Mamici de iulie-august 2007 (57)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

quote:
Originally posted by Luna1
Oricum mi-aduc aminte ca de scuturat se scutura Cosmin dupa ce l-am scos din burtica, tresarea frecvent si asa fac toti.

Baietii se "scutura" dupa ce fac pipi ... explicatie data de tatal meu ... si f. adevarata! :)
Eu nu m-am saturat de fiert biberoane ... am cochetat si eu cu un sterilizator ... insa sincer nu-i vad rostul (ptr. mine, sa nu intelegi gresit!). Mai vedem ... la Cris a functionat bine fara sa ma satur ...
Trec la treaba ca cica eu sunt in pregatiri ... ha-ha!

Irinusha cu Cris ( 3 Mai 04 ) & "Gogoasa infuriata" ( DPN: 2 Iulie 07 )

www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Simo, cred ca sughita bebe la tine!
Ca asa simt si eu, ca niste spasme!

Cristina, 30+ si bebe scump

POZE
POZE BURTICA SI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Merci de rapsunsuri!

Cristina cand sughita il simt altfel, dar acum, exact cum spunea si Luna parca se scutura (ca un catel cand iese din apa).

Irinusha banuiam eu ca o sa dea nesimtirea peste mine

Simona 30+ Matei Hisham

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by Simo78

Luna mersic de grija...nu sunt deprimata, dar obosesc al naibii de repede si cum fac ceva prin casa stau jumate de ora cu burta in sus sa-mi trag rasuflarea. Mi-s un picutz obsedata de curatenie si zilnic dau cu aspiratorul, steg covorul cu peria....si toate alea..care ma seaca grozav de energie. Ma gandesc ce reactii o sa am cand o sa fie Matei si nu o sa mai am timp sa le migalesc pe toate...ori fac apoplexie ori ma nesimtesc!

Acu sa nu radeti de mine, dar sunt un pic speriata...tocmai s-a intamplat a treia oara...imi tremura burta ca si cum Matei ar face spasme sau ceva fereasca d`zeu! Se simte cu totul altefel...sunt obisnuita ca e foarte activ, dar episoadele astea sunt ca si cum ar tremura din tot corpul, nu stiu daca m-am facut inteleasa. Vi se pare normal?

Simona 30+ Matei Hisham

E de preferat sa te nesimtesti decat sa innebunesti! Eu am fost nevoita s-o fac, fiindca de cand clocesc in pat, face numai sotul curatenie si toate cele. Si cerde-ma, nu arata totul impecabil. Dar asta e, incerc sa pun situatia in perspectiva, sa-mi vad de prioritati.Cum ne mai linistim, o sa frecam si covorul cum trebuie!

Iar despre seismele din burta, cred ca sunt normale. Mi le provoaca si Miruna de vreo 2 saptamani incoace.

LIA si domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 9 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Fetele care planuiti sa-i inveliti, aici e peste tot o metoda (adica iti zice si moasa si scrie peste tot cand cumperi patut) care se cheama foot to feet. Adica cand se pune bebe in patut nu se aseaza la cap ci cat mai jos in patut, cu picioarele aproape de tablia inferioara apoi se inveleste si se baga paturica sub saltea in toate partile ca sa nu poata bebe sa o scoata. Nu se inveleste mai sus de subrat.

Am zis sa va zic si voua de metoda asta poate va ajuta.

Luna 29 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monjum06 spune:

buna dupa masa la toata lumea.

vad ca azi se discuta despre zugraveli si pregatiri.
noi abia aseara am reusit sa stabilim unde vom pune patutul. Asta dupa ce ne-am certat cum se masoara cu ruleta tine-o dreapta etc.
cam peste doua saptamani as vrea sa punem patutul la locul lui.
De zugraveala....
Sotul meu e un mic mester in sensul ca el face orice: instalatii electrice, termice, apa, mobila, zugravit etc.
Oricine ar veni, un instalator sau zugrav, e prost, lenes, vrea doar bani si oricum nu ii place ce face.
E minunat o sa spuneti. Iar eu va contrazic. E o mare belea. Pentru ca bineinteles nu as putea sa trec peste el si sa chem un meserias. Si atunci: baia sta nezugravita cam de 2 ani si 1/2, peretii din hol si dormitor au diverse picturi de cand era gabi mica si l-am rugat sa ii zugravim inainte sa vina bb, "da, zugravim pana atunci", asta era in iarna si acum mai sunt cateva saptamani si nu se intrezareste nici o sansa (vopsea ramasa de cand ne-am mutat mai am inca pe balcon), am stabilit sa captusim peretii exteriori cu nu stiu ce material dar probabil ca o vom face in octombrie cand vine frigul, trebuie inlocuit caloriferul cu unul mai mare dar de asemenea il vom inlocui cu 3 zile inainte de a baga apa in instalatii, in camera copilului ma ameninta ca face mobila si birou si dulap de cand ne-am mutat. Consecinta este ca el doarme in camera copilului pt ca patul actual e prea ingust si inalt.

daca ii mai aduc aminte de cate ceva se enerveaza ca e obosit si ca nu are timp sa le mai faca. dar nici nu cumparam sau chemam pe altcineva, Doamne Fereste.

Asa ca ce sa mai zic..........
Mai bine sa stai cu gura pe meseriasi ca macar cu ei te certi, termina si pleaca, decat pe sot cu care te certi, nu face si mai sta si morocanos zile in sir.

cat despre ... ce-i aia???

Monica, mama lu' gabi si 35 cu AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Carmen, multumesc frumos, studiez de zor.

Eu ii pun sigur manusi lui bb; oricit de bine i-am taiat si pilit unghiile, invariabil se zgiriia pe fatza, aproape de fiecare data si pe linga ochi, de imi era o mila ... Alti bebelusi poate sint mai linistiti, dar miruna isi misca miinile haotic tare.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Monica, cunosc foarte bine faza cu 'meseriasul', si al meu e, dar doar in anumite chestii, nu se baga chiar la orice. Acum insa vreau sa izolez un perete cu vata, si m-a anuntat ca a vazut el pe net ce usor e, asa ca nu mai chemam mester; eu il tot amenint, sper sa-l conving totusi.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Apropos de mirosuri in camera lui bebe...noi avem o gramada de tantari si nu stiu ce sa fac. Ii dauneaza cu ceva daca pun pastile de tantari? Nu as vrea sa-l vad plin de intepaturi.

Andreea saptamana 35 Radu Stefan
POZE
nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Aceeasi problema cu tzantzarii....Deocamdata pun pastile sau din ala cu solutie in priza...Anya ce solutie ai?

Simona 30+ Matei Hisham

Mergi la inceput