Montignac:ce am mancat azi(87)
Raspunsuri - Pagina 16
inuta12 spune:
Pai Vali..sa stii ca de la cola ti se trage...
las-o mai moale..bea doar duminica..
am 5 saptamani
valentinag spune:
Hehe,usor de zis,greu de facut!Am renuntat la 2 l pe zi,am ajuns la 1!Pentru mine este o performanta!Si uite ca sa nu mai ziceti ca nu mananc nimic,tocmai ce am bagat la ghiozdan un ecler cu vanilie si cioco
preferatele mele!![]()
"La vita e bella"
poze
marea inghetata
inuta12 spune:
bravo Vali...super monti...
![]()
mai fetelor pe unde umblati? hai la raport
meniul de azi..
d: paine 150 g cu lapte 200 ml
g: 2 mere
p: carne de porc cu salata de rosii cu ceapa si branza
s: 1 iaurt
am 5 saptamani
inuta12 spune:
buna. am si eu o intrebare..daca ma puteti ajuta..am voie sa merg la mare si la salina? am voie sa intru in apa si sa fac plaja?
am 5 saptamani
latrishia spune:
Da Inuta mama ai voie, esti insarcinata nu suferi de vreo boala, incearca sa te comporti ca un om normal si totul va fi super ok.Vezi ca e un subiect special pt gravidute, se numeste Odiseea sarcinii in 40 de sapt, si acolo ai sa gasesti alte viitoare mamici cu care sa schimbi impresii.Eu mai mult acolo intrebam si pana ajungeam la doctor stiam deja tot, nu mai avea ce intreba.
Eu v-am cam parasit sapt asta din cauza ca m am captusit cu o diaree de zile mari si am tinut regim cu orez si alte chestii total nemonti.Abia azi am avut scaun normal. De luni revin in forta pe monti.
Nu mi a zis nimeni cum fac si eu blatul de tort cu cacao si nuca...dar dau un search poate gasesc pe culinar, ca nu s a muncit tata degeaba sa mi sparga atatea nuci...asa si de glazura, am luat rama maestro s o fac cu cacao si fructoza.Va anunt ce iese din tortu meu.
Pupilici
Lori&Luanna(5.11.2005)
sanse spune:
Buna fetelor!
Azi am umblat creanga ...
Latrishia in caz ca nu ai gasit reteta eu stiu ca pe culinar sigur o au fetele.Te pup
Inuta12 la mare cu grija,fara stat la soare mult(e valabil si pentru noi)iar la salina eu zic ca-i "sanatate curata",fara rastrictii.
Reteta mea de pufos cu jeleu o postez maine.
Meniu azi:
md:paine secara cu dulceata si lapte 0%
p:pui de la KFC curatat de piele si chestia aia crocanta de deasupra
c:cateva felii mozarela si 3-4 creveti de la familia fomista.
Sint tot balonata dar astept .....
Va pup
Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI
POZE NOI
latrishia spune:
Nu pot sa cred ca n a scris nimeni de 2 zile...wow, unde sunteti gagici? nici un raport nimik?
Lori&Luanna(5.11.2005)
sanse spune:
Buna seara fetelor mancacioase!
Am chiulit putin dar nu sa pap....voi?
La raport la fel,tot atatea kg.
Inuta graviduta tu pe unde umbli?Mi-ai facut pofta si mie de un bebe dar mai stau putin si cred ca trec la treaba.Daca tot am slabit si eu .....![]()
Meniu azi:
MD:oua ochiuri si rosii
P:mezeluri
c:branza cu castraveti
Va pup
Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI
POZE NOI
valentinag spune:
Helau,helau!
Venii si io,dupa o sambata tinuta ca la carte si duminica cand am pacatuit cu o ighetata nemonti,evident!Ca la terasa in parc nu avea de regim!![]()
Azi:
apa,apa,apa!
ceafa si salata de castraveti
ciorbica de perisoare
Maine:
mere
rosii cu branza si castraveti
Pe seara nu stiu,va spun eu!
Continui cu masajul,sper sa iasa ceva!
Spor!
"La vita e bella"
poze
marea inghetata
inuta12 spune:
Sanse..pai hai ce mai astepti?
eu am cazut in pacatul poftelor..ieri..si mi s-a facut atat de rau ca apoi am dat tot afara..
acum ma simt oribil..sper sa-mi revin azi..
meniul de azi:
d: 150 g paine cu gem de capsuni si o cana de lapte
g: 2 mere
p: vita cu o rosie si un fagaras
s: uff..ar trebuie sa nu mai mananc nimic..ca de 2 zile o tot tin inr-un festin total...
sa-mi fie rusine ca m-am ingrasat..
nici nu mai vreau sa ma sui pe cantar ca mi-e rusine..
raportez lunea viitoare..
va pupic
am 5 saptamani