Montignac:ce am mancat azi(87)
Raspunsuri - Pagina 27
acusor spune:
Da Ica, in cartea a 2-a, "Les femmes..." zice ca e permis ficatul. Dar slabesti mai bine daca te tii de prima carte
.
Stefana, vezi ca cacaoa e lipida. Nu merge la masa glucidica.
Inuta, nici NU TREBUIE sa renunti la fructe. Iti trebuie cat mai multe vitamine. Doar nu vrei sa iei suplimente, ca sa te ingrasi si mai tare, nu? Mai bine mananci fructe.
Eu n-am luat Materna sau ce mai exista pt gravidute. Nu mi-a dat voie dr. sa iau ca eram destul de "impanata" si ma faceam si mai mare.
Intr-adevar, Fibrobarul nu e tocmai justos. Eu m-am obisnuit cu el. Mai bine nu manca, decat sa-ti fie rau.
Pupici 
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem
sanse spune:
Inuta eu nu zic sa nu mai papi fructe tzuca.... decat sa lasi ceva timp intre mese.Mie nu prea-mi plac si asa ca prefer legumele de orice fel
In situatia ta toate regulile cad!! Important este bebe
Eu ti-am dat doar o idee nestiind cat de mult i-ti plac fructele
Oricum daca tii cat de cat cont de Monti nu o sa te ingrasi ca una care mananca cu doua guri tot ce apuca ca vezi doamne cere bebe
Si eu am luat vitamine si m-am facut cat sifonierul
Asa ca papa fructe si legume cate poti
Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI
POZE NOI
inuta12 spune:
Sanse ma faci sa mor de ras...
fetelor acum ca sunt mai sentimentala....nu cad in dizgratie daca recunosc ca va iubesc pe toate in egala masura..
va multumesc pentru grija si pentru sfaturi..
in alta ordine de idei parca simt ca ma ingras..si nu-mi place deloc chestia asta.
Ai dreptate sanse cu faza ca "datorita" lui bebe mancam cu 10 guri. sper sa nu mai continui asa ca nu o sa -mi fie bine.
mananc prea mult.chiar si sotul s-a mirat. chiar si Monti..dar totusi parca prea mult la o masa...(si sincer acum...eu as mai putea manca si peste.
)
Acusor nu renunt la fructe desi poate ar trebui poate ca in loc de 2 mere si 3 piersici la o gustare sa pap doar un mar si 2 piersici ..nu?
off..complicat mai e..

am 9 saptamani
crisstinuta spune:
Fetelor ,grasutelor,nu prea am vreme sa intru pe la voi dar cand vad ce disperata e Inuta trebuie musai sa intervin!
Inuta,graviduta puiule nu mananci mult ,in primul rand nu mananci mai mult ca mine....iar daca ti-as spune cat mananca o colega de-a mea care e insarcinata te vei speria....si eu am mancat mult cat eram gravida si eu chiar stiu sa-mi controlez poftele.
Iar cu fructele....eu le ador .Sunt in stare sa mananc 1 kg de fructe odata.Mi se pare ciudat sa mananci un mar sau trei cirese la o masa.
Dar hai sa-ti zic un mare adevar: fructele multe totusi te franeaza un pic la slabit ....dar sunt foarte,foarte sanatoase.
Deci mananca fructe cate vrei,au vitamine ,previn constipatia,franeaza pofta de alte dulciuri si sunt destule in perioada asta.Sunt lucruri mult mai daunatoare pe lumea asta.
Stiu simti ca te ingrasi.Eu in luna a doua ma simteam foarte grasa ,mi-am facut si niste poze si acum cand ma uit si-mi amintesc senzatia de "butoi" mi se pare ciudat ...arat foarte subtirica in pozele acelea ...
Probabil chiar daca nu te ingrasi ,se mai dilata uterul si toate cele care se pregatesc pentru a proteja copilul si simti chestia asta...
Ti-am zis de prietena mea insarcinata (parca e in luna a saptea),e flamanda toata ziua si mananca crede-ma....
Draguto...chiar vei slabi ,nu te ingrijora...ma bucur ca nu mai ai probleme cu sarcina
Fetele ,grasutele va iubesc si sa stiti ca si daca nu postez va citesc si daca aveti intrebari sa mi le adresati am sa raspund repede,repede .....ca mi-e drag de voi gravide sau negravide...
valentinag spune:
MAi cu intezisuri,mai cu bune,mergem inainte!
Azi:
2 piersici,1 banana
zacusca
pui la cuptor
"La vita e bella"
poze
marea inghetata
sanse spune:
Buna seara fetelor
Super Crisstinuta te pupam
Fetelor eu sint putin balonata pentru ca mananc sarmale de 2 zile
Meniu ieri:
MD:mezeluri si 1 rosie
p:sarmale si 1 carnat
c:salata blgareasca
Meniu azi;
MD:sarmale si carnat taranesc fript
p:cotlet porc cu salata
c:2 nectarine
Coana Andanitzo pe unde umbli!?Ne-ai uitat?
Va pup 
POZICI
POZE NOI
sanse spune:
Buna dimineata 

Valentina ieri am uitat sa raportez (eu raportez Vinerea
)asa ca modifica si la mine 61,5kg.Nu e mare scadere dar pentru mine faptul ca m-am dus sub 62kg e super.
Inuta ai vazut cat ma indop eu?
Asa ca stai linistita....
Va pup pe toate si wekend placut
POZICI
POZE NOI
Stefana spune:
Hello! EU am reusit sa dau jos in cateva zile cca.1,5 kg. Nu pot spune exact, pt ca am un cantar clasic, nu electronic. Dar e bine. Ma motiveaza. Am mancat multe fructe si nu am pacatuit decat cu o jumatate de inghetata la cornet, pe care am primit-o si nu am putut sa o refuz. Ieri am mancat asa:
D: 2 piersici si dupa 1/2 ora salata cu rosii, castraveti, un ou fiert, putina pastrama, feta, lamaie si un strop de ulei de masline; nelipsitul ness frappe cu indulcitor
P: Capsune, visine si dupa o ora cateva ciupercute la cuptor umplute cu pastama si feta
S: (pe la 8, la serviciu) o sticla de 750 g de kefir, iar la 12, cand am ajuns aasa, cateva capsune si visine.
Azi am inceput cu cateva prune acre, ness-ul de dimineata si acusi imi fac o omleta cu de toate (m-am trezit la 10.30). Pe dupa-amiza mai vad. Mai am fructe si kefir in casa.
Week-end placut si fara abateri!
P.S. Am facut socata cu indulcitor, dar am pus mai putin decat echivalentul de zahar si a iesit o bautura acrisoara, neacidulata, ca n-am pus nici drojdie, nici orez, fff buna si de regim! Si nici nu are gust rau de la indulcitor.
Poze
It's nice to be important, but it's more important to be nice
oona spune:
buna fetelor,
ma primiti si pe mine?Sunt bulversata de regulile Monti dar sunt hotarata sa ma tin dupa voi,ca vad ca da rezultate..asa ca o sa incerc sa mananc cam ce mancati si voi..Am inceput si eu sa tin dieta,ce-i drept o citesc din zbor,m-am prins in mare dar e complicat totusi ci IG.ul asta..oricum,treceti-ma si pe mine cu 64 kg
si vreau sa ajung la 53 minim..
Dar ma intreb cand aveti voi vreme sa gatiti,painici si alte delicatese monti?Eu o sa mananc mai mult cruditati,salate si carne la gratar ca nu prea am timp,am o fetita de 10 luni si nu prea ma lasa la bucatarie...si sa spun drept nici nu prea imi place sa gatesc..ma duc ca s-a trezot fata va scriu mai tarziu mai multe despre mine..Inuta,esti bine?deja imi esti draga,va urmaresc cu drag pe toate.
oona spune:
sa va spun ce am mancat azi..dimineata o felie maaare de unt cu salam(asta inainte sa ma hotarasc sa tin monti)..3 piersici,3 mere si rosii cu branza..si acum ma delectez cu un ceai antiadipos..
daca va scriu voua poate ma tin si eu de dieta..ca altfel as calca stramb la fiecare masa..promit(ca un tanar indragostit cum spunea o fata mai in urma
)sa fie cat mai putine abateri la raportul meu zilnic..
Dar vad ca nu va prea imbulziti sa dati raportul pe aici..