Mamici de iulie-august 2007 (57)
Raspunsuri - Pagina 11
andreea c spune:
Neata! Eu sunt cu lapticul...nu imi place cafeaua .
Sa mai scriu si eu ceva ca ma cearta Jadi ca nu prestez .
Luna foarte frumoase lucrurile bebelinei...sa le "rupa" sanatoasa.
Am spalat si eu ieri o serie de lucrusoare si azi ma apuc de calcat.
Lia nu vreau sa te speri, dar am patit-o si eu cu nodulii de la injectii. Cand mi-am scos amigdalele am facut penicilina si am capatat un nodul care m-a tinut vreo 6 luni. Era o senzatie tare ciudata, ma durea, dar in acelasi timp parca era si un pic amortita zona. A trecut de la sine.
Andreea saptamana 35 Radu Stefan
POZE
nunta noastra 2 iulie 2005
karligutza spune:
Buna dimineata si va doresc si eu o zi de frumoasa de primavara! ... ca de maine incepe vara calendaristica!!!
pupicei si speram ca VALEN a trecut cu bine de ziua de miercuri! Sa auzim numai de bebelusi grasi, frumosi si sanatosi de pe continentul american! Nastere usoara si te asteptam cu vesti! Pe aici prin Romanica sa nu va prind ca va vin idei mai devreme decat e cazul!
karligutza, sapt.35 si-o burtica ROZ ... ... BOMBON ...
bai za uei!
karligutza, karligutza, dar mai nou i se spunea buldozerul! (stiti filmul cu Piedone, da?)
au mai ramas 5 saptamani
andreea c spune:
Fetelor eu azi iau primul salariu care cuprinde si zile de prenatal. Sunt curioasa daca ma trag astia in piept la bani. Abia astept sa ma iau de ei , dar mai bine sa nu fie cazul.
Andreea saptamana 35 Radu Stefan
POZE
nunta noastra 2 iulie 2005
liadorian spune:
Otilia, ! Sper si eu sa treaca repede astea 9 duminici, sa incep si eu sa ma comport normal. Sper ca n-am uitat cum e, dupa atata leneveala in pat!
Andreea, daca trece de la sine, cu atat mai bine! Noroc ca nu trebuie sa mai fac niscaiva injectii si pentru nodul! Noroc ca-i vara si pot sa tin gheata pe mine, ma mai racoresc si eu . Ce ma faceam iarna?!
LIA si domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 9 saptamani!
otim spune:
quote:
Originally posted by liadorian
Otilia, ! Sper si eu sa treaca repede astea 9 duminici, sa incep si eu sa ma comport normal. Sper ca n-am uitat cum e, dupa atata leneveala in pat!
Andreea, daca trece de la sine, cu atat mai bine! Noroc ca nu trebuie sa mai fac niscaiva injectii si pentru nodul! Noroc ca-i vara si pot sa tin gheata pe mine, ma mai racoresc si eu . Ce ma faceam iarna?!
Mai avem 9 saptamani!
Stateai cu in zapada ????
Otiliainceput 30+Laurentiu
liadorian spune:
quote:
Originally posted by otim
Stateai cu in zapada ????
Otiliainceput 30+Laurentiu
Si ce priveliste ar mai fi fost...
Infloreau ghioceii prematur!
Mai avem 9 saptamani!
Ioana75 spune:
Buna dimineata!
nico, multumesc si spor la cumparat hainute.
Luna, foarte frumoase lucrusoarele.
Mioara.
Otilia, Simo, Anto.
Eu basculez o pizza, asa ca de mic dejun, in loc de o cana cu lapte.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
karligutza spune:
AndreeaC tu ai cumparat lenjerie de patut din IKEA? sau cine a cumparat? sunt si saltelute separate?
i'm a little bit interested too!
karligutza, sapt.35 si-o burtica ROZ ... ... BOMBON ...
bai za uei!
karligutza, karligutza, dar mai nou i se spunea buldozerul! (stiti filmul cu Piedone, da?)
au mai ramas 5 saptamani
jadi spune:
Ma bucur ca v-am trezit .
Lia mult a fost putin a mai ramas, naspa cu nodulii aia dar cred ca vor trece!
Otilia !
Asa Andreea ca acum ai timp si e bine sa ne scrii! Dupa nastere, o sa vrei sa ai timp sa ne scrii ceva!
Karliga vad ca te preocupa starea vremii! Am un prieten bun de facultate care imi spunea ca femeile vb de vreme cand nu au parte de sex sau traiesc in Anglia . Dar de asta poate sa ne povesteasca Luna, ca in carti citesti multe .
Deni & Vlad & Tudor
i_ulia spune:
buna dimineata!!!
fara cafea, ma tin inca tare. poate mai pe la 12 sau dupa ce manananc de pranz. apa plata cu lamaie
luna, foarte dragute lucrurile adelisei. chiar ma tineam de mult sa te intreb cum il pronuntati: adelaiz sau adeliz? iar cosmin,
lia, stiam ca foile de varza ajuta la astfel de probleme. fa-ti comprese cu foi de varza dulce zdrobite.
o zi buna tuturor, fara contractii si fara alte nebunii!
valen, nasti azi?
Iulia 29+