Mamici de iulie-august 2007 (57)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Intr-adevar e un pic mai bine, dar nici vorba de ploi si vijelii.

Simona 30+ Matei Hisham

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

quote:
Originally posted by mioara2004

karligutza aici la Cluj a plouat toata noaptea trecuta. S-a racorit, la amiaza erau abia 20 grade. La soare era placut, dar la umbra am simtit ca ma prinde frigul...
Poate coboara si in sud...

Mioara 35+ Doru Andrei

si se anuntase ploaie si asa a si fost...?
in cazul asta ma bucur si eu ca scot umbrelutza pt ca se anunta ploicici in urm.3 zile in Buc'a'restiul asta plin de praf!
multumesc! aici a mai plouat, cred ca si azi-noapte, dar scurt pt.ca nu a avut timp sa racoreasca de tot atmosfera, iar azi la 10 era din nou zapuseala , nu mai zic de orele dupa-amiezii..

karligutza, sapt.35 si-o burtica ROZ ... ... BOMBON ...

bai za uei!
karligutza, karligutza, dar mai nou i se spunea buldozerul! (stiti filmul cu Piedone, da?)
au mai ramas 5 saptamani

Mergi la inceput

daca nu ploua, mai bine ma mut in padurice

bai za uei!
karligutza, karligutza, dar mai nou i se spunea buldozerul! (stiti filmul cu Piedone, da?)
au mai ramas 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

karligutza aici a cam plouat in fiecare noapte, dar tot cu geamurile larg deschise dormim. peste zi in casa mori de cald. sper ca au anuntat ca mai scade si temperatura.

28+ 21.07.2003
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

mamica inconstienta mai sunt. stau cu copilul langa mine in loc sa merg sa-l pun la culcare. nu ii place sa se duca singur si el maine merge la gradinita.
stiti cum doarme el imbracat? maieut si pantaloni scurti, fara chilotei. si nu se inveleste.
noapte buna tuturor. va pup

28+ 21.07.2003
poze

Mergi la inceput

noapte buna!
zzzzzzzzzzzzzzzzzzz

bai za uei!
au mai ramas 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Buna dimineata!

Nici o cafea nimic? Daca nu, fac eu una !

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Buna dimineata! din belsug pentru toata lumea!
Felicitari fetelor care au schimbat ieri saptamana sau care si-au vazut bebelushii dolofani si sanatosi! Eu inca n-am nici cea mai vaga idee cat e de mare domnita Miruna fiindca n-am facut nici o morfofetala. Incerc, babeste, sa aproximez - eu am avut 3.100 la nastere, dar cat o si avut sotul meu, ca sa pot face o medie? Oricum, nu ma astept la mai putin 3.5oo de la el.
Alexi, sa te faci repede bine si sa scapi de contractiile astea uracioase!
Anto, Lavinia, !
Luna, super trusoul bebelinei tale! Am furat idei despre cum o sa-l "organizez" si eu pe al fetei mele.

Noi stam cumintele in pat, cu pungi de gheata pe fund. Nu va inchipuiti acuma ca-i din cauza caldurii. Nu dom'le! E din cauza de injectii multe, multe si de noduli durerosi cu care nu stiu ce sa ma fac... Daca stie cineva vreun leac pentru asta, sa-mi dea repede de stire, fiindca eu numai cu pastile nu pot sa tin contractiile astea sub control si n-as vrea sa vizitez si eu spitalul.

Sa aveti o zi frumoasa, racoroasa si pe cat se poate, fara contractii!

LIA si domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 9 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Buna dimineata va spunem si noi .

Buna Deni.

Otiliainceput 30+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Scumpa noastra LIA esti o adevarata eroina pentru noi , mai putin si cu multe sper sa mai treaca . Ce sa faci , nu stiu din pacate decat sa incerc sa-ti ridic moralul si sa-ti aduc aminte ca mai ai 9 duminici peste care trebuie sa treci , ghici ca ai trecut peste 31 duminici , deci cei mult a trecut si foarte putin a mai ramas ca sa-ti poti strange printesa in brate ....

Otiliainceput 30+Laurentiu

Mergi la inceput