Mamici de iulie-august 2007 (57)
Raspunsuri - Pagina 17
cristina_ana spune:
Luna, asa e, incerc sa ma incurajez ca nu mai e mult, dar totusi, tare greu trece timpul asta!
Fetelor, sta careva dintre voi prin Militari? Ca sa am si eu cu cine ma plimba printre blocuri cind o veni bebele!
Cristina, 30+ si bebe scump
POZE
POZE BURTICA SI BEBE
Irinusha spune:
Luna, eu dand sticluta lui Cris si n-am dus dorul unui sterilizator ... numai pe ala nu il aveam in casa. O data pe saptamana fierbeam calumea biberoanele, tetinele si suzetele ... in rest le spalam de le innebuneam. Si le-am fiert doar pana la ca. 6 luni ... trebuie sa-si mai faca si ei anticorpi, nu? ;)
Cristina, rabdare si putere si tie! Cred ca-i nasol, dar asta este ... ce nu facem noi ptr. bb-i? :)
Cu perna a inceput sa doarma Cris acum la 3 ani ... si doarme pe una normala. Pe cea de bb (am luat-o si noi din inertie) n-am folosit-o niciodata. Paturica ptr. bb tot asa ... poate, poate acum.
---
Edit: am uitat de - nu ma refer la cele cu contractii si interdictie. Nu face rau! Orgasmul nu deranjeaza pe bb! Am citit asta intr-o carte ptr. gravide, e testat pe mine :) Se spune ca sperma contine o substanta (a uitat neuronul meu cum ii spune), care poate declansa contractiile/nasterea ... asta doar in cantitate mare si de-i corpul gravid pregatit ptr. nastere. La noi a functionat si chestia cu , dar eram deja in sapt. 39, probabil ca venea copilul si fara se ne fi facut noi de cap :)
Asa ca fara grija, treceti la treaba ... dupa ce o sa vina bb-le nu o sa mai aveti putere de altceva decat de somn :)
Irinusha cu Cris ( 3 Mai 04 ) & "Gogoasa infuriata" ( DPN: 2 Iulie 07 )
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica
cristina_ana spune:
Andreea, si eu am seturile de lenjerie de bebe cu pernite. Acuma, daca zic fetele ca nu se folosesc, cred ca am sa le fac cadou la pisicutzele mele, sa doarma pe ele, ca sunt innebunite sa stea pe ceva moale!
POZE
POZE BURTICA SI BEBE
Simo78 spune:
Luna mersic de grija...nu sunt deprimata, dar obosesc al naibii de repede si cum fac ceva prin casa stau jumate de ora cu burta in sus sa-mi trag rasuflarea. Mi-s un picutz obsedata de curatenie si zilnic dau cu aspiratorul, steg covorul cu peria....si toate alea..care ma seaca grozav de energie. Ma gandesc ce reactii o sa am cand o sa fie Matei si nu o sa mai am timp sa le migalesc pe toate...ori fac apoplexie ori ma nesimtesc!
Acu sa nu radeti de mine, dar sunt un pic speriata...tocmai s-a intamplat a treia oara...imi tremura burta ca si cum Matei ar face spasme sau ceva fereasca d`zeu! Se simte cu totul altefel...sunt obisnuita ca e foarte activ, dar episoadele astea sunt ca si cum ar tremura din tot corpul, nu stiu daca m-am facut inteleasa. Vi se pare normal?
Simona 30+ Matei Hisham
Luna1 spune:
Irinusha eu il iau tocmai pt ca la Cosmin am fiert la tetine biberoane etc si mi se pare incomod. Nici eu nu sunt maniaca cu sterilizatul insa prefer sterilizator ca imediat isi face treaba decat sa le fierb. Si le voi steriliza pana cand...nu stiu, mi se pare mie ca e destul de maricica. Vom vedea, insa de fiert nu ma mai apuc...
Luna 29 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin
liadorian spune:
quote:
Originally posted by cristina_ana
Lia, dar de ce nu incerci tu sa inlocuiesti injectiile cu jumatate de gynipral, la nevoie? Macar o data, sa vezi cum te simti. La mine nu are reactii adverse, m-am obisnuit tare bine cu el, si chiar are efect. Si eu facusem noduli in primele luni, cind am facut gravibinon, si ma dureau tare rau, dar au trecut de la sine.
POZE
POZE BURTICA SI BEBE
Cristina, gine mi-a tot zis sa lasam gynipralul pentru, Doamne fereste, situatii dramatice. Si eu am ascultat-o pe ea. Acu mai vedem cum facem, poate schimbam un pic foaia. Vad insa ca de la gheata se mai resorb nodulii astia. O sa pun si varza si daca nu ma pun pe picioare, trec pe gynipral.
Cat despre tristetile astea ale statului in pat, asa bine te inteleg! Acusi fac 14 saptamani de repaus, dar vorba Otiliei, mai sunt cateva duminici si gata! Trec ele cum au trecut si astea de pana acum. Daca ne-au dus fetele in spate pana aici, cred ca o sa se indure sa ne mai care dupa ele cateva saptamani, nu? Daca tot isi cumpara masini noi, va fi cu atat mai simplu!
Irinusha, !
LIA si domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 9 saptamani!
Irinusha spune:
quote:
Originally posted by Simo78
ori fac apoplexie ori ma nesimtesc!
Acu sa nu radeti de mine, dar sunt un pic speriata...tocmai s-a intamplat a treia oara...imi tremura burta ca si cum Matei ar face spasme sau ceva fereasca d`zeu! Se simte cu totul altefel...sunt obisnuita ca e foarte activ, dar episoadele astea sunt ca si cum ar tremura din tot corpul, nu stiu daca m-am facut inteleasa. Vi se pare normal?
In primul rand " o sa nesimtesti" :D ... ca n-ai incotro. Dar avem o scuza, avem copii ;)
Si gogoasa mea tot asa face ... de zici ca se scutura. Nu des, dar o face. Cris nu facea asa ... probabil ca depinde de copil, eu una nu-mi fac griji!
Si stai cuminte cu curatenia!
Irinusha cu Cris ( 3 Mai 04 ) & "Gogoasa infuriata" ( DPN: 2 Iulie 07 )
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica
Luna1 spune:
Simo stai linistita cu burta cu Matei, asa face si bebelina mea, si eu mai intrebam daca e normal si chiar vroiam sa intreb insa vad ca si tu ai. Asa ca un tremurat, de zici ca se scutura, nu? Asa am si eu. Eu cred ca e normal, poate fac asa de la sistemul lor nervos, se matureaza, zic si eu... Oricum mi-aduc aminte ca de scuturat se scutura Cosmin dupa ce l-am scos din burtica, tresarea frecvent si asa fac toti.
Luna 29 sapt+
Carmena spune:
Andreea pernutza o poti folosi sa il tii pe bb intr-o parte, inlocuiesti "sulul" de care zicea Jadi.
De pilota, eu nu am folosit-o, dar daca ar fi fost mai rece in camera, sigur as fi folosit-o.
Eu sac de dormit la Stefi nu am putut folosi din motive de "bataiala" maxima. Stefi de cand a invatat care e treaba cu rasucitul se fataie mult de tot in pat, iar daca era incorsetat cu ceva, plangea.
Eficiente mie mi s-au parut paturicile din bumbac, alea fara puf. TIn si cald, se mulau si bine pe corpul bb-lusului. Eu una mai folosesc si acum ocazional cate una, cand adoarme in sufragerie si mi se pare putin rece sau cand mergem cu masina pe undeva si adoarme si iar mi se pare rece...
Eu lui bb cred ca am sa-i pun primele saptamani in picioruse niste sosetutze subtirele.Daca o fi nevoie, acu habar n-am cum e cu copil nascut vara...
Simo, dupa ce va veni Matei, va fi imposibil sa cureti covorul cu peria, cel putin cateva luni, doar aspirat. Eu stiu ca nu trebuie folositi detergenti in camera lui bb, ca il "sacaie" mirosul. De asemenea, si mobila se sterge cu o carpita umeda, dar nu cu produse care miros...
Ioana am trimis.
Si acu zau ca ma duc la munca ca am cam flendurit-o azi.
Pupicei.
Carmen29+ si Stefi3 ani
poze carmen&baietii
Luna1 spune:
Despre curatenie eu deja am inceput sa ma nesimtesc, adica cand vad dezordine ma infig in ele insa nu ma mai lasa sotul ca a fost cu mine cand a zis moasa ca de la oboseala am contractii si cum ma vede ca pun mana pe ceva cum sare si face el.
Luna 29 sapt+