... In rest sunt foarte fericita desi nu-mi pot exprima trairile..ca in afara de voi si de parinti nu mai stie nimeni...asa ca..imi impartasesc aici gandurile.
Nu mai sangerez..Maine merg sa-l vad pe pitic , sper sa fie bine. As muri daca s-ar intampla ceva. Nici nu vreau sa am gandesc. Nu prea fac miscare..pt ca nu am voie..Nici nu mai fac... Dar ce sa fac? Bebe sa fie bine..sa-l ajute Dumnezeu..

pe voi va pupic apasat si sa stiti ca mi-ati lipsit..

am 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Salutare fetele!

Eu mai am 500 de g pana la kg din tabel. Cand am declarat 65 aveam cantar d-ala mecanic, si cred ca era mai mult . Deci, tot e o realizare. Eu mi-am propus sa mananc seara numai fructe. Desi am mancat un fel de faza a II-a in week-end, deci cu mici abateri, dimineata aveam mai putin cu vreo 300 de grame. De 4 zile mananc numai pepene seara.
Si in seara asta la fel. Poate se mai misca cantarul.

Inuta, nu te mai simti vinovata. O sa dai jos dupa nastere. Incearca, cand nu ti-e pofta de ceva, sa mananci Monti. Daca ti-e pofta tot timpul de ceva, mananca. Asta e. Bebe sa fie sanatos!

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Ce de fete frumoase pe aici!

Crisstinuta multumesc frumos.Cred ca si la dulceata dietetica trebuie sa fim atente....am vazut sortimente care contineau si ulei nu stiu de care.Nu merge cu painica,nu?Bine ca am citit atent pe eticheta.La mare inca nu am ajuns

Inuta noi ne-am ingrijorat iar tu te-ai ascuns ca sa-ti faci de cap.Te pup

Acusor si restul fetelor va pup!

POZICI
POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

Buna, fetelor. hai, ca m-am hotarat si eu sa intru in clubul vostru, desi urmaresc subiectul de mai mult de un an jumate. Anul trecut am slabit cu faza a doua de la Monti si cu multe abateri, cam 5 kg in doua luni, apoi am renuntat, dar m-am mentinut. Acum, de cand a venit vara si mai ales dupa concediul din care am revenit ieri, am ajuns din nou la cat aveam. La 1,68 m am acum 62 kg, desi ana acum 3 ani nu am depasit 53. Deh, varsta si lipsa miscarii isi spun cuvantul. De azi revin la Montignac, sper eu cu cat mai putine abateri. Sper sa ajung macar la 55 kg, desi mai jos parca nu prea mi-as dori, pt ca acum 3 ani aveam 47 si stiu ca am facut o depresie crunta, pt ca ma simteam slabita si nu reuseam sa ma ingras. Asa ca ma gandesc ca 55 ar fi f bine, nici prea jos, nici prea sus. Si stiu ca asta e realizabil, pt ca in primavara aveam 56. Ati inteles ceva?
Si as mai vrea sa ma tin si de Pilates, din care apuc sa fac abia o data pe luna. As vrea macar de 3 ori pe saptamana. O sa raportez.
Deci... meniul de azi:
La 9, cand m-am trezit, un ness frappe cu indulcitor (la cafea nu renunt, ca nu pot si nu vreau)
La 11, 3 piersicute mici
La 12, o felie de feta cu cateva masline si un pahar mare de kefir.
Pe la 5-6 probabil o sa mananc o salata cu rosii, castraveti, gulie si feta, cu putin ulei de masline si lamaie.
Si seara, ca nu credc a o sa reusesc sa ma abtin niste pepene rosu.
Nu sunt adepta mancarii putine, ca atunci cand sunt flamanda sunt tentata sa bag in gura orice. ma bine mananc sa ma satur, dar Monti, decat putin, dar fornetti sau covrigi prin oras, cand mi se face foame.
Problema la mine e ca am un program ciudat, de la 18 la 12 noaptea, si oricum as mana pe la 4-5 acasa, pana la 12 tot mi se face foame. Si atunci ori mananc la serviciu prostii, ori vin flamanda si mananc la 12 noaptea. Astept sugestii despre ce as puteam manca la serviciu, ca sa fie Monti. mai ales ca in perioada concediilor o sa stau la serviciu de la 14 la 24, deci cred ca o sa prind doua mese acolo.
Acum mai am doua zile de concediu si o sa tin strict, ca pot.
Mamaaa, ce m-am intins. Sper ca ati inteles ceva din polologhia mea si sper ca reusesc sa vin zilnic la raport si macar de rusinea voastra sa ma tin de regim.
va pup si va doresc succes!

Poze
It's nice to be important, but it's more important to be nice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Ma mai primiti si pe mine?

In ultima per am mancat Monti dar cu abateri grave in week-end sau seara ajunsa acasa si infometata , stiu .... , de asta m-am intors spasita , nu mai am greutatea din tabel, insa as vrea sa ramana asa poate ma stimuleaza ... pe viata

Noi

Mergi la inceput