Mamici de iulie-august 2007 (57)
Raspunsuri - Pagina 6
Ioana75 spune:
Monica, da, cezariana. Stau in Vitan, aproape de Titan oricum. Am avut nunta si acum o saptamina si m-am incaltat cu tupeu pe cuie de 10 cm; dupa citeva ore de stat (nu dansat) la altitudinea aia abia mai mergeam. Acum cred ca tot asa, insa pentru siguranta imi iau si niste saboti 'ordinari' cu care vin la serviciu, si daca nu mai rezist ma schimb (dar dupa ce fac poze cu mireasa).
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
karligutza spune:
quote:
Originally posted by jadi
Eu de obicei aplic urmatoarea metoda, daca eu am 2 haine pe mine, pe Vladut il imbrac doar cu una, ca eu sunt friguroasa din fire!
Deni & Vlad & Tudor
sa nu bati, rad si eu un pic... ca mi-au venit idei! vezi cum faci cu Vladutz sa nu-l rapeasca fetitzele daca-l vad in cucu'gol cand te vei imbraca tu cu o singura hainutza
si eu am cumparat doar body-uri cu maneca scurta si tip maieu; daca vine vreun ger in luna august, o infofolesc eu atunci cu vreo paturica de rezerva... sa nu-i fie frig, dar ma indoiesc ca vom avea nevoie de haine cu manecutza lunga.... ba chiar cred ca o sa stea mult si in putza goala ca doar e varaaaaaaaaa... mai intrebam pe mamica; ca pe mine tot vara m-a nascut! acus-acus
karligutza, sapt.35 si-o burtica ROZ ... ... BOMBON ...
bai za uei!
karligutza, karligutza, dar mai nou i se spunea buldozerul! (stiti filmul cu Piedone, da?)
au mai ramas 5 saptamani
jadi spune:
Da, Da, karliga, o sa umble in putza goala doar cand o sa o vada de fita! Sa vezi cine plange la urma!
Deni & Vlad & Tudor
monjum06 spune:
ioana, dupa ce ne desertam saculetele si ne facem un pic de ordine in noua viata poate iesim la plimbare prin IOR.
eu nu am cumparat inca hainute pt bb. Abia am reusit sa le spal pe cele de la Gabi si urmeaza faza cu calcatul care inseamna inventarul propriu zis si dupa aia vad ce mai imi trebuie.
oricum si eu tot pe body-uri merg si de la Gabi mai am niste chestii gen body "spielhosen" e denumirea lor, care sunt mai largute, bufante, cu bretele si panatalon scurt.
vreo doua le-am stricat pt ca le-am pus cu ACE si ele erau unul vernil si unul bleu. Si au iesit asa in degrade ni albe nici colorate.
Si le-am aruncat ca oricum unde sa imbrac copilu' asa pocit?
Monica, mama lu' gabi si 35 cu AMR 5 saptamani
karligutza spune:
quote:
Da, Da, karliga, o sa umble in putza goala doar cand o sa o vada de fita! Sa vezi cine plange la urma!
Deni & Vlad & Tudor
pai daca si io o s-o las in putza goala, va fi cool!
se vor cerceta unul pe altul eventual le mai trebe' si-un arbitru!
bai za uei!
karligutza, karligutza, dar mai nou i se spunea buldozerul! (stiti filmul cu Piedone, da?)
au mai ramas 5 saptamani
monjum06 spune:
bine de voi care dormiti.
Eu radeam de mine ca azi am primit un pliant pt preselectie la scoala de manechine si fotomodele.
ma si vad defiland pe un podium cu burta mea.
La servici deja toata lumea ma calca pe nervi ca ma intreaba de 5 ori pe zi "mai poti?" nu ti-e greu?" "nu te doare nimic?" "ce bei acolo?".
Nu ar fi mai bine sa fortezi nota si sa nasti si tu mai repede?
Stai pe aici ca ma duc sa mut niste mobila, poate cine stie....
Mi-e greu si cald, dar asta e......
daca nasteam la sfarsitul lui august ce mai faceam?
Monica, mama lu' gabi si 35 cu AMR 5 saptamani
jadi spune:
Draga Karliga, baietzii au putza, fetele pasarica, sa nu facem confuzii .
Deni & Vlad & Tudor
Ioana75 spune:
quote:
Originally posted by monjum06
ioana, dupa ce ne desertam saculetele si ne facem un pic de ordine in noua viata poate iesim la plimbare prin IOR.
monica, sigur ca ne vedem, abia astept. Si eu trebuie sa pun la spalat si calcat hainele lui bb, dar intii sa o mut pe Miruna din viitoarea camera a lui bebe, sa am loc sa ma desfasor.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
karligutza spune:
quote:
Draga Karliga, baietzii au putza, fetele pasarica, sa nu facem confuzii .
Deni & Vlad & Tudor
sa vezi ce-i fac cand o descopar!
atata-i trebe' sa nu ciripeasca
bai za uei!
au mai ramas 5 saptamani
ddanagh spune:
Eu am fost aia grabita care am cumparata lucrusoare cred de la 20 sapatamani. Fiind la primul nu mi-am dat seama ca va fi vara si ii va fi cald. Asa ca eu am luat si cu maneca scurta si cu maneca lunga in egala masura. Asta e.
Fetelor ce tot va stresati acum la peste 30 saptamani de masuratori. Grava era ecografia de la 20-25 saptamani daca era ceva anormal. Acum ce se mai poate face. Mi se pare un stres un plus. Eu consider ca e bine sa se faca eco de catre doctor doar inainte de a naste doar pt a aproxima caputul si greutatea pentru a decide cum sa nastem. Dar de aici si pana la a ne intreba e normal nu e normal.....Parerea mea
Dana S32 + cu Daria Stefania