Mai putin de 40 h pana la 1 iunie !!!!

Mai putin de 40 h pana la 1 iunie !!!! | Autor: danacaltan

Link direct la acest mesaj

Trebuie sa vorbim la inspectoratul asta de gradinite, sa clarificam 2 lucruri, dupa parerea mea esentiale in perioada care va urma:

1) TREBUIE
a) SPECIFICAT UN GRAD DE IMPORTANTA AL CELOR 3 CRITERII PRETINSE DE INSPECTORAT (apropiere de domiciliu/frati la gradinita/apropiere servici),deoarece, in caz contrar, va iesi o nebunie de nedescris.

SAU

b) FACUTA O GRILA DE PUNCTAJ(de exemplu: apropiere 1m=100 pcte, 2m=99 pcte, etc)
Stiu ca pare oarecum hilar, chiar penibil, dar toata treaba asta este extrem de subiectiva si, lasa loc de multe interpretari conducerii gradinitelor.Iar noi in loc sa ne vedem de cresterea copiilor...

2)N-ar trebui sa se dea LA INSCRIERE un bon cu stampila gradinitei si cu numarul dosarului depus??

HAIDETI SA FACEM O ADRESA COMUNA CATRE INSPECTORAT IN SENSUL ACESTA, ASTFEL INCAT TOATE LUCRURILE SA SE FACA "LA LUMINA", SI SA NU LE DAM POSIBILITATEA ALTORA DE A SE IMBOGATI PE SPINAREA PARINTILOR DISPERATI

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Si in practica cum am face asta?!

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
poze Simon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danacaltan spune:

Chiar nu stiu...ar fi 2 variante:

1) o scriem de comun acord si stabilim un loc de intalnire pentru a semna cat mai multe dintre noi, apoi o mamica o depune la inspectorat, cu nr. de inregistrare cu tot
2) un e-mail comun trimitem...
Referitor la clarificarea ponderii acestor criterii...

Cat despre bon de inregistrare al dosarului, nu mai este timp de solicitat in mod oficial de la inspectorattreaba asta, dar putem fiecare mamica sa ne ducem cu o hartie pe care scriem:
"1. Continutul dosarului:
-adeverinta servici cu nr.../data...DA/NU
-certificat nastere nr...., xerocopie DA/NU
-carte de identitate seria.../nr... DA/NU
-cerere inscriere nr....DA/NU
2. Data si ora depunerii dosarului:......
3. Semnatura si stampila conducatorului unitatii.......

ALTFEL, O SA FIE DURERE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

noua ne-a zis directoarea ca le obliga de la inspectorat sa primeasca toate dosarele si sa dea bon la fiecare si pe urma sa verifice cine are prioritate. deci se da bon

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adita

noua ne-a zis directoarea ca le obliga de la inspectorat sa primeasca toate dosarele si sa dea bon la fiecare si pe urma sa verifice cine are prioritate. deci se da bon

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

E BINE ATUNCI!

Totusi, daca sunt mamici care accepta bonul acesta fara sa aibe data pe el, e posibil sa se pretinda ulterior ca n-a depus dosarul cand trebuie!

Sau, daca nu este trecut ca s-au depus toate actele solicitate,foarte posibil sa dispara vreo "foita" din dosar, iar un DOSAR INCOMPLET nu are alta sansa decat sa fie respins!

EI POT SA NE DEA BONURI DE OCHII LUMII, SAU MAI BINE ZIS DE AI INSPECTORATULUI, TOTUSI, NOI TREBUIE SA FIM ACEEIA CARE AVEM GRIJA CE SCRIE PE EL!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

quote:
Originally posted by danacaltan

Sau, daca nu este trecut ca s-au depus toate actele solicitate,foarte posibil sa dispara vreo "foita" din dosar, iar un DOSAR INCOMPLET nu are alta sansa decat sa fie respins!

Logic mi se pare ca nu poate fi primit daca este incomplet! o data ce ti l-au inregistrat, ar trebui sa insemne ca ai depus TOATE actele obligatorii,nu??...

Apoi, odata ce ti-au dat bon de inregistrare, inseamna ca l-ai depus in perioada oficiala de insrieri.Nu cred ca se mai primesc dosare dupa, deci nici nu se mai dau bonuri.Eu nu am vazut bonuri de inregistrare in care sa nu fie trecut nr. de inregistrare si data ( ca doar nu ne dau autograf )
_
Deci, cred ca trebuie sa avem grija sa primim/solicitam acel bon de inregistrare

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Nu-mi spuneti de dosare, oameni buni, ca ma speriati! La gradinita din zona unde vrem sa mergem scrie clar ca intre 1-15 iunie se depun doar cereri, iar dosarele urmeaza a fi intocmite in maxim 5 zile de la data cind s-au afisat listele cu copiii inscrisi. Chiar e specificat sa se faca mentiunea aceasta pe cererea de inscriere, cum ca te obligi sa intocmesti dosarul in maxim 5 zile, in caz ca copilul tau este pe liste. Acuma voi ziceti de dosare, iar eu nu am nici un act pregatit... mai stii cum se intoarce treaba...

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anacami

quote:
Originally posted by danacaltan

Logic mi se pare ca nu poate fi primit daca este incomplet! o data ce ti l-au inregistrat, ar trebui sa insemne ca ai depus TOATE actele obligatorii,nu??...

Apoi, odata ce ti-au dat bon de inregistrare, inseamna ca l-ai depus in perioada oficiala de insrieri.Nu cred ca se mai primesc dosare dupa, deci nici nu se mai dau bonuri.Eu nu am vazut bonuri de inregistrare in care sa nu fie trecut nr. de inregistrare si data ( ca doar nu ne dau autograf )
_
Deci, cred ca trebuie sa avem grija sa primim/solicitam acel bon de inregistrare

AI PERFECTA DREPTATE.lOGIC, ASA ESTE!
Insa, avand in vedere ca 10.000!!!!! de copii sunt pasibili de a nu avea locuri la gradinite anul acesta si cum stim ca s-au primit destule spagi in avans(aceste inscrieri neoficiale, anticipate), ma gandesc ca, directoarele respective, trebuie sa solutii pentru a-si respecta "promisiunile"....

Mergi la inceput

Balbina, nu ajunge doar cererea trebuie depus dosar care inseamna:
- copie dupa certificatul de nastere a copilului (functie de varsta stiu unde sa-l "plaseze", daca il accepta/nu)
-copie dupa actele de identitate ale parintilor- functie de care apreciaza apropierea de gradinita (= criteriu de evaluare)
-adeverinte de salariat ale parintilor (mi s-a spus ca prioritate au copii ai caror parinti lucreaza (=criteriu de evaluare)

Dupa ce vor fi acceptati, se face al dosar (nu stiu cand dupa...) care va contine si fisa medicala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

quote:
Originally posted by anacami

Balbina, nu ajunge doar cererea trebuie depus dosar care inseamna:
- copie dupa certificatul de nastere a copilului (functie de varsta stiu unde sa-l "plaseze", daca il accepta/nu)
-copie dupa actele de identitate ale parintilor- functie de care apreciaza apropierea de gradinita (= criteriu de evaluare)
-adeverinte de salariat ale parintilor (mi s-a spus ca prioritate au copii ai caror parinti lucreaza (=criteriu de evaluare)

Dupa ce vor fi acceptati, se face al dosar (nu stiu cand dupa...) care va contine si fisa medicala.

Deci ce scrie pe usa gradinitei e de fapt o informatie care induce in eroare, sau cum? Scrie clar, doar cerere, e dat si modelul, care trebe scris de mina. Nu scrie absolut nimic de alte acte, cuvintul dosar nu e pomenit decit in sintagma mentionata de mine in mesajul anterior.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Balbina, de aceste documente scria pe usa gradinitei la care vreau sa-mi inscriu copilul.Poate depinde si de regulile interne, dar la mine erau trecute clar.
Acum poate la gradinita ta este altfel, dar totusi nu vad cum i-ar putea selecta doar dupa cerere (in ideea ca sunt mai multe cereri decat locuri disponibile).Esti sigura ca anuntul se adresa pt. inscriere (si nu pt. reinscriere?)?

Documentele necesare nu se par greu de obtinut, cu exceptia adeverintei (nu stiu cat dureaza sa o obtii).
Bafta!

Mergi la inceput