Mamici de iulie-august 2007 (57)
Raspunsuri - Pagina 9
nma spune:
otim multumesc pt raspuns.
acum citesc ce mi-a mai ramas din cap trecut
28+ 21.07.2003
poze
Luna1 spune:
Andicu felicitari pt sapt 35. Nu-mi vine sa cred cat de putin mai aveti unele dintre voi. Pai pana nasc eu ai vostri alearga. Lasa, n-are nimic, cand apar si eu cu problemele mele voi sunteti deja experimentate.
Am facut si eu poze la "trusou", adica la ce am cumparat pana acum pt bebela mea. Gasiti poze incepand de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3396" target="_blank">aici. Body-urile m-a scapat al meu in ele si nu ma mai opream. Am 14 maieu si 7 cu maneca scurta. Noroc ca unele sunt putin mai mari si or sa ajunga mai mult. Si inca mai am o lista maaaareee ca l-am intrebat pe al meu el pe fie-sa nu o imbraca si de fitze si a zis ca da, vrea si un blug si vreo 2-3 rochite. Plus ca vreau si macar trei costume cu totul dar le iau mai mari. Ah, prima poza e cu fie-miu in uniforma de vara dimineatza plecand la scoala. Am zis sa ma laud si cu el.
Ma intreb o sa pot eu sa ma despart de lucrusoarele astea mici si finutze? Ca nu mai pot dupa ele as cumpara tot magazinul. Cred ca o sa ma cea mai motzata fata din UK ca asta mi-am dorit mereu.
Alexi tu daca ai cumparat carutul cand vii aici il iei cu tine?
Eu am inceput sa am o senzatie de sufocare permanenta, nu stiu ce e cu mine, parca nu mai am loc deloc sa respir. Of, si mai e asa de mult!
Luna 29 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin
andicu spune:
Multumesc fetelor.
Luna, superbe lucrusoarele bebitei! mai ales salopetutele alea cu roz si cu rosu..! e patut nu mai zic, mi-a placut de la inceput, cand ai pus linkul! abia astept si eu sa fac niste poze cu toate cele, dar vreau sa le spal intai si sa le pun in ordine..
Mda, am descoperit si eu de cateva zile, ca desi bebe e cu capu' in jos si burtica s-a lasat, nu mai pot dormi cu fata in sus, chiar si pe 2 perne! ma sufoc...culmea e ca mi se intampla si cand stau pe partea stanga, asa ca dorm mai mult pe dreapta!
Stie cineva sa-mi spuna daca am voie sa ma dau cu Baneocin unguent? eu ma irit f tare de la epilat ( in zona inghinala-dureros! ), fac foliculita, si pana acum unguentul de galbenele nu face mare lucru.
Andicu 34+Filip Cristian
Poze noi de 01 mai
Simo78 spune:
Luna nu ma zic de hainute, ca astea de BB toate-s frumoase foc . Dar Cosmin...
Simona 30+ Matei Hisham
alexi22 spune:
luna hainutele sunt foarte frumoase imi plac la nebunie eu deocamdata nu am cumparat haine pt bebe dar ma apuc si eu acus ,ma uitam la caruciorul tau si al meu este la fel cu exceptia scaunelului de masina care este gri cu negru in reste este la fel tot.cand vin in UK aduc si caruciorul cu mine.tu ai probleme cu contractiile?
alexi27+
nma spune:
tare frumoase hainutele luna. si piticul tau la fel.
andicu eu asta am gasit
Sarcin#259; #351;i al#259;ptare: Īn caz de posibil#259; resorb#355;ie, Baneocinul se aplic#259; cu mult#259; pruden#355;#259;; neomicina, ca #351;i toate antibioticele aminoglicozidei, traverseaz#259; placenta. S-a descris apari#355;ia de leziuni ale aparatului cohlear la f#259;t, īn cazul administr#259;rii de doze mari pe cale parenteral#259;.
28+ 21.07.2003
poze
nma spune:
andicu mai multe info gasesti aici
http://www.farmaline.ro/?cid=1&pid=1550
28+ 21.07.2003
poze
mioara2004 spune:
Buna seara fetelor,
Azi n-am putut sa intru ca aici s-a lucrat la retea si nu am avut internet.
Ioana75 in legatura cu 'disclaimer. Ce pot sa va spun, la Cluj nu e chiar asa cald; pana acum am dormit cu geamurile deschise si azi noapte m-am trezit stranutand si a trebuit sa le inchid.Iar dimineata cu toate caldurile datorate sarcinii am avut nevoie de un jerseu cand am mers la clinica.
Nu exagerez, cand se da vremea la stiri " foarte cald in toata tara, pe alocuri ploua", sa stiti ca pe alocuri este aici la Cluj.
Eu i-am luat salopete cu maneca lunga dar mai mari, dar daca nu va fi nevoie, nu-i nici o problema.
Azi am fost la control am facut monitorizare la bebe. E totul ok si recontrol peste 2 saptamani.
Am fost la un curs despre travaliu, sa vedeti cum erau toate tipele incrispate si transpirate Adevarul e ca am trait momentul.
Luna sunt tare dragute lucrurile.
Mioara 35+ Doru Andrei
karligutza spune:
fetele din Iasi, la voi a plouat? ploua? cum e vremea? ca vad ca a anuntat mare vijelie mare pt.azi... adica ploaie... la voi in Iasi... chiar asa a fost? ca sa stiu daca sa am incredere in vremea prognozata pt.urmatoarele 3 zile in Bucuresti, unde chipurile ar trebui sa fie racorica si ploicica.
karligutza, sapt.35 si-o burtica ROZ ... ... BOMBON ...
bai za uei!
karligutza, karligutza, dar mai nou i se spunea buldozerul! (stiti filmul cu Piedone, da?)
au mai ramas 5 saptamani
mioara2004 spune:
karligutza aici la Cluj a plouat toata noaptea trecuta. S-a racorit, la amiaza erau abia 20 grade. La soare era placut, dar la umbra am simtit ca ma prinde frigul...
Poate coboara si in sud...
Mioara 35+ Doru Andrei