Mamici de iulie-august 2007 (57)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Monica, si eu merg la nunta simbata.

Eu pe miruna in prima luna de viata o culcam cu geamul deschis noaptea, doar in body cu mineca scurta; e drept ca era cam rece dimineata, dar a rezistat (mentionez ca eu dorm si acum cu plapuma de pene). Si la 3 luni o scoteam prin crivatul din Botosani, la minus tzishpe grade, fara fular si doar cu o caciula subtire; si tot asa, n-a patit nimic, n-a racit decit in prima luna de gradinita.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Deci planul meu e asa. Culcata in body maieu sau maneca scurta iar pt plimbari fitoase am luat niste bluzite maneca scurta si am pus pe lista o rochita si o pereche de blugisori dar ii iau de 3-6 luni ca sa inteleg ceva din ei. Iar tot pe lista e un singur plovoras (alb cu glughita) pe care il voi lua cu mine seara in caz ca vine uraganul.

Voi cumpara si 3 costume d'alea cu totul cum zici tu jadi asta numai asa sa le am in caz ca intr-o seara mi se pare rece. In rst dupa cum am zis doar body si atat. Ma speriasem credeam ca sunt singura nebuna.

Regula cu o toala mai putin decat am eu o am si eu Jadi pentru ca eu sunt tare friguroasa. Toata lumea la mine in casa sta in tricou iar eu cu pulover peste. Iar iarna saracii se roaga de mine sa opresc centrala.

Ioana ce greutate a avut Miruna?

Luna 29 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

fetele va salut si eu pe ziua de azi.
eu? nu prea bine...ma apasa bebele pe toate alea si nu mai am aer...azi am fost la mama la proba ,caci imi face o rochie pt.burticutza si nici nu puteam sta in picioare la probat...ciudat e ca nu mi-e rau tot timpul ci cand si cand.Mentionez ca eu pana acum m-am simtit bine,exceptand primele trei luni
Imi este teama sa mai plec de acasa,mai ales si cu Iosua dupa mine...
Dar o sa-mi treaca,probabil e si din cauza caldurii.
V-am spus ca bebele meu nu s-a intors inca?mai e cineva in situatia mea?il simt in acelasi loc,de cand a inceput sa miste.Eu sper sa se intoarca,nu vreau operatie.Mai merg la un echo peste trei saptamani,sper atunci sa fie intors...
Ok,va pupik,va doresc o zi buna,ma duc un pic langa Iosua sa vad daca pot dormi un pic.pa pa.

oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 32+
poze Iosua

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Oana eu ieri am rasuflat usurata ca mi-a zis moasa ca s-a intors. Stai linistita ca se intoarce pana la urma zic eu.

Luna 29 sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Noi maine mergem la eco si abia astept sa-l vad pe bocanila sa ma linistesc si eu. La masuratorile din saptamana 26 avea aprox 900 gr. Mie mi s-a parut cam mult, dar dr a zis ca e in parametrii .

29+

Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Luna, Miruna a avut 4.660 gr. Ma astept la mai mult la bb2.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

SI al meu s-a intors cu picioarele in sus! De aici imi explic loviturile in stomac primite constant..nu ma plang ca asta mi-am dorit! Dupa ce am nascut, tot tanjeam dupa miscari de bb in burtik!
Sunt insa zile cand pe langa presiune pe oasele pubisului simt o durere surda, ca de menstruatie, dar trece repede! De-asta am eu obsesia cu colul, mama lui de col! Eu am de la D salopetele de bumbacel cu manecutza lunga, dar eu zic ca in cazul nostru sunt potrivite seara, cand suntem in casa, dupa baitza, ca pe caldurile alea sigur va merge Ac-ul care face racoare si bine in toata casa si inclusiv pe D atunci il tin putinel mai protejat. CU atat mai mult cu cat el nu sta invelit, ca noi.
Insa pt afara e super suficient boby cu maneca scurta, pe D asa il scoteam.

AndraSapt31 cu Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

quote:
Originally posted by andutzy

Mai fetelor, am fost si eu ieri la consult. Cred ca daca ar fi dupa mine, as naste singura! . NU mai reusesc sa am incredere in nici un medic, pe cuvant! ieri Edu mi-a facut ecografie (cred ca una din primele din viata lui, e adevarat ca mi-a zis ca nu e punctul lui forte). Orcium l-a asistat o ecografista si masuratorile au fost ok. Insa au omis masurarea colului si dupa eco el a considerat ca nu mai e nevoie sa ma urce si pe masa ca daca nu au fost dureri sau contractii..... Acum nu ca nu au fost e durerea mea, dar despre colul meu nu mai am nici o informatie de mai bine de o luna si acolo o durere, o intepatura, o contractie am mai avut si eu, e adevarat, nimic alarmant. Dar tot nu-mi convine superficialitatea lui, sau cum sa o numesc! In rest, in continuare amabil, ne vedem peste 4 saptamani.

AndraSapt31 cu Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

pai de ce te alarmezi degeaba Andutzy draga! lasa ca sunt suficienti doctori care tot masoara colul ala de-l innebuneste si transmit grijile pacientelor... insa eu cred ca e mai bine asa... oricum daca era ceva ingrijorator iti spunea, sa nu crezi ca nu a observat deloc (poate doar nu ti-a zis, fiind totul ok). Asa face si doctorul meu.... BPD, femur, placenta, lichid... inima bebelushului si cam atat... ne vedem data viitoare... mi se pare f.corect. Daca mai am eu intrebari il mai intreb (de ex.data trecuta l-am intrebat de cordon si de capul bebelushului - daca s-a intors cu capul in jos - si a trecut asistenta pe hartiuta de consultatii si chestia asta: craniu inferior... deci? ce sa vreau eu mai mult?... mai mult la Facultatea de Medicina, daca as avea curaj )

Eu zic sa ai incredere in nenea doctoru' tau... nenea EDU' si ai sa vezi ca totul o sa fie bine. Daca te simti rau, semnaleaza-i insa pana atunci, smile smile smile!

karligutza, sapt.35 si-o burtica ROZ ... ... BOMBON ...

bai za uei!
karligutza, karligutza, dar mai nou i se spunea buldozerul! (stiti filmul cu Piedone, da?)
au mai ramas 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monjum06 spune:

ioana nasti prin cezariana?
am retinut ca stai pe langa Titan nu?
Tu cu ce te incalti la nunta?

eu sper sa nu crestem chiar atat de mult, sa ne oprim pe la 3,5.
Ei... sanatosi sa fie ca ne-om descurca noi.

sunt curioasa cum o sa arate forumul asta peste vreo doua luni.
numai cu adormite, obosite, "iar plange", "s-a sculat" "a adormit".. etc.

Monica, mama lu' gabi si 35 cu AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ioana75

Luna, Miruna a avut 4.660 gr. Ma astept la mai mult la bb2.

Pai tu ai facut-o deja de o luna?

Eu sper ca nu iese mare, fiu-miu 3,600 dar la pitica sper la mai putin ca fetita, o fi si ea mai delicata.

Luna 29 sapt+

Mergi la inceput