"Clona"
Raspunsuri - Pagina 17
belutza spune:
quote:Ah si eu la fel . Mi se pare foarte foarte foarte putin 1 episod pe seara in cursu sapt . Nici n-apuci sa prinzi firu episodului ca se si termina.Pffff . Bine ca baga in week-end cate 2 episoade.
Originally posted by crinuta
A nu, mie nu imi place Mohammed. Cand il vad cum se tanguie dupa Nazira lor " minunata" ma apuca greata.
Ma mir cum il suporta Latiffa, care e superba.
Haideti ca maine si poimaine avem 2 episoade. Culmea e ca niciodata nu ma satur. M-as uita non stop ;)
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
belutza
annnna35 spune:
quote:
Originally posted by capra cu trei iezi
yvette-super(eu am mai urmarit-o si in alte telenovele-tot asa cocheta era)
capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!
IUBESTE SI FA CE VREI!
Daaa, in "Legaturi de familie", super serial, l-ati vazut? Mie mi-a placut mult!
Am dreptul sa comit greseli si sa nu fiu intotdeauna perfect.
belutza spune:
Eu nu l-am vazut , dar am auzit multa lume vorbind de serial. Cred ca a fost super.
belutza
katty spune:
quote:
Originally posted by annnna35
Daaa, in "Legaturi de familie", super serial, l-ati vazut? Mie mi-a placut mult!
Am dreptul sa comit greseli si sa nu fiu intotdeauna perfect.
L-am vazut, mi-a placut si mie mult!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
onitza spune:
Hai helau..mai e o juma de ora si incepe...TEORETIC..
CRINUTA suntem pe aceeasi lungime de unda!
Mey , eu am o nelamurire: si eu fac parte din grupul fetelor care a mai urmarit Clona o data si din cate imi amintesc, filmul se termina STUPID, ceva de genul , cand reusesc sa devina liberi, vor sa se gandeasca bine daca intr-adevar asta tb sa faca, sa devina iubiti!!!! PATETIIIIC, daca e asa cum imi amintesc eu!
Oana si Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
belutza spune:
astia de la acasa ma calca rau pe nervi . deci nu se poate asa ceva . in seara asta normal trebuia sa inceapa la 22:30 din cate stiu eu , iar ceasul meu este 22:35 si nu incepe. mi l-a bagat pe richi asta sa cante ..pffffff
belutza
belutza spune:
mai fetelor vinerea nu avea 2 episoade de la 22:30???? vad ca acum are povestiri de noapte si clona incepe la 23:15 . lamuriti-ma si pe mine
belutza
crinuta spune:
quote:
Originally posted by belutza
mai fetelor vinerea nu avea 2 episoade de la 22:30???? vad ca acum are povestiri de noapte si clona incepe la 23:15 . lamuriti-ma si pe mine
belutza
Cate episoade au fost azi, ca am avut ceva de facut si am prins doar sfarsitul. Eu ma asteptam sa mai fie un episod. Au fost 2 atat de repede?
Si pe mine ma enerveaza astia de la " Acasa" de nu se poate.
Reiau minunatia aia de serial " Numai Iubirea" de la 20:30, pe cand " Clona" care nici nu " discuta" cu acel serial este din ce in ce mai tarziu.
Crinuta si Rayan
belutza spune:
quote:
Originally posted by crinuta
[quote]Originally posted by belutza
belutza
Cate episoade au fost azi, ca am avut ceva de facut si am prins doar sfarsitul. Eu ma asteptam sa mai fie un episod. Au fost 2 atat de repede?
Si pe mine ma enerveaza astia de la " Acasa" de nu se poate.
Reiau minunatia aia de serial " Numai Iubirea" de la 20:30, pe cand " Clona" care nici nu " discuta" cu acel serial este din ce in ce mai tarziu.
Crinuta si Rayan
[/quoteA fost doar un episod aseara . Am intrat pe site la acasa si am vazut programu. Numai sambata are 2 episoade de la 21:45 ...
peste o luna de zile o sa ajunga sa-l dea la 12 noaptea .. ca asa-s astia de la acasa .
belutza
PatriciaArdeleanu spune:
pina saptamina asta erau si vinerea 2 episoade de la 22.30. ce neseriosi, ne baga pe git porcaria aia de emisiune, cu toti manelistii, nikitele, dansatoare din buric si alte creaturi
Patricia si Rebecca (05.02.05)