Montignac:ce am mancat azi(87)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Neatza fetele!

Sanse, bravo. Ti-ai atins prima tinta.
Eu inca ma chinui sa ajung la 65 . Poate ajung pana la revelion . Nu stiu cum sa fac sa fiu cuminte in week-end. Atunci e baiul. Mai e si vara asta PLINA de inghetata. Febletea mea.

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Aoleu acule,nu mai vorbi de inghetata!Desi imi cumpar d'aia monti,fara zahar,nus ce,tot salivez la un bounty,sau la o nirvana cu cafea si cioco,sau la un dove dublu cu vanilie si caramel!
Ma duc sa-mi iau un pepene!

"La vita e bella"
poze
marea inghetata

Mergi la inceput

Valentina, ai pus sare pe rana cu enumerarile astea delicioase!
Ce inghetata cumperi tu? Cum o cheama? Am luat si eu de la Elion, cu indulcitor, dar parca nu e ca aia nemonti.

Pupici
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Fetelor la mine nu se mai urneste cantarul...si e clar ca datorita inghetatei care e nemonti in cazul meu si alunelor si rontaielilor de la miezu noptii. Saptamana asta fac tratamentul de giardia cu fi mea si e fara dulciuri, poate am si eu ce raporta sapt viitoare.

Pupici

Lori&Luanna(5.11.2005)

Mergi la inceput

Acule,imi iau de la Nirvana,aia Slim nus cum...si una din Mega,italieneasca,tonetti se cheama!Am vazut ca a a aparut si pe bat,de la Delta,cica are 45 de calorii,asa am vazut io...
Latrisha,bafta!
Ieri am bagat in mine salata de ardei copti,pastrama de porc si 2 porumbi fierti!Asta dupa amiaza,la pranz am mancat juma de pepene galben!
Azi am in program:
mezeluri,muschi si sunca de praga,cu salata de rosii
diseara imi fac supa de rosii cu taitei

"La vita e bella"
poze
marea inghetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitecantrop spune:

Buna dimineata.
Am scapat de sesiune asa ca nu mai am motiv sa bag in mine ca un porcusor de guineea.
De azi ma intorc spasita la monti. Am planuri mari...adica sa scriu in fiecare zi ce maninc. Nu cred ca are sens sa spun cite kg am ca mi-e mie rusine.Sotul a tinut monti 2 luni jumate si a slabit 10 kg. Stiu ca asta ar fi trebuit sa ma mobilizeze, dar eu cind sint stresata...maninc...si partea proasta e ca maninc dulciuri.
Vineri venim acasa.. Abia astept sa-mi tin flacaul in brate.
Acum o intrebare: au aparut pepenii rosii acasa? Ma refer cei romanesti, nu cei din turcia. Si avem voie pepene rosu? Dar galben? Am pofta de fructe romanesti, fiindca cele de aici zici ca-s de plastic. Ma gindesc ca ciresele au trecut, nu?
Mno cam atit. Scriu deseara meniul, fiindca trebuie sa fac pe bubulina gospodina ca sa imi fac de mincare(adevarul e ca sint cam dezastru in bucatarie.)
Si nu in ultimul rind: Inuta12 felicitari pentru simburel.Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos.
O zi buna va doresc.

Mergi la inceput

Pitecantrop,sunt pepeni,ai nostrii!Bagam in noi deja de multisor,la greu!Sunt buuuni,duuulci!Si poti manca evident si in monti!

"La vita e bella"
poze
marea inghetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitecantrop spune:

Valentinaq, multumesc de raspuns. Ai facut un om fericit.
Si inca o intrebare:tin minte ca in prima carte ficatul era interzis. In a doua carte a lui monti, sint interzisi sau nu?
Multumesc anticipat ptr raspuns.
Am decis sa-mi fac o supa de conopida. Sper sa iasa buna. Va anunt dupa.
Va pup.

Mergi la inceput

Ma,n-am citit a 2-a carte,nu stiu sa-ti raspund din pacate,da stai un pic ca vin fetele acum si te lamuresc!
Si sa faci bine sa dai raportul in fiecare zi!

"La vita e bella"
poze
marea inghetata

Mergi la inceput

Poti sa mananci ficat, conform cartii a 2-a.
Pota buna !

Pupici
Cat de mari suntem

Mergi la inceput