BOTTEGA VERDE

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maxinne spune:

eu am fost incantata de o masca pe baza de "colagen vegetal"- in cutie si diverse masti in pliculete-am mai folosit si o crema de zi cu vit C-foarte buna-tenul meu este uscat sensibil ma inpac f bine cu cremele intens hidratante-am de gand sa mai folosesc BV-in special mastile
am cautat si un scrub neagresiv pt fata mea(dupa o experienta traumatizaaanta autodistructiva cu malai in crema nutritiva care la altii ar fi feficient..)Am dat de o crema de gomage din gama Green mama pe care scrie: 100%essential oils, made in france -este MINUNATA.Sa fie gama bio de care spui, ANA ? a mai folosit cineva ceva din gama asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnaGN spune:

DAAAA,Maxinne, asta e crema, Stiam eu ca e ceva cu mama, dar nu mai stiam bine. Au produse super.
Eu vreau sa mi le iau pe alea pentru picioare.

Daca te uiti la ingrediente o sa vezi ca au chestii ecologice/bio/organice nu mai stiu exact ce termen prefera francezii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi22na spune:

stiu pe cineva care lucreaza ca operator telefonic la botega verde si primeste lunar un produs,postul e in bucuresti si suna persoanele din italia,din romania nu se poate suna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisabia spune:

Ati incercat cumva scrub-ul cu alge marine de la ei? M-am uitat azi sa vad ce produse au si asta mi-a atras atentia.E 20 Roni si ceva , as vrea sa stiu daca ati luat si voi.

Mergi la inceput