Montignac:ce am mancat azi(87)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Buna seara !

Meniu azi:

MD:putine mezeluri si 1 rosie
p:1 pulpa pui cu salata asortata
c:o sarmaluta uriasa

Eu sant putin cam balonata dupa seara de Duminica pierduta in care m-am indopat ca o curca....Trebuie sa-mi revin si raportez

Ica 1975 si Stefana bine ati revenit!Sinteti primite cu drag

Fetelor va pup si va urez o seara buna

Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI
POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inuta12 spune:

Neata buna
fetelor..eu nu inteleg / pana la urma Monti face referiri la cantitate? ca eu mananc enorm in comparatie cu voi.
de ex meniul de azi;
d: o rosie, un castravete, 100 g branza, 3 masline, un pahar de suc de portocale
g: 2 mere
p: limba cu masline +1 rosie+1 castravete
g: 4 piersici
plus ceva covrigei (ca mi se face rau seara..nu stiu de ce)

Cristinuta...help...mananc prea mult nu?
fir-ar sa fie .ce sa fac? ca mi-e foame tot timpul..Luni ma cantaresc. Sanse..tu ai luat mult in kg in primele 2 luni? cam cat ar fi normal? si pe parcurs?

va pupic si spor la slabit noilor venite..
o zi cat mai buna

diseara merg sa-l vad pe bebic..mergem la "fotograf"...

am 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Buna dimineata!

Inuta graviduta mi-e greu sa-ti spun cat am luat in primele luni pentru ca nu mai stiu.Ce pot sa-ti spun este ca la prima sarcina la care am mancat ca o purcica am luat in total in jur de 30kg.Nu stiam de Monti pe atunci.
Mie nu mi se pare ca mananci mult doar covrigeii aia nu sint ok si daca papi fructe ai grija la cit timp lasi intre mese.Poti manca mai multe fructe(sa te saturi) ca si masa nu gustare.Daca ti-e foame intre mese ma gindesc ca poti sa ti-o potolesti cu ceva legume si stai linistita.Eu asa fac,am cate un ardei gras rosu la indemana cu care ma satur.

Hai ca mi sa facut foame....

Va pup!

Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI
POZE NOI

Mergi la inceput

Sanse te pup apasat.
deci zici tu ca e mai bine sa mananc legume intre mese decat fructe? uite de ex azi am mancat dimineata la 6:30...si apoi la 9:30 am mancat o piersica...e prea devreme?
deci mai bine legume. castraveti am voie? ca-mi plac. ardei nu pot. nu am mancat decat o data in viata mea pe la vreo 5 ani..si atunci am stat o saptamana in spital pe injectii.asa ca sunt alergica la ei nu stiu de ce. in fine..o sa pap rosii .desi nu stiu ce naiba am ca mi-am facut aprovizionarea cu atatea fructe vai mama...
aseara imi spunea sotul care cara singur saracu plasele de la carrefoure...ca de asta am vrut frigider mare ca sunt o mancaciosa..cred ca aveam vreo 8 pungi..abia mai mergea..am luat la fructe (kiwi,mere verzi..mi-e greata de la cele rosii, caise ,piersici cat mai verzi..ca sa fie acrisoare, gutui.....sunt ok astea?) de mi-am umplut frigiderul..Fructele ingrasa nu?
off..ce naiba sa fac? dar starile astea de rau cu ce sa le potolesc?
ca nu mai intellg nimic. am observat ca atunci cand mananc un covrig imi trece. nu e bine deloc..

am 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Helau!
Bun venit Stefana si Ica!
Ieri m-am vazut cu niste [prietene la Mc si am dat-o in bara cu o inghetata cu caramel
Azi am mancat deja niste fistic,ca este ziua unei colege si nu se putea altfel!
La pranz mananc pepene si diseara ficatei innabusiti cu mujdei

"La vita e bella"
poze
marea inghetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Inuta, n-are cum sa ingrase fructele. Poate doar bananele. Eu zic sa stai linistita, important e bebele. Sigur ai luat ceva, daca te urci pe cantar. Acum doar n-o sa te abti de la mancare daca vezi ca ai luat ceva in plus.
Probabil ca stare de greata se manifesta la tine seara. E bine ca nu ti-e greata mai mareu .

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Acusor...asa sa fie si sa ai dreptate. sper sa nu ingrase fructele ca nu cred ca pot renunta la ele prea curand (ca sa nu zic niciodata). Eu mi-am luat deja pranzul...
si se pare ca ai dreptate; am stari de greata dupa amiaza..sper seara deja imi vine sa vars. aseara de ex nu am mai vrut sa vars si m-am culcat asa, cu sensatia aia de rau. nu stiu daca am procedat bine. dimineata m-am trezit cu un cap cat luna si ma durea ingrozitor. sper sa treaca mai repede starea asta.

a ..aseara mai mancasem o jumatate de gutuie, 2 bisctuiti dita (nu am mancat niciodata), un baton fibrobar (bleh...nu stiam ce gust naspa are)..asa ca aveam la bord ceva..a..si o jumate punguta (doar continutul..)cu alune...

am 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

Salutare. Raportul pe azi:
D: Doua piersicute, peste jumate de ora paine integrala cu gem Aro si o cana de lapte 0,1% cu cacao si un sucrazit. Apoi un ness frappe cu indulcitor si lapte 0,1%
P: acum o sa pap un castronel de bors de pastai dres cu samnatana si ou. sper ca e ok. e doar lipidic?
C: Sper salata de cruditati si pepene pe seara.
Voi ce mai papati?

Poze
It's nice to be important, but it's more important to be nice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

valentinag, tu esti in faza II? eu de ficatei stiu ca sunt recomandati doar in faza II, daca esti deja acolo Daca gresesc corecteaza-ma te rog.

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Ica,nu sunt faza 2,sunt la un 1 permanent cu muuuuulte abateri!Dar,zic fetele cum ca,in a 2-a carte a lu nenea Monti zice ca se pot manca ficatei!Ca in prima,aia de-am citit-o si eu am vaz't ca sunt interzisi!

"La vita e bella"
poze
marea inghetata

Mergi la inceput