Mamici de iulie-august 2007 (57)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Ioana misto faza cu maritu taieturii! ca la sacu de cartofi. o sa ma croiasca aia pe masa ca pe o pelerina de ploaie! parka il vad pe dr meu cu foarfeca de croitorie croind la burtzile mele!

+29 cu bebe baiat
mihaela
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Helou de zi! Ca uite eu numai la servici imi rup din timp ca sa va scriu .
Am citit si din urma si am si eu o intrebare? De ce ati cumparat lucrusoare cu maneca lunga? Am vazut in niste poze, majoritatea erau cu maneca lunga! Ca dupa cum se anunta vara cred ca vreti sa puneti copilul la sauna! Eu nici dupa baie nu ma gandesc sa pun maneca lunga sau pijama tip cosmonaut! Pe Vlad il culc numai in body tip maieu si tot se trezeste transpirat!

Eu ma inscriu in clubul copiilor silfizi! Nici gand sa iasa mare dar eu tot mai sper .

Azi am fost sa imi fac ultimile analize de sange si pp!
Si am fost si la gym, pe aceasta cale o salut pe Elena care ne urmareste din umbra! Hai sa te inscrii aici cu noi si sa ne scrii!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

In sfarsit Jadi am aflat ce vroiam sa aflu: deci nu sunt o mama imorala daca copilul va dormi doar in body tip maieu.

Luna 29 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

aylin, surpriza mea avea in sapt 24 (23 sapt + 4 zile) 586 gr, era cu 2 zile in urma la masuratori, mai putin la femur, care era mai lung (ca pt 24 sapt). o fi mai lung in picioare, seamana cu tatal, ca eu sunt mic pitic bondoc de abia pe 8 iunie mergem la o noua eco, deci pana atunci nu am vesti noi.

Iulia 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Si eu tot body-uri cu maneca scurta si tip maieu am luat. Am si 2 cu maneca lunga, in caz ca o sa fie o seara mai rece (se mai intampla).

Simona 30+ Matei Hisham

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

mihaela, lasa, ca nu simti nimic daca te taie mai mult.
Tizo, Olguta ta a fost de la inceput mai mare, a mea insa a crescut progresiv, si pare ca nu se opreste ...

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

jadi, eu am luat aproape numai body cu maneca scurta sau fara maneca. chiar ma gandesc sa mai cumpar si ceva cu maneca mai lunga, ca poate o fi si mai racoare, nu doar 40 de grade.

Iulia 29+

Mergi la inceput

Da Luna si mai este una si mai anormala care ne intrece pe toate, Alina mama de A-uri care va zic eu ca are o metoda unica si proprie de a creste copiii, bravo ei! Cred ca de fapt e o fiinta normala, noi suntem anormali cand imbracam copii gros si ii invatam asa!
Eu de obicei aplic urmatoarea metoda, daca eu am 2 haine pe mine, pe Vladut il imbrac doar cu una, ca eu sunt friguroasa din fire!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monjum06 spune:

buna ziua,

si noi la 31 saptamani aveam 1,8kg. m-am speriat ca citisem ca in ultimele 2 luni ia cate 250-300 gr/ sapatamana si am calculat io ca s-ar apropia de 4 kg. saptamana viitoare trebuie sa mai mergem la un consult, azi mi-a recoltat ultimele analize si... samabata vreau sa ma duc la nunta. O sa fiu miss balena pe acolo dar stiu din experienta anterioara ca cel putin 6-7 luni de acum incolo nu mai am liber la iesiri din astea nocturne (alaptat, plans, sculat, culcat etc). asa ca acum mai profit si eu cat mai pot. Toaleta deosebita nu imi fac, imi iau un sarafan pe care nu l-am purtat niciodata (ca nu prea agreez rochile) si o camasa sub el si mai greu cu incaltatul ca nici pantofi cu toc nu pot dar nici chiar in papuci sau balerini nu merge.

va pup si va urez pofta buna la o salata sanatoasa.

Monica, mama lu' gabi si 35 cu AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Pentru zile mai friguroase ma gandesc la niste camasi cu maneca lunga, la picioare nici nu ma gandesc sa ii pun decat scurt si eventual sosete daca e frig rau! Si am un ploverash super finutz ca grosime! ma gandeam sa fac si eu poze dar dupa ce le spal si le calc.

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput