BOTTEGA VERDE

ati folosit produsele lor???
am auzit de la o amica din Italia ca sunt foarte bune. pe la noi am vazut doar in farmacii. au o gama variata, de la produse pentru fata, corp pina la cosmetice.
daca vreti mai multe detalii am gasit un catalog cu produsele lor aici:
http://www.bottegaverde.it/dotcom/imm/nuf03xcat.pdf
ce parere aveti???
Raspunsuri

Onetzica spune:
Eu am cumparat gel de dus cu miere si vanilie. Miroase grozav, lasa pielea catifelata. Este placut. Mai mult nu stiu ce sa-ti spun.

Boo spune:
Eu am folosit creme de fata de la ei, cele pentru ten mixt - verde la culoare ambalajul. Si mi-am luat acum si gel pt spalat pe fata. Eu sunt multumita de ele.
Nici eu nu le-am gasit decat la HelpNet. Nu stiu daca mai au si in alte parti.

XIO spune:
Mi-am cumparat crema de corp cu aroma de ciocolata. De altfel singura firma la care am gasit asa ceva.
miroase demential!!
Trebuie sa-mi cumpar si gelul de dush din aceeasi gama
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

danielac spune:
pai trimit comenzi si in Romania? ca eu am intrat pe site dar nu cred...cum ati procedat? ca vreau si eu niste produse...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?
Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311

mama lia spune:
nu stiu daca trimit in Romania...
eu am vazut produsele lor (nu toate) in farmaciile Help Net...

gabi_j spune:
Am gasit eu produsele pe www.cosmeticeonline.ro . Preturile chiar par ok. Ma tenteaza si pe mine o crema cu ciocolata. Este si balsam pentru buze cu ciocolata... mi-e si frica sa iau, pentru ca eu am o problema mare cu dulciurile, in special cu ciocolata.
Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
www.sosdogs.ro" target="_blank">ADOPTA UN CATEL
www.chitarist.ro" target="_blank">ROCK&JAZZ PENTRU CONNAISSEURS

Pet spune:
Chiar saptamana asta mi-au ajuns produsele comandate. Pe mine nu ma convinge make up-ul de la ei. Adica nu mi-as lua niciodata un rimel, un fond de ten sau un ruj de la Bottega Verde. Mi-am comandat numai produse de ingrijire, adica: o crema pentru maini, ulei si o crema pentru corp, ulei din seminte de in pentru par, un demachiant pe baza de miere si o masca hranitoare pentru par. Cam atat, cred...
Am dat gres cu uleiul din migdale pentru corp care nu are un miros placut dar il folosesc eu cumva, in combinatie cu vreo crema.

bufi spune:
Fetelor produsele de la BV sunt f bune.
Eu folosesc gel de dus cu caramel si ciocolata si crema de corp cu migdale si ciocolata in mod frecvent.
SUNT SUPER!!!
Bufi

danangie spune:
Nu toate produsele sunt ok. Eu de la ei im cumpar doar crema si detergent pentru picioare , din menta. Astea chiar sunt bune. Mi-am cumparat un fard si nu e fain deloc. Creionul pentru conturul ochilor e bun.
POZELE MELE

AnaGN spune:
Au produse bune. Le gasiti in Helpnet si in Cora (pana acum).
In Helpnet a aparut o gama noua de produse bio, frantuzeasca, un "deliciu"